Vaga General
Vaga General
Vaga general

Butlletí

Planta cara
Por un trabajo digno
xat
xat
ugt-a-twitter.jpg
AMIC al facebook

Subscriure's a aquesta font

Iniciar sessióRecuperar contrasenya?
Vols registrar-te? Fes-ho aquí

Recomanan's

Recomana el Web d'AMIC als teus AMICS

Comptador de viistes

contador de visitas


MODUL "B", CONEIXEMENTS LABORALS

El mòdul B del Servei de primera acollida se centra en la transmissió d’aquells coneixements que permetin l’alumnat de fer front a un món laboral diferent del d’origen. L’alumnat ha d’adquirir les competències laborals i de formació necessàries que l’ajudin a decidir el propi camí professional, per tal que la feina esdevingui un element d’integració a la societat on resideix.

Des d'AMIC us en donem 10 dates d'aquí a final d'any per fer el curs en diferents centres de Barcelona, per tal de fer el curs amb més comoditat. Us podèu inscriu-re al botò d'abaix.

marianasitgesb.jpg Formació cofinanciada per:

fse.png

Inscriu-te

Més infomració a Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la o al telèfon 903046841

 
 
 
 
 
20 DE JUNY, DIA MUNDIAL DE LES PERSONES REFUGIADES

L’any 2001 les Nacions Unides van declarar el 20 de juny com a Dia Mundial de les Persones Refugiades.

dia_refugiats.png

Cada dia milers de persones es veuen obligades a fugir de casa seva en sentir-se perseguides i amenaçades per causes diverses com la guerra, la religió, l’opinió política, l’ètnia, el gènere, la nacionalitat, la llengua, la cultura, l’orientació sexual, la identitat de gènere o per motius mediambientals.

L’acte institucional serà al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona de 5 a 6 de la tarda i l’acte reivindicatiu al carrer a l’Avinguda de la Catedral de 12 a 21 hores.

 

 

 

 
FRACAS EUROPEU

porta-retalls02.jpgEnguany s’han commemorat diferents efemèrides que evoquen el camí recorregut en la defensa de les persones refugiades, com ara el 36è aniversari de l’adhesió d’Espanya a la Convenció de Ginebra de 1951 o el protocol de Nova York de 1967, però aquestes fites coincideixen amb un dels moments més difícils de la política d’asil, s’actua de manera conscient contra el dret d’asil, en el marc de la Unió Europea obsessionada en blindar les seves fronteres i recloure als refugiats en centres d’internament o camps de refugiats a tercers països. Europa és avui terra hostil pels refugiats i no el lloc d’acollida que somiàvem.

Des d’AMIC-UGT volem fer palès la nostra disconformitat amb les “noves” polítiques d’asil europees, aquestes polítiques i accions (tanques de filferro i punxes, passos frontereres tancats, condicions d’acollida inhumanes i els complicats procediments de registre, entre d’altres) que només contribueixen activament a empitjorar la anomenada “crisi dels refugiats”. Però no només nosaltres, sinó totes les entitats d’acció social europees, expressem el nostre rebuig a  l’acord aprovat entre la Unió Europea i Turquia sobre les persones refugiades, un acord que evidencia el fracàs de la política comuna en asil europea i que nega obertament refugi a persones que abandonen involuntàriament les seves llars.

 

 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 41 - 48 de 312Taller “situa’t i practica” per a fer servir el català!!! Inscripcions obertes 

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


ALTRES INFORMACIONSImage