AVÍS IMPORTANT: CANVI D'OFICINA A BARCELONA

L’Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya (AMIC-UGT) informa als seus afiliats i afiliades i a la població en general, que a partir del pròxim dijous 24 d’agost canviem d’ubicació la nostra seu central (Rambla Santa Mònica, 10. Barcelona)

A tal efecte, a partir de la data esmentada ens podreu trobar a la següent adreça:

Rambla del Raval, 29- 35. Barcelona

C.P. 08001

Tel: 93 304 68 41

Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la

Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la  

 

El nostre servei jurídic d’assessorament en estrangeria estarà en funcionament a partir del 4 de setembre.

Us esperem a la nova instal·lació!

 

 

 

 
LA UGT DE CATALUNYA I AMIC CONDEMNEM L'ATENTAT TERRORISTA A BARCELONA

La UGT de Catalunya vol expressar la seva consternació per l’atemptat terrorista comès avui a les Rambles de Barcelona contra ciutadans i turistes. Des del nostre sindicat condemnem fermament el brutal atac i traslladem el nostre condol i solidaritat als familiars i amics de les víctimes mortals i desitgem la ràpida recuperació de les desenes de persones ferides.

Des de la nostra organització rebutgem la massacre perpetrada a Barcelona, ciutat acollidora, oberta i defensora de la pau, de la mateixa manera que rebutgem la violència a qualsevol ciutat del món on s’agredeixen víctimes innocents.

No permetrem que ens imposin la por i l’odi. Des de la UGT de Catalunya i AMIC ens refermem més que mai en el nostre compromís amb la defensa de la llibertat, la tolerància, la pau i la democràcia.

També volem traslladar el nostre suport i confiança als treballadors i les treballadores de les forces de seguretat i dels serveis d’emergència i sanitaris, i demanem a la ciutadania plena col·laboració i solidaritat.

La UGT de Catalunya convoca aquest divendres, 18 d’agost, a les 12 hores un minut de silenci davant de les nostres seus a tot el territori com a mostra de rebuig a la violència i de solidaritat amb les víctimes. El nostre secretari general, Camil Ros, participarà a la concentració de la seu principal de la Rambla del Raval, 29-35, de Barcelona.

 

samarreta-i-love-bcn

 

 

 
FORMACIÓN DEL MÓDULO “B”: CONOCIMIENTOS LABORALES

PROXIMOS CURSOS EN BARCELONA

13, 14, 15 Y 18 DE SEPTIEMBRE

23, 24, 25 y 26 DE OCTUBRE

20, 21, 22 Y 23 DE NOVIEMBRE

 

En el marco de la Ley de Acogida de las personas inmigradas y retornadas en Cataluña,  la formación del Módulo B que organiza AMIC-UGT está orientada conforme al proyecto pedagógico impulsado por la Generalitat de Cataluña.

El módulo “B” (de 15 h) se centra en la transmisión de aquellos conocimientos básicos que permitan al alumnado enfrentarse a un mundo laboral diferente del país de origen.

Destinatarios:

  • Personas inmigradas y retornadas empadronadas al municipio
  • Usuarios de los Servicios de primera acogida  (incluidos los y las solicitantes de arraigo social)
  • Usuarios que necesiten tramitar el informe de esfuerzo de integración.

 

Al finalizar la formación de forma satisfactoria (se valorará la asistencia obligatoria como mínimo al 75% de las horas del curso, así como la participación y prácticas en el aula), el alumnado obtendrá la certificación correspondiente.
 
Esta formación está subvencionada por el Ayuntamiento de Barcelona, la Generalitat de Cataluña y el Fondo Social Europeo.
 

Más información e inscripciones: 93 304 68 41 / Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la (indicar el mes de formación que os interesa, nombre y apellidos, Num. de NIE o pasaporte, nacionalidad, teléfono y email)

 

 

 


 
<< Inici < Anterior 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Següent > Final >>

Resultats 81 - 88 de 391Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image