22 D’OCTUBRE- VINE A LA TROBADA BCN CIUTAT DIVERSA!

 

 

Des de l’Associació AMI-UGT us convidem a participar de la Trobada BCN Ciutat Diversa!

El proper 22 d’octubre, el Consell Municipal d’Immigració de Barcelona (CMIB), les entitats i l’Ajuntament de Barcelona, organitzem un any més la Trobada BCN Ciutat Diversa, una diada festiva i reivindicativa adreçada a tota la ciutadania per mostrar, compartir i gaudir la diversitat de la nostra ciutat.

Enguany, el tema central de la trobada és la dignificació i sensibilització del treball de la llar i la cura de les persones, una feina a la què cal donar visibilitat i valoració, ja que és central en el sosteniment de la vida i de l’economia. A les 17:30 els tabalers cridaran en cercavila a la lectura del Manifest.

A les diferents carpes hi trobareu actuacions musicals, tallers, jocs i activitats per a infants i adults, teatre, exposicions, xerrades, un auditori amb taules rodones sobre el Treball de la llar, una biblioteca vivent... i molt més.
Col·laborem 39 entitats i el Programa BCN Interculturalitat.

 

Visita el nostre punt informatiu a la Carpa d’Acollida!

#BCNCiutatDiversa

Diumenge 22 d’octubre, des de les 11 fins les 19 hores a l’Arc de Triomf.

T'hi esperem!

 PROGRAMA

 

 

 --

 

Article complet...
 
AMIC-UGT DEMANA DIÀLEG PER AVANÇAR EN DEMOCRÀCIA

Des de l’AMIC-UGT rebutgem la brutalitat que van patir cents de ciutadans i ciutadanes durant l’1-O en el marc de les votacions convocades a Catalunya.

Nosaltres, una entitat que des de fa molts anys venim reivindicant un dels drets fonamentals com és el Dret al vot per a les persones estrangeres, creiem que l’accés a la participació política i al diàleg han de ser els camins únics que permeten a una societat avançar en democràcia.

I és per això que, en aquests moments tant intensos que estem vivint, demanem a la  ciutadania serenitat i diàleg, respecte a la diversitat i defensa de la convivència.

 
MANIFEST DE CONDENA ALS ATACS I DE DEFENSA DEL MODEL DE CONVIVÈNCIA EN LA DIVERSITAT
dhwbm0uwaaapkab.jpg
La Taula de Ciutadania i Immigració de Catalunya i el Consell Municipal d’Immigració de Barcelona, òrgans de participació de les entitats que treballem per a l’acollida i la convivència adscrits a la Generalitat de Catalunya i a l’Ajuntament de Barcelona, hem celebrat ahir una reunió extraordinària conjunta.

La convocatòria, on hem assistit una trentena d’entitats de la vuitantena d’entitats representades, ha servit per llegir un comunicat conjunt on condemnem de forma rotunda els atacs del passat dijous i on ens hem refermat en la defensa d’un model de convivència en la diversitat i inclusiu, que continuï apostant per l’acollida de persones migrades i refugiades. La lectura ha anat a càrrec de Bombo N’Dir Fall, com a portaveu de la Taula de Ciutadania i Immigració de Catalunya i de Rodrigo Araneda, en representació del Consell Municipal d’Immigració de Barcelona.

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, ha afirmat que “continuarem defensant el model de convivència que és antagònic a l’odi que volen implementar aquests actes terroristes” i ha volgut posar en relleu la voluntat de “seguir al costat de totes les persones, construint la llibertat dia a dia, sense por i convivint tots junts com una societat integradora”. Finalment, la consellera ha cridat a participar de la manifestació que se celebrarà dissabte deixant clar que no tenim por i que ens refermem en la convivència i el diàleg.

Al seu torn, el tinent d’alcaldia de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència, Jaume Asens, ha destacat que “la millor vacuna i anticossos contra els discursos d’odi és l’aposta per la diversitat que existeix a Barcelona i Catalunya” i ha subratllat que “l’odi no és venç amb més odi sinó refermant el model de convivència, de lluita contra les desigualtats, de defensa dels drets humans i d’acollida de persones refugiades, que precisament fugen del mateix horror que es va viure a la Rambla”.
Les entitats hem acordat participar a la manifestació convocada per dissabte vinent en un sol bloc i sota el lema “Contra l’odi, un sol poble”.

Comunitat conjunt de la Taula de Ciutadania i Immigració de Catalunya i el Consell Municipal d'Immigració de l'Ajuntament de Barcelona

 
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 73 - 80 de 386BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image