LA UGT CATALUNYA I CONC CONVOQUEN LA CIUTADANIA A MANIFESTAR-SE CONTRA LA REFORMA DE LES PENSIONS

Demà, 23 de febrer, a la tarda hi haurà manifestacions a Barcelona, Lleida, Girona, Tarragona i Tortosa 

manijubilacin.jpg

 La UGT de Catalunya i la CONC han convocat mobilitzacions conjuntes contra la reforma del sistema de pensions plantejada pel govern de l’Estat.

 

Els sindicats rebutgem qualsevol mesura que suposi una reducció de la quantia de les pensions i un enduriment de les condicions per accedir-hi. Tampoc compartim mesures com l'ampliació de l'edat legal de jubilació o del període de càlcul de les pensions ni que s'elevi el nombre mínim d'anys per tenir dret a la mateixa.

 

A Catalunya les manifestacions seran demà dimarts, 23 de febrer, a les quatre capitals i a Tortosa. Les hores i recorreguts són els següents:

Manifest: No a la jubilació als 67 anys


Article complet...
 
AMIC-UGT PRESENTA TRES GUIES PER FER FRONT A L'ECONOMIA SUBMERGIDA

guies1.jpgLa Secretària d'Igualtat i Polítiques Socials de la UGT de Catalunya, i presidenta d'AMIC, Raquel Gil, i la Secretària General de la UGT Terres de Lleida, Rosa Palau, han presentat avui en roda de premsa a Lleida les Guies que ha elaborat la UGT de drets i deures de treballadores del servei domèstic i del sector de l'atenció a les persones en situació de dependència.

 


Article complet...
 
13è CONCURS D'ESCULTURA 1ER DE MAIG

concursescultura.jpgEl premi d'escultura 1 de maig de la UGT de Catalunya serà atorgat a la millor escultòria que de forma visual o simbólica reflecteixi "El món laboral"

Podran aspirar al Premi totes les persones interessades (aficionades, estudiants, professionals i artistes) residents a Catalunya, les Illes Balears i/o a la Catalunya Nord.

Article complet...
 
<< Inici < Anterior 51 Següent > Final >>

Resultats 401 - 405 de 405Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image