Vaga General
Vaga General
Vaga general

Butlletí

Planta cara
Por un trabajo digno
xat
xat
ugt-a-twitter.jpg
AMIC al facebook

Subscriure's a aquesta font

Recomanan's

Recomana el Web d'AMIC als teus AMICS

Comptador de viistes

contador de visitas


PROPERAMENT FORMACIÓ MÓDUL B. "CONEIXEMENTS LABORALS", DE LA LLEI D'ACOLLIDA

En el marc del desplegament de la Llei d'Acollida de les persones immigrades i retornades de Catalunya, AMIC-UGT properament oferirà la formació del "Mòdul B. Coneixements laborals" a diversos territoris de Catalunya. 

Els objectius i continguts de la formació estan orientats en conformitat al projecte pedagògic de la Direcció General per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya, i en el qual diverses administracions i entitats hem participat en la seva elaboració.

El mòdul B del Servei de primera acollida se centra en la transmissió d'aquells coneixements que permetin l'alumnat de fer front a un món laboral diferent del d'origen. L'alumnat ha d'aquirir competències laborals i de formació necessàries que l'ajudin a decidir el propi camí professional, per tal que la feina esdevengui un element d'integració a la societat on resideix. 

Formació Mòdul B. Coeixements laborals (15 hores)

  • Conceptes bàsics de la normativa laboral
  • Drets i deures laborals
  • Funcionament del mercat laboral
  • Informació sindical: representació legal, afiliació i negociació col·lectiva
  • Mercat de treball i recerca d'ocupació: Polítiques actives per a l'ocupació.


Al finalitzar aquesta formació de forma satisfactòria, l'alumnat obtendrà la certificació corresponent.

Formació cofinanciada per

fse.png

 

 

 

Consulta la nostra agenda!

 

 

 

 
DENUNCIEM LA PASSIVITAT DE LA SUBDELEGACIÓ DEL GOVERN A BARCELONA PER ATENDRE TRÀMITS D’ESTRANGERIA


  AMIC-UGT de Catalunya denuncia la manca de voluntat de l’Oficina d’Estrangeria de Barcelona per donar sortida a la demanda real de cites prèvies pels tràmits d’estrangeria: renovacions d’autoritzacions de residència i treball, certificats UE, autoritzacions de retorn, expedició de targetes d’identitat, autoritzacions d’arrelament, autoritzacions de familiars de comunitari, pròrroga d’estada per estudis, reagrupament familiar, incidències i informació presencial.

Actualment, no es posa a disposició dels interessats totes les cites per a la realització de tràmits en aquesta oficina i en les comissaries de policia de Barcelona i de l’Hospitalet al mateix temps, sinó que es posen a disposició en dies successius segons el tipus de tràmit i mitjançant un calendari. Aquest sistema per a la concessió de cites que ha establert l’Oficina d’Estrangeria es va iniciar durant el començament del període estival i no s’havia patit en els darrers anys.

Davant de la preocupació per la congestió per obtenir cita prèvia, se’ns va fer creure que la situació era transitòria i deguda, exclusivament, a  la disminució del nombre de funcionaris de l’oficina per poder atendre el mateix nombre de persones. No obstant això, i tenint en compte que estem a mitjans del mes de setembre, la situació continua sent la mateixa, això convida a pensar que l’explicació que ens va oferir la  Subdelegació del Govern era, en realitat, una excusa per ajornar la reacció de les diferents entitats referents  i professionals d’estrangeria.

Aquesta situació ens genera dubtes sobre si és realment una mesura transitòria com diuen o si es tracta d’una decisió política per tal de minimitzar aquest servei a la població estrangera, curiosament en període electoral.

Des d'AMIC-UGT de Catalunya exigim als responsables de l'Oficina d'Estrangeria donar una explicació raonable a aquesta situació i demanem una solució al més aviat possible, recornant-los que darrere de cada cita hi ha una persona que té tot el dret a ser documentat i a ser atès per qualsevol administració pública que sempre ha d'estar al servei de les persones.

 

Barcelona, 17 de setembre de 2015


 
MANIFESTACIÓ "REFUGEES WELCOME"

 

Ens sumem a la manifestació en suport a la població refugida, convocada per la Plataforma Stop Mare Mortum i Unitat contra el feixisme i el racisme.

 

 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 65 - 72 de 312Taller “situa’t i practica” per a fer servir el català!!! Inscripcions obertes 

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


ALTRES INFORMACIONSImage