Butlletí

Planta cara
Por un trabajo digno
xat
xat
ugt-a-twitter.jpg
AMIC al facebook

Subscriure's a aquesta font

Recomanan's

Recomana el Web d'AMIC als teus AMICS

Comptador de viistes

contador de visitas


TALLER SITUA'T I PRACTICA EL CATALÀ!

L'Associació d'Ajuda Mútua d'Immigrants a Catalunya organitza, conjuntament amb el Servei Lingüístic de la UGT de Catalunya, el taller Situa't i practica el català!

Vols practicar el català? L'entens però encara no t'has llançat a parlar-lo?

L'objectiu d'aquesta activitat és facilitar als participants un context d'ús on puguin practicar el vocabulari i la fraseologia bàsica relacionada amb entorns quotidians i incentivar que es llancin a parlar el català. A més de promoure el coneixement de l'entorn.

L'activitat comprèn 4 sessions  de dues hores cadascuna, un període de pràctiques per a la recollida d'informació en quatre àmbits - laboral, sanitari, educatiu i Administració-, i una sessió final de posada en comú d'experiències i lliurament d'un certificat d'assistència.

La dinàmica utilitzada en els tallers facilita la utilització del català- a través d'exercicis i jocs de rol i altres activitats-, genera complicitat i permet compartir les experiències de portar-lo a la pràctica amb la resta de participants del grup. Un cop completada l'activitat cada participant serà capaç d'identificar les seves fortaleses, els aspectes que podrà millorar i les eines per a fer-ho.

Calendari i lloc de realització:

8, 10, 15 i 17 de NOVEMBRE (sessions a l'aula, de 10 a 12 hores)

del 17 a 28 de novembre (periode de pràctiques)

28 de novembre (sessió final i CLOENDA)

Lloc: Rambla del Raval, 29-35 (Seu AVALOT Joves de la UGT)

Barcelona

Per a més informacions i inscripcions:

Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la / Tel: 93 304 68 41

 

Els tallers "Situa't i practica el català!" reb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

 


 

 
22 D’OCTUBRE- VINE A LA TROBADA BCN CIUTAT DIVERSA!

 

 

Des de l’Associació AMI-UGT us convidem a participar de la Trobada BCN Ciutat Diversa!

El proper 22 d’octubre, el Consell Municipal d’Immigració de Barcelona (CMIB), les entitats i l’Ajuntament de Barcelona, organitzem un any més la Trobada BCN Ciutat Diversa, una diada festiva i reivindicativa adreçada a tota la ciutadania per mostrar, compartir i gaudir la diversitat de la nostra ciutat.

Enguany, el tema central de la trobada és la dignificació i sensibilització del treball de la llar i la cura de les persones, una feina a la què cal donar visibilitat i valoració, ja que és central en el sosteniment de la vida i de l’economia. A les 17:30 els tabalers cridaran en cercavila a la lectura del Manifest.

A les diferents carpes hi trobareu actuacions musicals, tallers, jocs i activitats per a infants i adults, teatre, exposicions, xerrades, un auditori amb taules rodones sobre el Treball de la llar, una biblioteca vivent... i molt més.
Col·laborem 39 entitats i el Programa BCN Interculturalitat.

 

Visita el nostre punt informatiu a la Carpa d’Acollida!

#BCNCiutatDiversa

Diumenge 22 d’octubre, des de les 11 fins les 19 hores a l’Arc de Triomf.

T'hi esperem!

 PROGRAMA

 

 

 --

 

Article complet...
 
AMIC-UGT DEMANA DIÀLEG PER AVANÇAR EN DEMOCRÀCIA

Des de l’AMIC-UGT rebutgem la brutalitat que van patir cents de ciutadans i ciutadanes durant l’1-O en el marc de les votacions convocades a Catalunya.

Nosaltres, una entitat que des de fa molts anys venim reivindicant un dels drets fonamentals com és el Dret al vot per a les persones estrangeres, creiem que l’accés a la participació política i al diàleg han de ser els camins únics que permeten a una societat avançar en democràcia.

I és per això que, en aquests moments tant intensos que estem vivint, demanem a la  ciutadania serenitat i diàleg, respecte a la diversitat i defensa de la convivència.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 41 - 48 de 355Taller “situa’t i practica” per a fer servir el català!!! Inscripcions obertes 

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 

ALTRES INFORMACIONSImage