CAMPANYA INFORMATIVA SOBRE LA INSCRIPCIÓ AL CENS ELECTORAL PER A LES ELECCIONS MUNICIPALS 2019

AMIC-UGT de Catalunya impulsa una campanya informativa sobre la inscripció al cens electoral d'estrangers residents a Espanya per a les eleccions municipals i al Parlament Europeu 2019

En aquests enllaços trobareu dos cartells en castellà amb informació per als nacionals de països de la UE i els nacionals de països amb acord de reciprocitat.

PARTICIPA! El TEU VOT COMPTA! 

Nacionals de països de la UE

Nacionals de països amb Acords de reciprocitat

 

dret_a_vot_dels_estrangers_amic_ugt.png

 

 

 

 

 

 
AMIC-UGT participant al projecte CITIES GROW

AMIC-UGT de Catalunya ha col·laborat amb l’Ajuntament de Barcelona al projecte CITIES GROW, com mentors de l’Ajuntament de Riga en l'establiment d'un servei de primera acollida a immigrants.

foto_representants_ciutats.jpg

 

 

 helena_lafita.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
SEMINARI D'EDUCACIÓ CÍVICA I ELECTORAL

 cartell_odem_seminari_dret_a_vot_dels_estrangers_a_les_municipals.jpg

 
Us convidem al Seminari d’educació cívica i electoral organitzat per l'associació observadors i observadores per la democràcia (ODEM), amb la col·laboració d'AMIC-UGT de Catalunya i l´Ajuntament de Barcelona.

 

El proper dilluns 19 de Novembre de 17h a 20h a la sala de les columnes de la seu d'UGT de la Rambla de Santa Mònica.   

 

La jornada té com a objectiu sensibilitzar a la població  estrangera en educació cívica i electoral de cara a les eleccions municipals del 2019 i, per altra banda, al públic en general ja que moltes persones desconeixen la manca de drets polítics que pateixen una part important dels veïns i veïnes a casa nostra.

En la taula rodona debatrem sobre les dificultats que tenen els estrangers que no pertanyen a la Unió Europea per accedir al cens electoral. Així mateix, ens referirem a les nacionalitats que tenen convenis de reciprocitat i podran votar l´any vinent. 

 

Consulteu aquí el  Programa


Inscripcions al correu Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la o al telèfon 93 304 68 41

 

 

 

 

 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 57 - 64 de 408Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image