AMIC-UGT A LA V FIRA D’ENTITATS SOLIDÀRIES A LLEIDA

v_fira_dentitats_solidries_a_llleida.jpg17 d’octubre, davant l'Auditori. De 11 a 20 hores. Exposició de materials i recursos de les diferents entitats de Lleida.

VISITA'NS! En l'estand d'AMIC-UGT trobaràs informació per els treballadors i treballadores immigrants, guies per a la recerca de feina, suport jurídic sobre els diversos tràmits en estrangeria, guies contra l'explotació laboral, entre altres materials d'interès.
Més informació sobre les activitats:
http://www.solidarium.cat/pages/solidarium/home.aspx

 

 

 
AMIC-UGT APOSTA PER LA FORMACIÓ

profit2.jpgDel 2 al 26 de novembre de 2010 l’Associació d’Ajuda Mútua d’immigrants a Catalunya (AMIC-UGT) oferirà el curs de millora de la qualitat en el servei de fleca i pastisseria a Granollers, Tarragona i Lleida.  Amb la col·laboració de la UGT, Granollers Mercat, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya dins el programa PROFIT.

Els curs s’adreça a les persones immigrades amb permís de residència que estiguin en situació d’atur.

Aquest curs té com objectiu formar futurs o actuals treballadors i treballadores, millorar la formació i el reciclatge professional del col·lectiu immigrant per tal que adquireixen les tècniques de servei específiques de l’ofici i, donar resposta a les necessitats dels establiments del nostre país, ja que avui en dia, es necessita poder disposar d’un personal ben preparat que prestigiï l’ofici i pugui satisfer en tot moment les necessitats de la clientela.

Requisits  

  • Dirigit a persones immigrades amb permís de residència que estiguin en situació d’atur.
  • Cal omplir un full d'inscripció a les oficines d'AMIC  a  Granollers, Tarragona i Lleida.
  • Cal aportar fotocòpia del NIE/ DNI. Currículum vitae actualitzat.
  • Places  limitades.  Es confirmarà l’admissió al curs via telefònica.

Data d’inici i lloc de realització dels cursos:

·         Granollers: del 2  al 26 de novembre de 2010. Horari de matins.  Lloc: A Granollers Mercat, Masia Les Tres Torres 18-20. 08401 de Granollers.

·         Tarragona: del 2 al 26 de novembre de 2010. Horari de matins.  Lloc: A la seu d’AMIC-UGT de Catalunya. C/ Ixart, 11, 3ª planta. 43003 de Tarragona

·         Lleida: del 2 al 26 de novembre de 2010. En horari de matins. Lloc: IDFO (institut per el Desenvolupament de la Formació i Ocupació) Av. Catalunya 2, 2ª planta, 25002 Lleida.

 

Més informació:

Tel: 93 304 68 41

Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la

www.associacioamic.cat

 

 
I TU, POTS VOTAR?
pots_votar.jpgCampanya informativa d'AMIC - UGT de Catalunya sobre la inscripció al cens electoral dels immigrants amb dret a vot

L’Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya (AMIC - UGT de Catalunya) ha iniciat una campanya informativa sobre la inscripció al cens electoral dels nacionals de països amb acords amb Espanya i que podran exercir el dret a vot en les properes eleccions municipals, sota el lema “I tu, pots votar? Votem junts a les escoles, votem junts a les empreses. A les nostres ciutats volem votar amb tu!”. Aquesta acció d’AMIC s’emmarca en la campanya que va iniciar  fa uns anys per reivindicar el dret a vot de les persones immigrades residents a Catalunya.

A través d’un díptic i d’una pàgina web (http://amicdretalvot.wordpress.com), l’entitat informa a les persones immigrades sobre els països que han signat un acord fins ara Colòmbia, Xile, Equador, Noruega, Paraguai, Perú i Nova Zelanda) i sobre els procediments que han de realitzar per a la inscripció al cens electoral.  

AMIC - UGT de Catalunya vol promoure la participació política de les persones immigrades, com una eina eficaç per lluitar contra la instrumentalització de la immigració i que permetria a les persones immigrades defensar-se dels prejudicis, del racisme i la xenofòbia, i alhora desenvolupar-se com a ciutadans.  A més de ser la participació política una garantia per a la integració, la cohesió social i la concreció de la democràcia.  

Més informació: Janette Vallejo, portaveu d’AMIC - UGT de Catalunya: 690 36 49 20. 

Barcelona, 4 d'octubre de 2010

 

 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Següent > Final >>

Resultats 361 - 368 de 393Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image