AUTORITZACIÓ DE RETORN DURANT L’ESTIU

AMIC T’INFORMA! 

Recorda que abans de sortir del país has d’informar-te be dels tràmits a realitzar per evitar problemes a l’hora de tornar. Les autoritzacions de retorn tenen una durada màxima de 3 mesos, i en cap cas pot estar fora d’Espanya mes de 6 mesos en un període de 12 mentre ets resident temporal, si no vols perdre la teva residència. Informat a les nostres Oficines d’AMIC.

¡AMIC TE INFORMA! 

Recuerda que antes de salir del país has de informarte bien sobre los trámites a realizar para evitar problemas a la hora de volver. Las autorizaciones de retorno tienen una duración máxima de 3 meses, y en ningún caso puedes estar fuera de España más de 6 meses en un periodo de 12 mientras eres residente temporal, si  no quieres perder tu residencia. Infórmate en las Oficinas de AMIC.

 

 

Article complet...
 
TREBALLEM PER LA DIGNIFICACIÓ DE LA FEINA. AMIC al SAIER

Active Image  El Servei d'Atenció a Immigrants, Estrangers i Refugiats (SAIER) de l'Ajuntament de Barcelona és un dels serveis de referència a la ciutat des de l’any de 1989.  20 anys treballant per a l'acollida de la població nouvinguda.

 Les accions que duu a terme el SAIER es fan en el marc d'un conveni en el qual participen ACSAR, CITE, AMIC , Creu Roja , el Col•legi d'Advocats i el Consorci per a la Normalització Lingüística.

El servei està adreçat a persones nouvingudes que tinguin necessitats d'atenció específiques relacionades amb el seu procés d'acollida (acompanyament de sol•licitants d'asil o refugi, assessorament legal, programes d'inserció social i laboral, acompanyament lingüístic i cultural, etc.).  

Les entitats que formen part del SAIER uneixen els seus esforços amb l’objectiu comú d’oferir un servei públic , gratuït i de qualitat a la ciutadania. En aquest sentit, l’Associació AMIC va a començar a prestar serveis al SAIER a partir de l’any de 1998. El objectiu de la nostra entitat és aconseguir la plena integració de la població immigrada. Treballem per la dignificació de la feina. Treballem per la feina de qualitat!

 

Article complet...
 
PRESENTACIÓ DEL" MANIFEST PER LA CONVIVÈNCIA I LA COHESIÓ SOCIAL"

LA UGT DE CATALUNYA, LA CONC, LA CONFAVC, SOS RACISME I EL MLP FAN UNA CRIDA PER LA CONVIVÈNCIA I LA COHESIÓ SOCIAL  

Demà es presenta en roda de premsa el 'Manifest per la Convivència i la Cohesió Social'   En moments de crisi com els que vivim, els riscos de generació de conflictivitat social són majors i, especialment, cap a un col·lectiu com és l'immigrant que, a Catalunya, ja supera el 15% de la població.

Les entitats signants del Manifest per la Convivència i la Cohesió Social estem convençudes que els valors de la interculturalitat i el mestissatge que aporta el fenomen migratori, són una eina de gran valor que Catalunya ha de saber aprofitar.   Per això rebutgem la instrumentalització política de la immigració, a la vegada que demanem que s'excloguin els discursos que culpabilitzen la immigració de la crisi econòmica o dels dèficits de l'estat del benestar i dels serveis públics.   La immigració ha posat sobre la taula l'existència de dèficits estructurals en el nostre model d'estat del benestar i són aquests dèficits els que, des de les administracions públiques, amb la participació i col·laboració de la societat civil i el teixit associatiu, s'han d'abordar per a trobar-hi solucions.  

Catalunya és un país obert, solidari i inclusiu , per això demanem l'adhesió al manifest al màxim nombre d'organitzacions sindicals, entitats socials, municipalistes, associacions de mares i pares i a tots aquells sectors implicats en la matèria.
En els propers mesos aquestes entitats organitzarem actes públics en diverses ciutats de Catalunya per reivindicar unes polítiques públiques que afavoreixin la cohesió social i expressar el nostre compromís amb la convivència civil.
 

 

 

Article complet...
 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Següent > Final >>

Resultats 369 - 376 de 391Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image