SEMINARI D'EDUCACIÓ CÍVICA I ELECTORAL

 cartell_odem_seminari_dret_a_vot_dels_estrangers_a_les_municipals.jpg

 
Us convidem al Seminari d’educació cívica i electoral organitzat per l'associació observadors i observadores per la democràcia (ODEM), amb la col·laboració d'AMIC-UGT de Catalunya i l´Ajuntament de Barcelona.

 

El proper dilluns 19 de Novembre de 17h a 20h a la sala de les columnes de la seu d'UGT de la Rambla de Santa Mònica.   

 

La jornada té com a objectiu sensibilitzar a la població  estrangera en educació cívica i electoral de cara a les eleccions municipals del 2019 i, per altra banda, al públic en general ja que moltes persones desconeixen la manca de drets polítics que pateixen una part important dels veïns i veïnes a casa nostra.

En la taula rodona debatrem sobre les dificultats que tenen els estrangers que no pertanyen a la Unió Europea per accedir al cens electoral. Així mateix, ens referirem a les nacionalitats que tenen convenis de reciprocitat i podran votar l´any vinent. 

 

Consulteu aquí el  Programa


Inscripcions al correu Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la o al telèfon 93 304 68 41

 

 

 

 

 

 
JORNADA FORMATIVA PER A LA NO DISCRIMINACIÓ, 6 DE NOVEMBRE A BARCELONA

En el marc de la col·laboració d'AMIC amb entitats socials, la Fundació Bayt-Al-Thaqafa ens ofereix el dimarts 6 de novembre al matí dos tallers per reflexionar sobre la no discriminació. Aquests tallers s'adrecen al conjunt de la gent vinculada a la UGT de Catalunya: organismes, federacions, delegats/des sindicals, afiliats/des.

6 de novembre de 10 a 14hores.

Lloc: Seu d'AMIC-UGT. Rambla del Raval, 29-35. Barcelona

Confirmacions: Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la / 93 304 68 41

 

06_de_novembre_taller_amb_bayt-_al-thaqafa.jpg

 

 

 

 

 

 
AMIC-UGT a la Trobada d'entitats de Barcelona, 4 de novembre

 

cartel_trobada_dentitats.jpg
 
El proper diumenge 4 de novembre, el Consell Municipal d’Immigració de Barcelona (CMIB), les entitats i l’Ajuntament de Barcelona, organitzem un any més la Trobada BCN Ciutat Diversa, una diada festiva i reivindicativa adreçada a tota la ciutadania per mostrar, compartir i gaudir la diversitat de la nostra ciutat.

Enguany, el tema central de la trobada és    Persones immigrades i discriminació en el dret a l'habitatge

una problemàtica que afecta a tota la població i que té unes implicacions específiques en el cas de persones d'origen divers per la seva condició migrant. A les 18:30 la cercavila cridarà a la lectura del Manifest: Pel dret a un habitatge digne i sense discriminacions.  A Barcelona, hi cabem totes.

A l'escenari i a les diferents carpes o espais hi trobareu més de 80 activitats: actuacions musicals, teatre, col·loquis, exposicions, tallers, jocs interactius...  per a infants i adults, i molt més!
Hi haurà la biblioteca vivent, i també una Jornada, a la carpa Auditori, amb taules rodones i un audiovisual sobre el tema.
Consulta aquí tot el Programa.

Hi col·laborem prop de 60 entitats, la Oficina per la No Discriminació (OND) i el Programa BCN Interculturalitat.

Visita el nostre stand d'AMIC-UGT a la Carpa d'Acollida! 

 

 

 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 57 - 64 de 414Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image