Vaga General
Vaga General
Vaga general

Butlletí

Planta cara
Por un trabajo digno
xat
xat
ugt-a-twitter.jpg
AMIC al facebook

Subscriure's a aquesta font

Recomanan's

Recomana el Web d'AMIC als teus AMICS

Comptador de viistes

contador de visitas


MANIFESTACIÓ DE L'11 DE SETEMBRE: RECUPEREM ELS NOSTRES DRETS

senyera-catalana

La Diada Nacional de Catalunya d’enguany es celebrarà en un context social i econòmic marcat encara per la crisi que durant els últims 8 anys ha provocat un enorme retrocés en matèria de drets socials i laborals. Els seus efectes sobre les capes populars i la classe mitjana d’aquest país són desgraciadament ben vigents. L’atur, l’increment de la pobresa, els desnonaments,  la precarietat laboral, l’emigració de joves i les dificultats per accedir als serveis públics s’han convertit en elements identitaris de la situació que viu en el nostre país i contra els que el sindicalisme de classe combat esmerçant tots els nostres esforços.

És per això, que la UGT de Catalunya vol afirmar un cop més, en la celebració de l’11 de setembre, que no hi haurà avenç nacional si es construeix des de la injustícia i la insolidaritat. Ens reafirmem en la nostra convicció que el progrés en matèria d’autogovern s’ha de sustentar sobre la base del progrés social, personal i col·lectiu. I que en aquest camí no hi ha altra opció que l’aposta ferma per la millora dels serveis públics. Per una sanitat al servei de les persones i allunyada de qualsevol amenaça de privatització, un sistema públic d’educació que realment garanteixi la igualtat d’oportunitats i l’accés a la formació de tothom al marge de la seva renda i uns serveis socials que, ara més que mai, protegeixin els més vulnerables dels efectes de la crisi econòmica i els allunya de l’exclusió i la pobresa.

Manifest complert 

http://www.ugt.cat/manifest-del-11-de-setembre-recuperem-els-nostres-drets/

 

 

 
L'AJUNTAMENT DE BARCELONA CENTRALITZA LES PETICIONS PER AJUDAR ALS REFUGIATS

Mentre l’Ajuntament crea la xarxa #‎CiutatRefugi‬, que encara trigarà uns dies a concretar-se, tothom que hi vulgui col·laborar, que tingui dubtes o vulgui enviar un missatge referent als refugiats pot adreçar-se a Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la


De moment servirà per concentrar tots els missatges rebuts i donar-los resposta, mentre l’Ajuntament es coordina amb altres administracions i entitats socials.

 

 
AVUI CONCENTRACIÓ "AQUÍ SÍ, CATALUNYA ACULL"

4S

Ens sumem a la convocatòria de la Plataforma Stop Mare Mortum per demanar la creació d’una xarxa de municipis acollidors de persones refugiades a Catalunya.

 

 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 73 - 80 de 317Taller “situa’t i practica” per a fer servir el català!!! Inscripcions obertes 

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


ALTRES INFORMACIONSImage