30 ANIVERSARI DEL SAIER
Cel·lebrant el 30 aniversari del Servei d'atenció a l'immigrant, emigrant i refugiat (SAIER) de l'Ajuntament de Barcelona,  Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.

L’acte ha comptat amb les intervencions de les entitats que, al llarg d’aquests 30 anys, hem cogestionat el SAIER amb l’Ajuntament. La tasca de tots i totes les professionals que fem els serveis és fonamental per garantir una atenció eficaç a les persones migrants arribades a la ciutat.
participaci_entitats_30aniversari_saier.jpg
 
SUPORT ALS TREBALLADORS DE LA LLAR I CURA A LES PERSONES

El Grup de treball per a la ratificació del conveni 189 de l'OIT ens hem reunit amb el Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies i amb el Secretari de Ciutadania i Migracions de la Generalitat de Catalunya per demanar suport en la consecució de la millora dels drets laboralsde les persones treballadores de la llar i de les cures.

Més informació aquí http://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/inici/nota-premsa/?id=325282

 

 
1Oè PREMI DEL CONSELL MUNICIPAL D'IMMIGRACIÓ DE BARCELONA
dia_internacional_del_migrant_cmib.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En el Dia Internacional del Migrant, 18 de desembre, l'Ajuntament de Barcelona i les entitats del Consell Municipal d'Immigració celebrarem un acte commemoratiu al Saló de Cent, en què es pronunciarà una conferència i es realitzarà el lliurament del 10è Premi Consell Municipal d’Immigració. Més informació i confirmacions d'assistència al correu: Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la .

 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 41 - 48 de 405Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image