Vaga General
Vaga General
Vaga general

Butlletí

Planta cara
Por un trabajo digno
xat
xat
ugt-a-twitter.jpg
AMIC al facebook

Subscriure's a aquesta font

Recomanan's

Recomana el Web d'AMIC als teus AMICS

Comptador de viistes

contador de visitas


JORNADA REIVINDICATIVA PEL DRET A VOT DE LES PERSONES ESTRANGERES A EUROPA I ESPANYA"

  
Diumenge, a les 13.20 hores, a l’Auditori de la Trobada d’Entitats de Barcelona

L’Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya (AMIC- UGT) i CCOO de Catalunya - entitats membres del Consell Municipal d’Immigració de Barcelona i de la Plataforma Ciutadans i Ciutadanes com tu!- organitzen per diumenge, 25 d’octubre, a les 13.20 hores, la conferència “El dret a vot de les persones estrangeres a Europa i Espanya”, que anirà a càrrec de David Moya Malapeira, professor agregat de Dret Constitucional, IDP-UB i coordinador del Postgrau/  Màster Interuniversitari en Migracions Contemporànies. 

Aquest any hem viscut diversos processos electorals (eleccions municipals, autonòmiques i, properament, les eleccions generals) i a la gran majoria de les persones estrangeres residents en aquest país se’ls continua negant el dret a vot.

Estem en un moment intens social i políticament a Catalunya i a l’estat espanyol. Després d’anys d’inclement crisi es palpa el desig de canvi polític, de regeneració democràtica, d’apoderament ciutadà. Un moment incert però que obre finestres d’oportunitat per aprofundir en la democràcia que tenim.

El marc legal actual és limitador en matèria de dret a sufragi i no respon al fenomen irreversible de la nova ciutadania que s’ha produït a l’estat espanyol i a Catalunya en les darreres dues dècades. En definitiva, situem aquesta lluita pel dret a vot de les persones estrangeres en la tradició històrica de la conquesta de drets civils i polítics de les classes populars, de les dones i contra la discriminació racial.

 

Resultado de imagen de Dret a vot de les persones estrangeres


 “El dret a vot de les persones estrangeres a Europa i Espanya”

DIA: 25 d’octubre

HORA:13.20 hores

LLOC: Auditori de la Trobada d’Entitats de Barcelona (Passeig Lluís Companys  –Arc de  Triomf).

 

 
AMIC-UGT A LA TROBADA D'ENTITATS DE BARCELONA

Un any més AMIC-UGT de Catalunya estarà participant a la Trobada d'Entitats de Barcelona. El 25 d'octubre de 2015, de 11 a 19 hores al Passeig Lluis Companys (Arc de Triomf). 

Les entitats del Consell Municipal d'Immigració i l'Ajuntament de Barcelona volem crear un espai per trobar-nos amb la ciutadania i compartir la riquesa de la diversitat  present a la nostra ciutat i per donar visibilitat a la realitat de persones que han arribat d'arreu, veïns i veïnes de Barcelona.

 A més d'un gran nombre d'activitats diverses per adults i per la canalla aquest any volem fer émfasi en quina és la situació del Dret a vot i la plena ciutadania de les persones migrades a casa nostra, hi podreu veure una representació teatral sobre la plena ciutadania (tarda), assistir a una conferència sobre el dret a vot de les persones estrangeres a Espanya i Europa (matí), podreu votar pel dret a vot (tot el dia) i també les entitats llegiran un manifest en aquest sentit (tarda).

Podeu accedir al programa a través d'aquest enllaç:

http://www.bcn.cat/novaciutadania/pdf/consell/te.2015.programa.pdf

 

Encuentro de entidades

 

 

 
PROPERAMENT FORMACIÓ MÓDUL B. "CONEIXEMENTS LABORALS", DE LA LLEI D'ACOLLIDA

En el marc del desplegament de la Llei d'Acollida de les persones immigrades i retornades de Catalunya, AMIC-UGT properament oferirà la formació del "Mòdul B. Coneixements laborals" a diversos territoris de Catalunya. 

Els objectius i continguts de la formació estan orientats en conformitat al projecte pedagògic de la Direcció General per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya, i en el qual diverses administracions i entitats hem participat en la seva elaboració.

El mòdul B del Servei de primera acollida se centra en la transmissió d'aquells coneixements que permetin l'alumnat de fer front a un món laboral diferent del d'origen. L'alumnat ha d'aquirir competències laborals i de formació necessàries que l'ajudin a decidir el propi camí professional, per tal que la feina esdevengui un element d'integració a la societat on resideix. 

Formació Mòdul B. Coeixements laborals (15 hores)

  • Conceptes bàsics de la normativa laboral
  • Drets i deures laborals
  • Funcionament del mercat laboral
  • Informació sindical: representació legal, afiliació i negociació col·lectiva
  • Mercat de treball i recerca d'ocupació: Polítiques actives per a l'ocupació.


Al finalitzar aquesta formació de forma satisfactòria, l'alumnat obtendrà la certificació corresponent.

Formació cofinanciada per

fse.png

 

 

 

Consulta la nostra agenda!

 

 

 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 73 - 80 de 322Taller “situa’t i practica” per a fer servir el català!!! Inscripcions obertes 

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


ALTRES INFORMACIONSImage