AMIC-UGT FA UNA CRIDA A LA MOBILITZACIÓ DES DELS CENTRES DE TREBALL PER COMBATRE EL RACISME

I també a participar dissabte en la manifestació #23MStopVox convocada per la plataforma Unitat Contra el Feixisme i el Racisme.

20190313_141347.jpgEn el marc del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Discriminació Racial, l’Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya (AMIC – UGT de Catalunya) fa una crida a la mobilització des dels centres de treball per combatre la xenofòbia i el racisme, i a la participació en la manifestació del proper dissabte #23MStopVox.

Davant els atacs a drets fonamentals, la dignitat humana, la llibertat, la igualtat, la democràcia i la convivència, i davant l’auge de la ultradreta i la radicalització de la dreta a escala global amb les seves propostes xenòfobes, racistes i masclistes, fem una crida als treballadors i les treballadores a fer front a aquest fenomen que amenaça la democràcia i la convivència.

En el dia a dia, des dels centres de treball, i també participant en la gran mobilització convocada per la plataforma Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (de la qual forma part la nostra organització sindical) el proper dissabte, 23 de març, a les 17 hores al Passeig de Gràcia de Barcelona.

Llegir més

 

 
La propuesta del PP sobre las mujeres embarazadas de nacionalidad extranjera es vergonzosa

La Unión General de Trabajadores demanda al Partido Popular que deje de hacer demagogia y propuestas incompatibles con un Estado democrático, social y de derecho. La absurda e indecente ocurrencia del Partido Popular en torno a las mujeres embarazadas de nacionalidad extranjera y la adopción, debería avergonzar a cualquier partido político, por su desconocimiento y desprecio de las normas nacionales e internacionales.

La propuesta del Partido Popular en torno a las mujeres embarazadas de nacionalidad extranjera, su expulsión y la adopción, aunque parezca imposible, empeora a medida que el PP intenta hacer frente a las críticas.

Sea lo que sea lo que hayan querido decir, que no se va a expulsar a una mujer embarazada o que se van a “canjear” autorizaciones por niños dados en adopción, demuestra un desconocimiento, pero sobre todo un desprecio por normas fundamentales, a nivel nacional e internacional.

Seguir leyendo...

 

 
UN MÓN CONTRA EL FEIXISME I EL RACISME, MANIFESTACIÓ 23 DE MARÇ
23-m_mani_cartell_final.png
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 41 - 48 de 410Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image