AMIC - UGT PROMOU UN MANIFEST EN DEFENSA DE LA LLEI D'ACOLLIDA

03 de setembre de 2010

Una cinquentena d'entitats s'han adherit a l'escrit, que s'ha enviat avui a la defensora del poble en funcions i a la Generalitat

L’Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya (AMIC – UGT de Catalunya) ha promogut la redacció d’una manifest en defensa de la llei d’acollida de les persones immigrades i retornades a Catalunya, al qual s’han adherit una cinquantena d’entitats. Les organitzacions signants del manifest ens oposem al recurs promogut per la defensora del poble en funcions, María Luisa Cava de Llano, ja que la llei és el resultat d’un ampli debat en el qual les entitats d’immigrants, així com d’altres agents socials i sindicals, vam participar de forma activa. Finalment, la llei d’acollida va ser consensuada i aprovada al Parlament de Catalunya amb un 90% dels vots. El manifest s'ha enviat avui a la defensora del poble en funcions i a la Secretaria d'Immigració de la Generalitat de Catalunya. 

Manifest i entitats adherides 

http://amicblog.wordpress.com

 

 
DONA IMMIGRADA I MERCAT DE TREBALL

LES TREBALLADORES IMMIGRADES PATEIXEN UN 10% MÉS D'ATUR QUE LES AUTÒCTONES

Les dones d'origen estranger cobren un 50% menys que el sou mig d'un treballador home autòcton

La secretària d'Igualtat i Polítiques Socials de la UGT de Catalunya, Raquel Gil, i la Janette Vallejo, portaveu de l'Associació d'Ajuda Mútua d'Immigrants (AMIC-UGT de Catalunya) han presentat en roda de premsa l'informe 'Dona immigrada i mercat de treball. La precarietat, primer pas cap a l'explotació laboral', que se centra en les conseqüències que la crisi econòmica està tenint per a les dones immigrades, un col·lectiu doblement estigmatitzat pel mercat laboral.

Segons l'informe, les dones immigrades pateixen un 10% més l'atur que les treballadores autòctones. Tanmateix, el nostre sindicat denuncia que les dones d'origen estranger cobren de mitjana un 50% menys del que cobren de mitjana els treballadors homes autòctons.

En aquest enllaç podeu trobar l'informe 'Dona immigrada i mercat de treball. La precarietat, primer pas cap a l'explotació laboral',

Per a més informació podeu contactar amb la secretària d'Igualtat i Polítiques Socials de la UGT de Catalunya, Raquel Gil: 687 83 37 27.

 

5 d'agost de 2010

 

 
AUTORITZACIÓ DE RETORN DURANT L’ESTIU

AMIC T’INFORMA! 

Recorda que abans de sortir del país has d’informar-te be dels tràmits a realitzar per evitar problemes a l’hora de tornar. Les autoritzacions de retorn tenen una durada màxima de 3 mesos, i en cap cas pot estar fora d’Espanya mes de 6 mesos en un període de 12 mentre ets resident temporal, si no vols perdre la teva residència. Informat a les nostres Oficines d’AMIC.

¡AMIC TE INFORMA! 

Recuerda que antes de salir del país has de informarte bien sobre los trámites a realizar para evitar problemas a la hora de volver. Las autorizaciones de retorno tienen una duración máxima de 3 meses, y en ningún caso puedes estar fuera de España más de 6 meses en un periodo de 12 mientras eres residente temporal, si  no quieres perder tu residencia. Infórmate en las Oficinas de AMIC.

 

 

Article complet...
 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Següent > Final >>

Resultats 369 - 376 de 393Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image