TALLER "HISTÒRIES DE VIDA DE DONES REFUGIADES", A BARCELONA

cartell_taller_histries_de_vida_de_dones_refugiades_001.jpg

Amb la crisi de persones refugiades a Europa, emergeixen o prenen més força diverses manifestacions de la violència masclista contra les dones refugiades i sol·licitants d’asil. Diversos organismes i institucions internacionals han assenyalat la urgència de promoure mesures per a prevenir la violència masclista contra les dones refugiades.

En el marc del projecte europeu "Building a safety net for migrant and refugee women", la Fundació Surt organitza un taller sobre les violències de gènere en el país d’origen, al llarg de les rutes migratòries o una vegada al país d’acollida.

El taller, amb una metodologia participativa, busca oferir una imatge dels procesos migratoris actuals de les dones, afavorir la reflexió a partir de històries de vida reals i aportar exemples de bones pràcticas per a donar-lis veu. 

 El taller és gratuït i va adreçat al conjunt de professionals i càrrecs de la UGT i 'd'AMIC i  tindrà lloc els dijous 20 de setembre de 10h a 12h a la sala de reunions d'AMIC als baixos de la Rambla del Raval, 29. Barcelona. Preguem confirmació d'assistència al mail Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la , o tlf 933046841. L'espai té cabuda per a 20 persones.

 Us hi esperem!

 

 

 
CONCENTRACIÓ PER LA DIGNIFICACIÓ DEL TREBALL DE LA LLAR

PERQUÈ NO SÓN TREBALLADORES DE SEGONA CLASSE, DEMANEM IGUALTAT DE DRETS!

Rebugem l'esmena 6777 del Partit Popular que retarda la inclusió de les treballadores de la llar en el Règim General de la Seguretat Social.

CONCENTRACIÓ 19 DE JULIOL A LES 19H, PLAÇA SANT JAUME, BARCELONA

 

concentraci_19_de_juliol_rebuig_a_lesmena_6777_del_partit_popular.jpg

 

 

 

 
LA UGT I CCOO DE CATALUNYA PRESENTEN ALS ENS LOCALS UNA MOCIÓ PER A LA RATIFICACIÓ DEL CONVENI 189
oit.jpg
 
La UGT de Catalunya i CCOO de Catalunya, en representació del Grup d’acció per a la ratificació del Conveni 189 del treball de la llar de l’OIT, hem enviat cartes als ens locals i als grups polítics territorials per demanar-los el seu suport i l’adhesió a la moció elaborada pel grup d’acció per a la ratificació del Conveni 189 de l’OIT amb l’objectiu d’equiparar els drets de les treballadores i treballadors de la llar i les cures als del Règim General de la Seguretat Social i promoure el reconeixement social del sector.
 
El servei de la llar i les cures és un dels sectors amb índex més alts de precarietat i treball informal al nostre país. Les condicions salarials i laborals de les treballadores de la llar i les cures són les pitjors: no tenen dret a subsidi d’atur, no tenen possibilitat de jubilació anticipada o ajudes i prestacions per a més de 55 anys, i a tot això se sumen els abusos que es produeixen en el marc d’aquestes relacions laborals.

Aquest és un col·lectiu invisibilitzat que pateix els efectes de la desigualtat d’un sistema que prioritza el capital abans que les cures i que aprofundeix les diferències entre treballadors pel que fa al salari, oportunitats de formació, cotitzacions i prestacions.

En aquest context, som conscients que els municipis estan a la primera línia de defensa dels sectors més dèbils de la nostra societat. I és per això que estem convençuts donareu suport a aquesta iniciativa.

Entitats i sindicats que conformem el Grup d’acció per a la ratificació del conveni 189 de l’OIT: Mujeres Pa’Lante, Las Libélulas, Mujeres Migrantes Diversas, Mbaraté, Dones Diversitat, Associació de Dones Marroquines a Catalunya, Asociación de Salvadoreños en Catalunya, CCOO i UGT de Catalunya.

 

 

 

 
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 41 - 48 de 393Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image