"DOS CONTINENTS, DUES FAMILIES, UN LLOC PER VIURE".

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA. Granollers 6 de març

porta-retalls0152.jpgAmb aquesta mostra fotogràfica l’Associació AMIC UGT de Catalunya volem sensibilitzar a la població i mostrar com les persones immigrants conviuen i participen en la societat d’acollida.

“Dos continents, dues famílies - una d'Amèrica i un altra d’Africà, un sol lloc on viure- Catalunya”, vol ser una mostra fotogràfica, que a mode d’exemple, ja que podien haver estat altres dues famílies qualsevol, ens deixi veure la realitat de la normalitat que suposa viure a Catalunya, indiferentment si has nascut al Marroc, o a l’Argentina, o a Barcelona, o a qualsevol altre població Espanyola. És dins d’aquesta normalitat, que la mirada fotogràfica de Raimon Moreno ha vist a persones amb les seves inquietuds, esperances, ganes de viure, participant a nivell social en entitats i activitats al carrer, portant els seus fills a les escoles,  comprant als mercats i supermercats, gaudint de les tradicions, en resum participant de tot com a qualsevol ciutadà, i només vosaltres direu si aquest treball us transmet aquest sentiment, perquè realment ha estat l'objectiu.

 

 
LA UGT CATALUNYA I CONC CONVOQUEN LA CIUTADANIA A MANIFESTAR-SE CONTRA LA REFORMA DE LES PENSIONS

Demà, 23 de febrer, a la tarda hi haurà manifestacions a Barcelona, Lleida, Girona, Tarragona i Tortosa 

manijubilacin.jpg

 La UGT de Catalunya i la CONC han convocat mobilitzacions conjuntes contra la reforma del sistema de pensions plantejada pel govern de l’Estat.

 

Els sindicats rebutgem qualsevol mesura que suposi una reducció de la quantia de les pensions i un enduriment de les condicions per accedir-hi. Tampoc compartim mesures com l'ampliació de l'edat legal de jubilació o del període de càlcul de les pensions ni que s'elevi el nombre mínim d'anys per tenir dret a la mateixa.

 

A Catalunya les manifestacions seran demà dimarts, 23 de febrer, a les quatre capitals i a Tortosa. Les hores i recorreguts són els següents:

Manifest: No a la jubilació als 67 anys


Article complet...
 
AMIC-UGT PRESENTA TRES GUIES PER FER FRONT A L'ECONOMIA SUBMERGIDA

guies1.jpgLa Secretària d'Igualtat i Polítiques Socials de la UGT de Catalunya, i presidenta d'AMIC, Raquel Gil, i la Secretària General de la UGT Terres de Lleida, Rosa Palau, han presentat avui en roda de premsa a Lleida les Guies que ha elaborat la UGT de drets i deures de treballadores del servei domèstic i del sector de l'atenció a les persones en situació de dependència.

 


Article complet...
 
<< Inici < Anterior 51 52 Següent > Final >>

Resultats 409 - 414 de 414Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image