I TU, POTS VOTAR?
pots_votar.jpgCampanya informativa d'AMIC - UGT de Catalunya sobre la inscripció al cens electoral dels immigrants amb dret a vot

L’Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya (AMIC - UGT de Catalunya) ha iniciat una campanya informativa sobre la inscripció al cens electoral dels nacionals de països amb acords amb Espanya i que podran exercir el dret a vot en les properes eleccions municipals, sota el lema “I tu, pots votar? Votem junts a les escoles, votem junts a les empreses. A les nostres ciutats volem votar amb tu!”. Aquesta acció d’AMIC s’emmarca en la campanya que va iniciar  fa uns anys per reivindicar el dret a vot de les persones immigrades residents a Catalunya.

A través d’un díptic i d’una pàgina web (http://amicdretalvot.wordpress.com), l’entitat informa a les persones immigrades sobre els països que han signat un acord fins ara Colòmbia, Xile, Equador, Noruega, Paraguai, Perú i Nova Zelanda) i sobre els procediments que han de realitzar per a la inscripció al cens electoral.  

AMIC - UGT de Catalunya vol promoure la participació política de les persones immigrades, com una eina eficaç per lluitar contra la instrumentalització de la immigració i que permetria a les persones immigrades defensar-se dels prejudicis, del racisme i la xenofòbia, i alhora desenvolupar-se com a ciutadans.  A més de ser la participació política una garantia per a la integració, la cohesió social i la concreció de la democràcia.  

Més informació: Janette Vallejo, portaveu d’AMIC - UGT de Catalunya: 690 36 49 20. 

Barcelona, 4 d'octubre de 2010

 

 
VAGA GENERAL I MANIFESTACIONS 29 DE SETEMBRE

Per la defensa dels nostres drets!  

En aquests moments que el Govern ha decidit fer front a la crisi amb una retallada molt important de la despesa social i amb una reforma laboral que ens afecta, és l’hora de plantar cara i que la ciutadania d’origen immigrant, el conjunt de la classe treballadora, s’uneixi al crit unànime d’Així, NO!  

MANIFESTACIONS 29-S 

  • Barcelona: 18 h- Pg. Gràcia / Avda. Diagonal
  • Girona: 18 h- Plana de la Copa (Pg. de la Devesa)
  • Lleida: 18 h-  Centre de Cultures, C. Jaume II, 67
  • Tarragona: 18 h- Pl. de la Font
  • Tortosa: 12h- Pl. del Mercat
 
 
AMIC-UGT INFORMARÀ SOBRE LA VAGA GENERAL A LA MOSTRA D'ASSOCIACIONS DE BARCELONA

En el marc de la campanya de mobilització contra la reforma laboral i de participació a la vaga general del 29 de setembre, la UGT de Catalunya i AMIC organitzen una acció informativa a la Plaça Catalunya, dins la 15ª Mostra d’Associacions de Barcelona, Mercè 2010.

L’acció consistirà en el repartiment de material informatiu (octavetes en diversos idiomes, cartells, entre altres) i explicarem com la Reforma laboral afecta als treballadors i treballadores, i com tindrà una incidència especial en la població estrangera no comunitària sotmesa a la normativa d’estrangeria i que ja forma part del mercat de treball espanyol.

Aquesta serà del 24 al 26 de setembre, de 11:00 del matí a les 20 hores.

 

 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Següent > Final >>

Resultats 361 - 368 de 391Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image