NOU EDIFICI DEL SAIER

 

saier.jpg
Foto: Ajuntament de Barcelona

 

L’edifici nou del Servei d’Atenció a Immigrants, Emigrants i Refugiats de Barcelona (SAIER)  ha obert les portes per adaptar-se a les noves necessitats d’atenció, amb una millora del servei que té en compte l’increment de l’arribada de persones sol·licitants d’asil a la ciutat.

El SAIER és un servei municipal que ofereix informació i assessorament sobre immigració, refugi, emigració i retorn voluntari a qualsevol persona que visqui a la ciutat de Barcelona. L’Ajuntament de Barcelona comparteix amb diferents entitats la gestió d’aquest servei públic, gratuït i especialitzat.

El nou espai disposa del servei de primera acollida (c/ Tarragona, 141). Per mitjà d’entrevistes, el personal municipal detecta les necessitats i el grau d’emergència de les persones usuàries i n’analitza la situació per oferir-los el millor assessorament. En aquest edifici també es troben els serveis gestionats per l’Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants de Catalunya (AMIC) i els del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).

Però aquest no és l’únic edifici: a l’avinguda del Paral·lel i al carrer de la Font Honrada hi ha els altres equipaments que formen la totalitat del SAIER.
 

Més informació: https://ajuntament.barcelona.cat/novaciutadania/es/servicio-de-atencion-inmigrantes-emigrantes-y-refugiados-saier

 

 

 
Manifest unitari pels drets i les llibertats

 manifest_unitari_pels_drets_i_llibertats.jpg

Les entitats socials sotasignades, representants de diferents sectors del nostre país i compromeses amb els valors de la pau i el diàleg com a principis indestriables de tota societat democràtica,

MANIFESTEM:

PRIMER: Entenem que aquesta sentència significa la culminació d’un procés de judicialització de la política, punt al qual mai no s’hauria d’haver arribat.

SEGON:

  • Manifestem el nostre desacord amb la sentència, que no resol el conflicte polític, i denunciem la injustícia a la que s’enfronten totes les persones condemnades.
  • Denunciem les conseqüències greus que aquesta sentència té sobre els drets polítics de la ciutadania i els drets de manifestació, d’expressió, de lliure associació i de dissidència política, suposant un retrocés per la qualitat democràtica de la nostra societat.
  • Denunciem les greus conseqüències que la sentència té per la normalitat política a Catalunya i els seus efectes per a l’autogovern de la Generalitat.

TERCER:

  • Treballarem per la llibertat dels condemnats des d’amplis espais de consens socials i polítics a Catalunya i Espanya.
  • Fem una crida als partits polítics i institucions públiques per trobar el camí de la política posant fi a la judicialització d’un conflicte polític.
  • Fem una crida a la ciutadania a participar a les mobilitzacions de tots els espais compartits que contribueixen a reforçar la cohesió i la convivència des de la fermesa en les reivindicacions dels drets democràtics i les llibertats.

El llistat d’entitats adherides el podeu consultar en aquest enllaç.

 

 

 

 
NOVA CONVOCATÒRIA ACREDITACIÓ DE COMPETÈNCIES PROFESSIONALS

Moltes persones han adquirit competències professionals en el seu lloc de treball mitjançant l'experiència professional o la formació no oficial i, per tant, són persones que tenen les competències professionals però no l'acreditació oficial corresponent. El procés d'avaluació i acreditació permet que aquestes persones puguin obtenir la certificació oficial.

En la convocatòria de juliol de 2019 es porta a terme en diversos instituts del Departament d'Educació un nou procés d'avaluació i acreditació de les competències professionals per atendre 722 persones en 8 àmbits professionals.

S'hi pot presentar tothom qui vulgui obtenir una acreditació oficial, sempre que disposi dels requisits d'experiència professional en algun dels 8 sectors que es convoquen: acció social, biocides, condicionament físic i ioga, dependència i teleassistència, emergències sanitàries, microinformàtica i confecció i publicació de pàgines web, salvament i socorrisme, treball de neteja.

Per participar-hi cal emplenar telemàticament la sol·licitud de preinscripció i presentar en els instituts la documentació justificativa dels requisits de participació. Aquesta documentació ha de lliurar-se presencialment al centre demanat en primera opció o, excepcionalment, avançar-la un cop escanejada, mitjançant correu electrònic a l'adreça indicada a l'apartat Instituts i nombre de places. La documentació original s'ha de presentar obligatòriament el primer cop que es vagi a l'institut, per fer-ne la verificació. La falsedat en les dades aportades comportarà la pèrdua del dret a participar en aquesta convocatòria.

Preinscripció

  • Termini de presentació de la sol·licitud de preinscripció: del 5 al 19 de setembre de 2019

MÉS INFORMACIÓ

http://acreditat.gencat.cat/ca/aacp-201907/

 

DEMANA CITA AL NOSTRE SERVEI D'INFORMACIÓ I ORIENTACIÓ DEL PROGRAMA ACREDITA'T

 

amic_punt_dinformaci_acreditat_1.jpg

 

 

 

 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 9 - 16 de 394Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image