TREBALLEM PER LA DIGNIFICACIÓ DE LA FEINA. AMIC al SAIER

Active Image  El Servei d'Atenció a Immigrants, Estrangers i Refugiats (SAIER) de l'Ajuntament de Barcelona és un dels serveis de referència a la ciutat des de l’any de 1989.  20 anys treballant per a l'acollida de la població nouvinguda.

 Les accions que duu a terme el SAIER es fan en el marc d'un conveni en el qual participen ACSAR, CITE, AMIC , Creu Roja , el Col•legi d'Advocats i el Consorci per a la Normalització Lingüística.

El servei està adreçat a persones nouvingudes que tinguin necessitats d'atenció específiques relacionades amb el seu procés d'acollida (acompanyament de sol•licitants d'asil o refugi, assessorament legal, programes d'inserció social i laboral, acompanyament lingüístic i cultural, etc.).  

Les entitats que formen part del SAIER uneixen els seus esforços amb l’objectiu comú d’oferir un servei públic , gratuït i de qualitat a la ciutadania. En aquest sentit, l’Associació AMIC va a començar a prestar serveis al SAIER a partir de l’any de 1998. El objectiu de la nostra entitat és aconseguir la plena integració de la població immigrada. Treballem per la dignificació de la feina. Treballem per la feina de qualitat!

 

Article complet...
 
PRESENTACIÓ DEL" MANIFEST PER LA CONVIVÈNCIA I LA COHESIÓ SOCIAL"

LA UGT DE CATALUNYA, LA CONC, LA CONFAVC, SOS RACISME I EL MLP FAN UNA CRIDA PER LA CONVIVÈNCIA I LA COHESIÓ SOCIAL  

Demà es presenta en roda de premsa el 'Manifest per la Convivència i la Cohesió Social'   En moments de crisi com els que vivim, els riscos de generació de conflictivitat social són majors i, especialment, cap a un col·lectiu com és l'immigrant que, a Catalunya, ja supera el 15% de la població.

Les entitats signants del Manifest per la Convivència i la Cohesió Social estem convençudes que els valors de la interculturalitat i el mestissatge que aporta el fenomen migratori, són una eina de gran valor que Catalunya ha de saber aprofitar.   Per això rebutgem la instrumentalització política de la immigració, a la vegada que demanem que s'excloguin els discursos que culpabilitzen la immigració de la crisi econòmica o dels dèficits de l'estat del benestar i dels serveis públics.   La immigració ha posat sobre la taula l'existència de dèficits estructurals en el nostre model d'estat del benestar i són aquests dèficits els que, des de les administracions públiques, amb la participació i col·laboració de la societat civil i el teixit associatiu, s'han d'abordar per a trobar-hi solucions.  

Catalunya és un país obert, solidari i inclusiu , per això demanem l'adhesió al manifest al màxim nombre d'organitzacions sindicals, entitats socials, municipalistes, associacions de mares i pares i a tots aquells sectors implicats en la matèria.
En els propers mesos aquestes entitats organitzarem actes públics en diverses ciutats de Catalunya per reivindicar unes polítiques públiques que afavoreixin la cohesió social i expressar el nostre compromís amb la convivència civil.
 

 

 

Article complet...
 
10 RAONS PER FER VAGA GENERAL

 Contra la reforma laboral i les retallades socials 

 • Perquè acomiadar serà més fàcil i barat i es pagarà en part amb diners públics.
 • Perquè volen disminuir els contractes temporals amb treballadors fi xes amb menys drets.
 • Perquè es dóna facilitat a les empreses perquè no apliquin els convenis col·lectius.
 • Perquè es mercantilitzarà la cerca de feina amb les empreses privades de col·locació i no serà útil per rebaixar l’atur.
 • Perquè es farà més precària l’ocupació i la qualitat dels serveis públics i augmentaran els accidents a la construcció amb l’entrada de les ETT.
 • Perquè amb la congelació de les pensions augmentarà la població en situació de pobresa.
 • Perquè tindrem pitjors serveis públics en rebaixar els salaris i no substituir les plantilles.
 • Perquè no s’apugen els impostos als rics ni als poderosos, ni es persegueixen el frau fi scal i l’economia submergida.
 • Perquè cal que els bancs tornin els diners públics que han rebut i s’ha d’acabar amb els especuladors financers.
 • Perquè volen dinamitar el model social europeu i fer una societat més desigual.
 •  
   

  MANIFESTACIONS 30 DE JUNY

vaga2.jpg
Barcelona: 18’30 hores sortida de la Plaça Urquinaona i arribada a la Ciutadella.
Tarragona: 19 hores sortida de la Plaça de l’Ajuntament i arribada a la seu de la subdelegació (Plaça Imperial Tarraco).
Lleida: 19 hores sortida de la Plaça Víctor Siurana i arribada a la seu de la subdelegació (Francesc Macià).
Girona: 18’30 hores sortida de la Plaça de la Independència
T. de l’Ebre: 19’30 hores sortida de la Plaça de l’Auditori Felip Pedrell i arribada a la plaça dels Dolors de Tortosa.
 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 48 Següent > Final >>

Resultats 361 - 368 de 382BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image