AMIC-UGT DENUNCIA L’APARTHEID POLÍTIC DE MILERS DE VEINS I VEÏNES A CASA NOSTRA

Reivindiquem el dret de vot per a les persones estrangeres

 

som_un_mili_de_catalans_i_catalanes_som_aqu_i_volem_formar-ne_part.jpg

A les properes eleccions generals del 28 d’abril cap ciutadà o ciutadana immigrant podrà exercir el dret de vot 

A les municipals del 26 de maig a Catalunya podrà votar aproximadament l’1% del total de la població estrangera extracomunitària que compta amb una autorització de residència 

El proper diumenge milions de ciutadans i ciutadanes seran cridats a participar a les urnes. Malauradament, milers de veïns i veïnes a casa nostra, treballadors i treballadores immigrants, seran exclosos d’exercir un dels drets fonamentals que gaudeixen les societats democràtiques i que és el dret de vot.

El diumenge 28 d’abril de 2019 se celebraran les Eleccions Generals a Espanya en les que els ciutadans escolliran als membres del Congrés dels Diputats i del Senat. Unes eleccions per a decidir el futur polític, econòmic i social i que no haurien de ser alienes als ciutadans i ciutadanes estrangers majors d’edat residents al nostre país.

Tot i que moltes d’aquestes persones fa anys que resideixen aquí, que han establert un projecte de vida sols o amb les seves famílies, que aporten al nostre mercat laboral i, també, equilibren la demografia de la societat espanyola, que participen a les escoles, els barris, als centres de treball... se’ls continua negant drets de ciutadania plens i inclusius basats en la residència real de les persones.

La llei que regula el dret de vot en aquest país és excloent i discriminatòria. Manté a la població estrangera en l’apartheid polític.

En aquest enllaç trobareu el comunicat integre amb les nostres reivindicacions i propostes

 

Barcelona, 24 d'abril de 2019

 

 

 
AMIC-UGT A LA FESTA DE SANT JORDI DEL RAVAL

La jornada més diversa i comunitària de #SantJordi19es viurà enguany a la Plaça dels Àngels! Vine a conèixer la tasca que fem més de 80 entitats i a gaudir d’una quarantena d’activitats!  + info a: https://zurl.co/ms2G #santjordiraval #fembarri
Troba'ns a la taula 36, d'una de les carpes centrals de la festa!

invitaci_mail.jpg

 

 
7 D'ABRIL, CONCENTRACIÓ A BARCELONA PER LA DIGNIFICACIÓ DEL TREBALL DE LA LLAR I DE LES CURES

La UGT de Catalunya i l’AMIC, en tant que membres del Grup d’Acció per a la Ratificació del Conveni 189 de l’OIT (Organització Internacional del Treball), convoquem aquest diumenge, 7 d’abril, a les 13 hores, una concentració a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona per la dignificació del treball de la llar i les cures.

En aquest enllaç trobareu més informació de les demandes d'aquest col·lectiu

concentraci_per_les_treballadores_de_la_llar_i_de_les_cures-_7dabril.jpg
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 9 - 16 de 383BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image