AMIC-UGT OBRE OFICINES AL VENDRELL I AMPOSTA

L'entitat oferirà un servei gratuït d'orientació per a la població immigrada així com a la societat en general, per afavorir la igualtat d'oportunitats, la convivència i la integració social.

L'Associació d'Ajuda Mútua a d'Immigrants de Catalunya, entitat sense ànim de lucre que treballa per a la integració dels nous catalans, obrirà oficines al Vendrell i Amposta, seguint així el seu pla d'expansió a la demarcació de Tarragona.

AMIC està present en tot el territori de Catalunya a través d'una xarxa de més de 50 oficines. Totes les actuacions es realitzen amb la perspectiva de seguir contribuint a la construcció d'una societat cada vegada més plural, on es respectin les diferències individuals i culturals, en el marc dels valors democràtics, i amb una sensibilitat especial pel respecte als drets dels treballadors.Cal destacar que l'oficina del Vendrell té especial rellevància a causa de la presència de formacions xenòfobes a la zona del Baix Penedès que posen en perill la convivència en un territori d'especial intercanvi cultural com ha estat sempre el Penedès.

En aquest sentit, Jordi Gené, Responsable d'AMIC a la demarcació de Tarragona ha destacat que "AMIC pretenem conscienciar i formar part de la necessària convivència a la zona del Baix Penedès, per tant serem una eina que ajudarà a enfortir el diàleg entre cultures".  

 

 

Article complet...
 
INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA D'AMIC-UGT A LLEIDA

Inauguració de l’exposició fotogràfica “Dos Continents, dues famílies, un lloc on viure”, dimarts 25 de maig de 2010, a  les 18.30h a la sala d’actes de la Biblioteca Pública de Lleida.

L’Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya (AMIC-UGT) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida i amb el suport de la Direcció de la Biblioteca Pública d’aquest municipi, davant el context en el qual ens trobem, volem promoure el fet migratori en clau positiva.  Cal compartir experiències i coneixements que ens portin a una millor convivència i cohesió social. 

Presentació de l’obra a càrrec de: Raquel Gil Eiroá, Secretària d’Igualtat i Polítiques Socials de UGT, presidenta d’AMIC. Maria Rosa Ball Papiol, Regidora de Drets Civils, Cooperació i Immigració de l’Ajuntament de Lleida. Rosa Palau Teixidó, Secretària General de la UGT- Terres de Lleida. Raimon Moreno, Fotògraf i sindicalista.

 

Article complet...
 
AMIC APOSTA PER LA FORMACIÓ!
image_gallery_copy.png 

Oferint el curs de Millora de la qualitat en el servei de fleca i pastisseria a Lleida i Barcelona

 

Organitzat per AMIC amb la col·laboració del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya i l’UGT Agroalimentària,dins del marc del Programa Profit (www.profit.cat).

 

Aquest curs té com objectiu formar futurs o actuals treballadors i treballadores, millorar la formació i el reciclatge professional del col·lectiu immigrant per tal que adquireixen les tècniques de servei específiques de l’ofici i, donar resposta a les necessitats dels establiments del nostre país, ja que avui en dia, es necessita poder disposar d’un personal ben preparat que prestigiï l’ofici i pugui satisfer en tot moment les necessitats de la clientela.

El curs consta de 70 hores de durada i comença el proper dia 24 de maig a Lleida i el 7 de Juny Barcelona

 

Article complet...
 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Següent > Final >>

Resultats 377 - 384 de 391



Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image