JORNADA DE SENSIBILITZACIÓ SOBRE IMMIGRACIÓ

cartel_dactivitats_jornada.jpg

 

Des d'AMIC-UGT ens complau convidar-li a la Jornada de sensibilització sobre immigració que organitza l’Associació Frères des Hommes i la COCAT, amb la col·laboració de la Fundació Autònoma Solidària i la nostra entitat.  16 de desembre a la Plaça Cívica de la Universitat Autòmoma de Barcelona (UAB) DE 11:00 a 18 hores.

Un dels objectius d'aquesta jornada és generar un espai per a el diàleg, la reflexió entre els estudiants, els professors, les entitats i tothom que hi vulgui participar.

Us esperem!

 

 

 
ENTREGA DE DIPLOMES CURS DE MILLORA DE LA QUALITAT EN EL SERVEI A LA FLECA I A LA PASTISSERIA

Acte d’entrega de diplomes el 13 de desembre de 2010 a les 12.00 h.  UGT del Vallès Oriental, c/ Esteva Terrades, 30-32

El Curs de millora de la qualitat en el servei a fleques i pastisseries (del programa PROFIT) organitzat per AMIC-UGT amb la col·laboració del Consorci de Comerç d’Artesania i Moda de Catalunya i Granollers Mercat, va tenir per objectius: formar futurs o actuals treballadors i treballadores per tal que adquireixen les tècniques de servei específiques de l’ofici i, donar resposta a les necessitats dels establiments del nostre país, ja que avui en dia, es necessita poder disposar d’un personal ben preparat que prestigiï l’ofici i pugui satisfer en tot moment les necessitats de la clientela.

L’acte d’entrega de diplomes de finalització del curs i aprofitament estarà presidit per el Sr. Jordi Profitós i Martí, Cap de l’Unitat de Formació Profit; Oscar Riu, secretari general de la UGT al Vallès Oriental; Janette Vallejo, portaveu de l’Associació AMIC-UGT; Maria Antonia Piojan, de Granollers Mercat i, Mohamed Daoudieb, referent d’AMIC-UGT al Vallès Oriental. 

 

 

 

 
JORNADA SOBRE EL PROCÉS PER TRAMITAR LA TARGETA PER COMPTE PROPI

jornada_ctac-_2_de_desembre_a_lleida.jpg

 La Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC) amb el suport de la Secretaria per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya, organitza la Jornada sobre el procés per tramitar la targeta per compte propi dels nous immigrants autònoms.

Dijous 2 de desembre, Sala Jaume Magre c/Bisbe Torres 2, Lleida. 

Durant la sessió és presentaran els continguts dels informes d'avaluació d'aquests projectes, les característiques més recurrents dels plans empresarials de persones estrangeres, els aspectes que limiten actualment la viabilitat d'alguns projectes empresarials i les vies de millora que existeixen. 

 

Article complet...
 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Següent > Final >>

Resultats 353 - 360 de 393Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image