AMIC-UGT DE COL·LABORA AMB EL CONSELL COMARCAL DEL BAIX LLOBREGAT EN UN NOU SERVEI D'ESTRANGERIA

L’Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya (AMIC – UGT de Catalunya) col·labora amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat per posar en marxa un nou servei gratuït d’assessorament en matèria d’estrangeria, orientació laboral i assessorament d’acollida. Aquest és un servei pilot que s’inicia avui dimecres 26 de setembre i durarà fins al Nadal d’enguany.

El desplegament d’aquest servei té per objectiu atendre persones estrangeres dels municipis de menys de 20.000 habitants (Abrera, Begues, Castellví, Cervelló, Collbató, Corbera de Llobregat, Pallejà, La Palma de Cervelló, El Papiol, Sant Climent de Llobregat, Sant Esteve Sesrovires, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles i Vallirana), així com oferir suport i assessorament als i les tècniques d’aquests municipis.

El servei d’assessorament presencial per a persones estrangeres es prestarà al Consell Comarcal del Baix Llobregat (N-340, km 1249, Sant Feliu de Llobregat) els dimecres de matí i de tarda (horaris alterns: de 10 a 14h i 15 a 19h).
Es pot demanar cita prèvia:

  • Adreçant-se als serveis socials de l’ajuntament del municipi.
  • Enviant un correu a l’adreça Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la
  • Trucant al telèfon 93 685 24 00.

El nou servei se suma al conjunt de recursos gestionats per AMIC-UGT de Catalunya i que compta amb el suport de l’administració per atendre la diversitat i les especificitats que comporta el fet migratori i l’acollida.

 

 

 
TALLER "HISTÒRIES DE VIDA DE DONES REFUGIADES", A BARCELONA

cartell_taller_histries_de_vida_de_dones_refugiades_001.jpg

Amb la crisi de persones refugiades a Europa, emergeixen o prenen més força diverses manifestacions de la violència masclista contra les dones refugiades i sol·licitants d’asil. Diversos organismes i institucions internacionals han assenyalat la urgència de promoure mesures per a prevenir la violència masclista contra les dones refugiades.

En el marc del projecte europeu "Building a safety net for migrant and refugee women", la Fundació Surt organitza un taller sobre les violències de gènere en el país d’origen, al llarg de les rutes migratòries o una vegada al país d’acollida.

El taller, amb una metodologia participativa, busca oferir una imatge dels procesos migratoris actuals de les dones, afavorir la reflexió a partir de històries de vida reals i aportar exemples de bones pràcticas per a donar-lis veu. 

 El taller és gratuït i va adreçat al conjunt de professionals i càrrecs de la UGT i 'd'AMIC i  tindrà lloc els dijous 20 de setembre de 10h a 12h a la sala de reunions d'AMIC als baixos de la Rambla del Raval, 29. Barcelona. Preguem confirmació d'assistència al mail Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la , o tlf 933046841. L'espai té cabuda per a 20 persones.

 Us hi esperem!

 

 

 
CONCENTRACIÓ PER LA DIGNIFICACIÓ DEL TREBALL DE LA LLAR

PERQUÈ NO SÓN TREBALLADORES DE SEGONA CLASSE, DEMANEM IGUALTAT DE DRETS!

Rebugem l'esmena 6777 del Partit Popular que retarda la inclusió de les treballadores de la llar en el Règim General de la Seguretat Social.

CONCENTRACIÓ 19 DE JULIOL A LES 19H, PLAÇA SANT JAUME, BARCELONA

 

concentraci_19_de_juliol_rebuig_a_lesmena_6777_del_partit_popular.jpg

 

 

 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 57 - 64 de 410Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image