CURS DE MILLORA DE LA QUALITAT EN EL SERVEI A LA FLECA I A LA PASTISSERIA

Acte d’entrega de diplomes el. 12 de març de 2010 a les 10.00 h. Sala de Columnes de la UGT de Catalunya, Rambla Santa Mònica, 10. Barcelona

 

pastisseria_i_fleca.jpg

El Curs de millora de la qualitat en el servei a fleques i pastisseries (del programa PROFIT) organitzat per AMIC, la Federació Agroalimentària de la UGT i la Secretaria de Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya, va tenir per objectius: formar futurs o actuals treballadors i treballadores per tal que adquireixen les tècniques de servei específiques de l’ofici i, donar resposta a les necessitats dels establiments del nostre país, ja que avui en dia, es necessita poder disposar d’un personal ben preparat que prestigiï l’ofici i pugui satisfer en tot moment les necessitats de la clientela. L’acte d’entrega de diplomes de finalització del curs i aprofitament estarà presidit per el Sr. Jordi Cuyàs, Director de Promoció del Comerç de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Raquel Gil, presidenta de l’Associació AMIC-UGT i la Sra. Trinidad Orante Cañete, Secretària de Formació i Política d'Igualtat de la Federació Agroalimentària de la Unió General de Treballadors

 
"DOS CONTINENTS, DUES FAMILIES, UN LLOC PER VIURE".

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA. Granollers 6 de març

porta-retalls0152.jpgAmb aquesta mostra fotogràfica l’Associació AMIC UGT de Catalunya volem sensibilitzar a la població i mostrar com les persones immigrants conviuen i participen en la societat d’acollida.

“Dos continents, dues famílies - una d'Amèrica i un altra d’Africà, un sol lloc on viure- Catalunya”, vol ser una mostra fotogràfica, que a mode d’exemple, ja que podien haver estat altres dues famílies qualsevol, ens deixi veure la realitat de la normalitat que suposa viure a Catalunya, indiferentment si has nascut al Marroc, o a l’Argentina, o a Barcelona, o a qualsevol altre població Espanyola. És dins d’aquesta normalitat, que la mirada fotogràfica de Raimon Moreno ha vist a persones amb les seves inquietuds, esperances, ganes de viure, participant a nivell social en entitats i activitats al carrer, portant els seus fills a les escoles,  comprant als mercats i supermercats, gaudint de les tradicions, en resum participant de tot com a qualsevol ciutadà, i només vosaltres direu si aquest treball us transmet aquest sentiment, perquè realment ha estat l'objectiu.

 

 
LA UGT CATALUNYA I CONC CONVOQUEN LA CIUTADANIA A MANIFESTAR-SE CONTRA LA REFORMA DE LES PENSIONS

Demà, 23 de febrer, a la tarda hi haurà manifestacions a Barcelona, Lleida, Girona, Tarragona i Tortosa 

manijubilacin.jpg

 La UGT de Catalunya i la CONC han convocat mobilitzacions conjuntes contra la reforma del sistema de pensions plantejada pel govern de l’Estat.

 

Els sindicats rebutgem qualsevol mesura que suposi una reducció de la quantia de les pensions i un enduriment de les condicions per accedir-hi. Tampoc compartim mesures com l'ampliació de l'edat legal de jubilació o del període de càlcul de les pensions ni que s'elevi el nombre mínim d'anys per tenir dret a la mateixa.

 

A Catalunya les manifestacions seran demà dimarts, 23 de febrer, a les quatre capitals i a Tortosa. Les hores i recorreguts són els següents:

Manifest: No a la jubilació als 67 anys


Article complet...
 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Següent > Final >>

Resultats 385 - 391 de 391Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image