Vaga General
Vaga General
Vaga general

Butlletí

Planta cara
Por un trabajo digno
xat
xat
ugt-a-twitter.jpg
AMIC al facebook

Subscriure's a aquesta font

Recomanan's

Recomana el Web d'AMIC als teus AMICS

Comptador de viistes

contador de visitas


MÉS DE 50 ENTITATS DEL PAÍS CONVOQUEN DIUMENGE LA MANIFESTACIÓ ‘ELS DRETS NO SE SUSPENEN’

Aquest diumenge, a les 12 hores, a la Plaça Urquinaona

Més d’una cinquantena d’entitats socials de tot tipus (sindicals, veïnals, culturals, juvenils, sobiranistes...) i partits polítics s’han adherit a la manifestació convocada aquest diumenge, 29 de maig, a Barcelona sota el lema ‘Els drets no se suspenen: treball digne, drets socials i democràcia real’.

 

La manifestació sortirà a les 12 hores des de la Plaça Urquinaona i marxarà fins a la Delegació del Govern, a Pla de Palau. En aquest enllaç trobareu els motius de la convocatòria.

Les entitats promotores de la manifestació (UGT de Catalunya, CCOO de Catalunya, Òmnium Cultural, la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya - CONFAVC i la Comissió Promotora de la ILP per una Renda Garantida de Ciutadania) faran declaracions als mitjans de comunicació a les 11.30 hores al punt de sortida. Hi assistirà el secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros.

Fins al moment, les entitats que s'hi han adherit són:

CONFAVC, CCOO, UGT de Catalunya, ERC, Assat.50, ICV, FAPAC, L'OCUC, PSC, Òmnium Cultural, FAVB, AICEC-ADICAE, Comissió promotora de la Renda Garantida de Ciutadania, AJEC, CDC, UDC, Avalot – Joves de la UGT de Catalunya, Taula d'Entitats del Tercer Sector Social, Súmate, Joves d'Esquerra Verda, AMI, CNJC, CUP, Intersindical-CSC, Anem a Mil, ANC, CIEMEN, Plataforma Pobresa Zero, Front Cívic, Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya, Associació Catalana de Municipis, Plataforma per l'habitatge digne, DINCAT, SOS Racisme, Sindicat d'Estudiants, ATC,Trinijove, CAPS, FundiPau, Acció Escolta de Catalunya, Acord d'Esquerres per la República Catalana, Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, Fòrum Català d'Atenció Primària (FoCAP), EUiA, Demòcrates de Catalunya, JERC, JSC, Acció Jove – Joves de CCOO de Catalunya, Marea de Mareas, En Comú Podem, Federació de Municipis de Catalunya, Delegació Diocesana de Pastoral Obrera de l'Arquebisbat de Barcelona, La Fede.cat - Federació d'Organitzacions per a la justícia global, Coordinadora d'Assemblees de Treballadors/es de Catalunya, XSUC - Socialisme 21, Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), PST Internacionalista, Consell d'Associacions de Barcelona.

 
ELS DRETS NO SE SUSPENEN!! MANIFESTACIÓ EL 29 DE MAIG

El president de la CONFAVC, Jordi Giró; el secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros; el secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego; el portaveu del grup promotor de la ILP per la Renda Garantida de Ciutadania, Diosdado Toledano, i el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, han anunciat aquesta tarda en roda de premsa la convocatòria d’una manifestació unitària el dia 29 de maig

 

Sota el lema “Els drets no se suspenen: treball digne, drets socials, democràcia real”, la manifestació sortirà a les 12 hores de Plaça Urquinaona i arribarà fins a Pla de Palau.

Els motius d’aquesta convocatòria són:

 • La suspensió de les lleis d’emergència habitacional i energètica i la llei d’igualtat per part del Tribunal Constitucional.
 • Els recursos d’inconstitucionalitat del govern del PP i les lleis que han suposat la pèrdua de drets polítics, socials i laborals i la retallada de serveis públics per part de diferents governs.
 • Buidat de competències del Parlament de Catalunya.
 • Increment alarmant de la pobresa i desigualtats socials. Manca d’instruments per combatre.
 • Urgència de l’aprovació de la ILP de la Renda garantida de ciutadania.
 • Pobresa, democràcia, treball i drets socials i de ciutadania han d’estar en el centre de les reivindicacions.
 • Amb aquesta mobilització hi són presents totes les reivindicacions de totes les entitats i col·lectius que han treballat i treballen per a la defensa dels drets de ciutadania com a garantia per a combatre la pobresa:
 • Dret a l’habitatge.
 • Drets a l’educació pública de qualitat. Retirada de la LOMCE.
 • Dret a una sanitat pública per a tothom.
 • Dret de les persones consumidores.
 • Per una societat inclusiva.
 • Dret al treball digne.
 • Revertir les retallades començant per la darrera Reforma Laboral.
 • La lluita per la igualtat de gènere és fonamental per assolir la qualitat democràtica.

Necessitat d’un contracte polític amb la ciutadania pel treball digne, els drets socials i la democràcia real.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
MODUL "B", CONEIXEMENTS LABORALS

El mòdul B del Servei de primera acollida se centra en la transmissió d’aquells coneixements que permetin l’alumnat de fer front a un món laboral diferent del d’origen. L’alumnat ha d’adquirir les competències laborals i de formació necessàries que l’ajudin a decidir el propi camí professional, per tal que la feina esdevingui un element d’integració a la societat on resideix.

Des d'AMIC us en donem 10 dates d'aquí a final d'any per fer el curs en diferents centres de Barcelona, per tal de fer el curs amb més comoditat. Us podèu inscriu-re al botò d'abaix.

marianasitgesb.jpg Formació cofinanciada per:

fse.png

Inscriu-te

Més infomració a Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la o al telèfon 903046841

 
 
 
 
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 49 - 56 de 322Taller “situa’t i practica” per a fer servir el català!!! Inscripcions obertes 

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


ALTRES INFORMACIONSImage