Vaga General
Vaga General
Vaga general

Butlletí

Planta cara
Por un trabajo digno
xat
xat
ugt-a-twitter.jpg
AMIC al facebook

Subscriure's a aquesta font

Recomanan's

Recomana el Web d'AMIC als teus AMICS

Comptador de viistes

contador de visitas


NORMATIVA D'EXTRANGERIA: SESSIÓ INFORMATIVA PÚBLICA I GRATUÏTA

porta-retalls02.png

 

L’Àrea de Seguretat, Convivència i Civisme de l’Ajuntament de l’Hospitalet, en col·laboració amb AMIC, Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrats a Catalunya, organitza una sessió informativa pública i gratuïta sobre normativa d’estrangeria

Lloc: l’Ajuntament de l’Hospitalet. (C/ Canigó, 8-12. Al costat de la parada de metro de La Torrassa de la línia 1)

 

 

Dia: 8 de juliol a les 10.00

  • Drets i deures de les persones immigrades
  • Règim general: autoritzacions de residència i treball, autoritzacions per estudis,...
  • Circumstàncies excepcionals: arrelaments, violència de gènere, raons humanitàries, col·laboració amb les autoritats,...
  • Renovacions
  • Reagrupament familiar
  • Adquisició de la nacionalitat espanyola
  • I retorn, entre d’altres

En aquesta sessió es donarà una explicació dels aspectes plantejats i haurà una ronda final en que les persones assistents podran expressar els seus dubtes i qüestions personals

  porta-retalls01.png

 

 

 
TANCAREM EL CIE 20J

cie.pngEl proper 20 de juny una vegada més ens mobilitzem per tancar el CIE de Barcelona. Igual que a l'octubre, una vegada més farem una concentració multitudinària, i per això necessitem comptar amb tu, amb vosaltres.

Tant les millores en l'internament, com el rebuig contundent per part de la ciutadania, com també la incorporació de la realitat dels CIE en l'agenda política, han estat fruit de la mobilització. Per tant, si volem tancar el CIE, hem de tornar a sortir al carrer.

Per Vergonya !! Per Justícia !! Per Dignitat !!

@tancaremelcie   

www.facebook.com/tancaremelcie

www.tancaremelcie.cat

 

 

 
NO A LA IMPUNITAT DEL FEIXISME: L’ANTIFEIXISME NO ÉS CAP CRIM
 
Rebem amb estupor i indignació la petició de 17 anys de presó per a 6 persones acusades d’una presumpta agressió contra un grup de nazis, el 12 d’octubre de 2013.
 
Exigim que es mantingui la presumpció d’innocència: qualsevol acusació s’hauria de basar en proves clares. Temem, però, que s’ha aplicat el vell criteri de “detinguin els i les sospitoses habituals”. És encara pitjor perquè sembla que s’ha actuat en base a acusacions fetes pels propis nazis.
 
Denunciem aquesta més que evident doble vara de mesurar. Els grups nazis que van atacar la Blanquerna durant la Diada de 2013 són els mateixos que, només un mes més tard, van convocar la manifestació del 12-O a Barcelona. Aquesta manifestació la van encapçalar sense impediments persones que són perfectament identificables en el vídeo de la Blanquerna. En canvi, a les sis persones acusades d’atacar els nazis se’ls ha privat la llibertat per participar en actes públics al carrer durant un any i mig.
porta-retalls63636363.png 
En molts casos d’atacs nazis, és difícil aconseguir que es jutgin els responsables, i és encara més difícil fer que es reconegui la motivació feixista de l’agressió. Sovint, aquestes agressions es qualifiquen de simples “baralles de bandes” o de “tribus urbanes”. Hi ha, en poques paraules, un greu problema d’impunitat del feixisme. L’assassí d’en Guillem Agulló només va complir 4 anys de presó, i la resta de les persones implicades en el crim van quedar sense càstig. Per als atacants nazis de la Blanquerna, la fiscalia va demanar penes molt menors: inicialment només de multes. Però en el cas de les sis encausades, se'ls aplica l'agreujant de discriminació ideològica i la fiscalia demana 17 anys de presó.
 
Existeix una clara contradicció en la denúncia. Segons els informes, els mossos d’esquadra descriuen les presumptes víctimes com “un grup de joves que prenien unes consumicions a una terrassa d’un bar, després d’assistir a un acte a la muntanya de Montjuïc”, sense fer menció de les seves activitats i simpaties feixistes. No obstant, l’agreujant de discriminació ideològica es basa precisament en l’adscripció a l’extrema dreta de les presumptes víctimes.
 
L’ús del terme “delicte d’odi” per referir-se a l’oposició al feixisme és el món al revés. El feixisme com a tal es basa en l’odi vers les persones diferents, un odi que ha desembocat en genocidi i dècades de dictadura. Intentar evitar el rebrot del feixisme és actuar contra l’odi. Si s’aplica a les persones acusades un agreujant pel seu odi al feixisme, la implicació és que les més de 500 entitats de tota mena, adherides a Unitat Contra el Feixisme i el Racisme, també són culpables d’odi: un “odi”, és clar, expressat de maneres molt diverses. En realitat, a les persones oposades al feixisme ens motiva la defensa de la democràcia i els drets humans.
 
Per tot això:

 

Unitat Contra el Feixisme i el Racisme
Barcelona, 10 de juny de 2015
 
 
 
 
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 73 - 80 de 312Taller “situa’t i practica” per a fer servir el català!!! Inscripcions obertes 

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


ALTRES INFORMACIONSImage