MANIFESTACIÓ 1 DE MAIG DE 2019

Aquest 1 de maig els treballadors i treballadores migrants sortirem a manifestar'ns per la defensa dels nostres drets!

Reivindiquem la Ratificació del Conveni 189 de la OIT i equiparar els drets laborals de les treballadores de la llar i de les cures

Reivindiquem el dret de vot de les persones estrangeres perquè són treballador/res, però abans de tot són ciutadans i ciutadanes!

Contra la precarietat i explotació laboral de treballadors i treballadores estrangers, mobilitza't!

 reivindicacions_1maig_amic-ugt.png

 

 

 
AMIC-UGT DENUNCIA L’APARTHEID POLÍTIC DE MILERS DE VEINS I VEÏNES A CASA NOSTRA

Reivindiquem el dret de vot per a les persones estrangeres

 

som_un_mili_de_catalans_i_catalanes_som_aqu_i_volem_formar-ne_part.jpg

A les properes eleccions generals del 28 d’abril cap ciutadà o ciutadana immigrant podrà exercir el dret de vot 

A les municipals del 26 de maig a Catalunya podrà votar aproximadament l’1% del total de la població estrangera extracomunitària que compta amb una autorització de residència 

El proper diumenge milions de ciutadans i ciutadanes seran cridats a participar a les urnes. Malauradament, milers de veïns i veïnes a casa nostra, treballadors i treballadores immigrants, seran exclosos d’exercir un dels drets fonamentals que gaudeixen les societats democràtiques i que és el dret de vot.

El diumenge 28 d’abril de 2019 se celebraran les Eleccions Generals a Espanya en les que els ciutadans escolliran als membres del Congrés dels Diputats i del Senat. Unes eleccions per a decidir el futur polític, econòmic i social i que no haurien de ser alienes als ciutadans i ciutadanes estrangers majors d’edat residents al nostre país.

Tot i que moltes d’aquestes persones fa anys que resideixen aquí, que han establert un projecte de vida sols o amb les seves famílies, que aporten al nostre mercat laboral i, també, equilibren la demografia de la societat espanyola, que participen a les escoles, els barris, als centres de treball... se’ls continua negant drets de ciutadania plens i inclusius basats en la residència real de les persones.

La llei que regula el dret de vot en aquest país és excloent i discriminatòria. Manté a la població estrangera en l’apartheid polític.

En aquest enllaç trobareu el comunicat integre amb les nostres reivindicacions i propostes

 

Barcelona, 24 d'abril de 2019

 

 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 41 - 48 de 408Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image