ELIMINACIÓ DE LES TAXES DE LA GENERALITAT PER A LA TRAMITACIÓ DELS INFORMES D'ESTRANGERIA

 

Des de l’associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya (AMIC-UGT) valorem molt positivament l’esforç i la decisió d’aquesta mesura de la Generalitat de Catalunya d’eliminar les taxes per demanar els informes d’estrangeria (INF02 i INF03), que ajudi a disminuir la població estrangera en situació d’irregularitat i a  lluitar contra l’irregularitat sobrevinguda.

Aquesta va ser una de les nostres reivindicacions a l’inici de l’aplicació del cobrament de taxes de la Generalitat per l’emissió i notificació d’aquests informes.

La gran majoria de les persones que demanen aquests informes d’estrangeria, ja sigui per a tramitar un arrelament social o l’informe d’esforç d’integració per a la renovació o modificació de la seva residència temporal, es troben en situacions d’atur i greu risc d’exclusió social, sobretot en aquest context de crisi econòmica. I fer el pagament de dues taxes per aquest tràmit (la taxa de l’ajuntament on es sol·licita aquest tràmit i la taxa de la Generalitat), els suposava una dificultat més per aconseguir regularitzar-se o mantenir el seu permís de residència.

Esperem que aquesta iniciativa de la Generalitat de Catalunya sigui un punt de partida perquè la resta de municipis eliminin les taxes exigibles per emetre els informes d’estrangeria d’aquelles persones en risc d’exclusió social.

 

 

 

  
 
REBUGTEM LA MASSACRE A SÍRIA

 -bandera-siria-con-lazo-negro.jpg

 

 

 

 

 

 

 
LA UGT CONDENA EL ATENTADO EN SAN PETERSBURGO
La Unión General de Trabajadores (UGT) expresa su condena y tristeza por el brutal atentado de ayer en San Petersburgo (Rusia), así como su solidaridad con los familiares y amigos de las once personas asesinadas y los más de cincuenta heridos en el mismo.

La instalación de una bomba cargada con objetos punzantes, en un vagón que circulaba entre dos de las estaciones más transitadas del metro de esa ciudad, sólo muestra la intención de matar y herir al mayor número posible de los más de dos millones de personas que utilizan el metro de San Petersburgo a diario, trabajadores y trabajadoras inocentes. Tanta barbarie es sólo una cobarde expresión de odio y sinrazón, que UGT condena sin paliativos.

www.ugt.es

 

 

 

 
<< Inici < Anterior 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Següent > Final >>

Resultats 97 - 104 de 391Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image