MANIFESTACIÓ 28 D'ABRIL
 
dbyp1qoxuaaayrq.jpg
 
 
 
 
 
MANIFESTACIÓ 1 DE MAIG "PER LA DIGNIFICACIÓ DEL TREBALL DE LA LLAR I DE LES CURES"

dignificaci_del_treball_de_la_llar_i_de_les_cures.jpg

 

El Grup d'acció per a la ratificació del Conveni 189 de l'OIT, format per Mujeres Pa’lante, Las Libélulas, Mujeres Migrantes Diversas, l’Associació de Dones Marroquines de Catalunya i l’Associació Salvadoreña en Catalunya -entitats de dones immigrades que treballen per la dignificació del treball de la llar i de cura- i els sindicats CCOO i UGT de Catalunya, convoquen a manifestar-se aquest 1 de maig.

Per la dignificació del treball de la llar i de les cures

Per la ratificació del conveni189 de l'OIT

Pel dret a l'atur

Barcelona, 1 de maig de 2018, a les 11:30h

Ronda Sant Pere / Plaça Urquinaona

#Ratificació189

 

 

 
AMIC-UGT DEMANA FLEXIBILITZAR ELS REQUISITS D’ACCÉS A LA REGULARITZACIÓ DE PERSONES “SENSE PAPERS”

foto_ccma_cat.jpj.jpg
Foto: ccma.cat
 
Des de l’Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya (AMIC-UGT), entitat aquest any farà 25 anys de treball en l’àmbit de la immigració, donem el nostre suport a la població migrant tancada a l’escola Massana. Creiem que s’ha de posar damunt de la taula la situació de les persones en situació irregular, la majoria de les quals porten molts anys a Espanya. 

  Aquestes persones es troben en un cercle viciós d’elevadíssima exclusió social. L’exigència de tenir un contracte de treball d’un any com a mínim a jornada complerta (40h), requisit indispensable per a demanar l’arrelament social (l’únic tràmit que dóna la possibilitat per a regularitzar les persones que ja estan a Espanya) no es correspon amb la realitat del mercat laboral, on qualsevol persona té la dificultat d’obtenir una feina estable. 

Demanen:

  • Mesures extraordinàries per a regularitzar la situació de les persones en situació administrativa irregular que porten molt de temps al país o han caigut en la irregularitat sobrevinguda. Canviar el requisit d’un contracte de treball d’un any a jornada completa i adaptar-lo a altres modalitats contractuals vigents a l’estat espanyol com és, per exemple la contractació eventual per circumstàncies de producció. 
  • Instar al Govern central, a les forces polítiques conjuntament amb els agents socials a debatre sobre aquest tema de forma urgent i donar resposta a una problemàtica que afecta a una part important de la població. 
  • Cal trobar una sinergia entre la necessitat de creixement i sostenibilitat de l’actual mercat de treball (marcat per la temporalitat i jornades reduïdes) i el nostre sistema de benestar, i fer aflorar la força de treball que avui es veu obligada a subsistir a l’economia submergida.

 

Barcelona, 25 d'abril de 2018

 

 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 57 - 64 de 393Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image