COMUNICACIÓ SAIER PER MESURES DE CONTENCIÓ I CONTINGÈNCIA PEL COVID-19

 

En relació a les mesures de contingència davant l’impacte del COVID-19 us comuniquem com els nous horaris del SAIER i serveis afectats:

 

A partir del dilluns 23 DE MARÇ fins al 03 D'ABRIL DE 2020(*) el SAIER (Servei d'atenció a les persones immigrades, emigrades i refugiades, de l'Ajuntament de Barcelona) només atendrà situacions d'urgència social o jurídica.


Només hi haurà atenció d'urgències socials i jurídiques a la seu ubicada al carrer FONT HONRADA, 10.

Les seus del SAIER del carrer Tarragona 141 i Paral·lel 202 a partir de dilluns dia 23/3/2020 estaran tancades fins nova ordre.

 

SAIER carrer FONT HONRADA 10

L'horari del servei serà:

De dilluns a divendres de 9 a 15h

(*) S’adequarà en funció del que determinin les autoritats sanitàries.

 

 

 
HORARI DE CORREUS DURANT L'ESTAT D'ALERTA

Las oficinas de Correos abrirán de 09:30 a 12:30 horas guardando todos los protocolos dictados por las autoridades sanitarias.

Nota informativa sobre las medidas extraordinarias adoptadas por Correos

Para la presentación de renovaciones, recomendamos hacerlo vía telemática (consulta en AMIC) o por correo administrativo en los horarios de Correos arriba indicados.

 

 

 
AVÍS: TANCAMENT DE LES OFICINES D'AMIC-UGT DURANT L'ESTAT D'ALERTA

 Estimats usuaris i usuàries,

Davant la situació sanitària del COVID-19, i tenint en compte les directrius de les autoritats competents i el protocol establert pel sindicat UGT i l’AMIC, us informem que per evitar contagis i minimitzar l’impacte, des d’avui, dilluns 16 de març, i durant les dues properes setmanes, les nostres oficines romandran tancades al públic.

Tot i així donarem continuïtat a la nostra tasca facilitant tot el possible el treball des de casa. El nostre equip d’advocats i assessors es posaran en contacte amb les persones amb visites ja programades, per tal que rebin telefònicament l’assessorament jurídic en estrangeria.

La resta de les nostres activitats previstes a l’Associació AMIC-UGT es cancel·len.

Us anirem informant dels canvis que, en la mesura de les nostres possibilitats, poguéssim adoptar per continuar oferint el servei d’assessorament jurídic en estrangeria. 

Per a més informació, posem a la vostra disposició aquest telèfon i correu d'AMIC:

Tel: 642 87 94 19 /  Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la

 

Barcelona, 16 de març de 2020 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 9 - 16 de 410Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image