AMIC-UGT APOSTA PER LA FORMACIÓ A LLEIDA

ACTE D’ENTREGA DE DIPLOMES CURS DE MILLORA DE LA QUALITAT EN EL SERVEI A LA FLECA I A LA PASTISSERIA.

16 de desembre de 2010 a les 12.00 hores. Sala d'actes de la UGT de Lleida. Av. Catalunya, 2. 

profit2.jpg

El Curs de millora de la qualitat en el servei a fleques i pastisseries (del programa PROFIT) organitzat per AMIC-UGT amb la col·laboració de la Federació Agroalimentària de la UGT  i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, va tenir per objectius: formar futurs o actuals treballadors i treballadores per tal que adquireixen les tècniques de servei específiques de l’ofici i, donar resposta a les necessitats dels establiments del nostre país, ja que avui en dia, es necessita poder disposar d’un personal ben preparat que prestigiï l’ofici i pugui satisfer en tot moment les necessitats de la clientela.

L’acte d’entrega de diplomes de finalització del curs i aprofitament estarà presidit per el Sr. Jaume Profitós i Martí, Cap de l’Unitat de Formació Profit; Rosa Palau, secretaria general de la UGT de Lleida i  Rosa Guixes, coordinadora territorial de l’Associació AMIC-UGT. 

 

 

 
JORNADA DE SENSIBILITZACIÓ SOBRE IMMIGRACIÓ

cartel_dactivitats_jornada.jpg

 

Des d'AMIC-UGT ens complau convidar-li a la Jornada de sensibilització sobre immigració que organitza l’Associació Frères des Hommes i la COCAT, amb la col·laboració de la Fundació Autònoma Solidària i la nostra entitat.  16 de desembre a la Plaça Cívica de la Universitat Autòmoma de Barcelona (UAB) DE 11:00 a 18 hores.

Un dels objectius d'aquesta jornada és generar un espai per a el diàleg, la reflexió entre els estudiants, els professors, les entitats i tothom que hi vulgui participar.

Us esperem!

 

 

 
ENTREGA DE DIPLOMES CURS DE MILLORA DE LA QUALITAT EN EL SERVEI A LA FLECA I A LA PASTISSERIA

Acte d’entrega de diplomes el 13 de desembre de 2010 a les 12.00 h.  UGT del Vallès Oriental, c/ Esteva Terrades, 30-32

El Curs de millora de la qualitat en el servei a fleques i pastisseries (del programa PROFIT) organitzat per AMIC-UGT amb la col·laboració del Consorci de Comerç d’Artesania i Moda de Catalunya i Granollers Mercat, va tenir per objectius: formar futurs o actuals treballadors i treballadores per tal que adquireixen les tècniques de servei específiques de l’ofici i, donar resposta a les necessitats dels establiments del nostre país, ja que avui en dia, es necessita poder disposar d’un personal ben preparat que prestigiï l’ofici i pugui satisfer en tot moment les necessitats de la clientela.

L’acte d’entrega de diplomes de finalització del curs i aprofitament estarà presidit per el Sr. Jordi Profitós i Martí, Cap de l’Unitat de Formació Profit; Oscar Riu, secretari general de la UGT al Vallès Oriental; Janette Vallejo, portaveu de l’Associació AMIC-UGT; Maria Antonia Piojan, de Granollers Mercat i, Mohamed Daoudieb, referent d’AMIC-UGT al Vallès Oriental. 

 

 

 

 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Següent > Final >>

Resultats 369 - 376 de 410Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image