PRESENTACIÓ DE LA GUIA D’HOMOLOGACIÓ D’ESTUDIS AMIC-UGT
 
guia_amic_homologaci.jpgL’Associació AMIC–UGT, amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i de la Diputació de Girona, ha editat la "Guia Bàsica per homologar els estudis estrangers a Catalunya". Disposem d’un servei especialitzat en homologacions i convalidacions d’estudis estrangers tant universitaris com no universitaris, un servei que considerem imprescindible per fomentar la igualtat d'oportunitats dels treballadors i les treballadores immigrants.Homologar els seus títols els permet accedir a llocs de treball més qualificats, responent als requeriments del mercat laboral.Des de fa molts anys i de forma pionera a Catalunya, donem resposta a aquesta demanda de la població nouvinguda i que, en temps de crisi del mercat laboral i de demanda de perfils professionals més qualificats, s’ha intensificat.
El nostre servei és gratuït i va dirigit a tota aquella persona estrangera amb estudis oficials cursats al país d’origen, que vulgui obtenir el reconeixement oficial de la seva equivalència amb un determinat títol espanyol, independentment de la seva situació administrativa (suficient el passaport).
 
Informació i acompanyament servei d’AMIC-UGT:
 
§ Al SAIER (Ajuntament de Barcelona). Paral·lel 202. Dilluns – Dijous (9-19h). Divendres (9-14h).
§ Tarragona: C/ d’Ixart, 11, 3ª i 4ª planta seu UGT. De dilluns, dimecres i divendres de 9.30 a 13.30 i de 16.30 a 19.00. Cal concertar cita prèvia trucant al telèfon: 977213131
§ El Vendrell- Carrer del Nord, 11.1ª  planta Seu UG. Dimecres de 9.30 a 13.30. Cal concertar cita prèvia, tel: 977661751
§ Lleida -Av. Catalunya, 2. Dilluns i Dijous, de 11 a 14 h i de 16 a 19h. Divendres d’11 a 14:00h. Cal concertar cita prèvia: 973270801
 
AMIC-UGT ha editat una guia de suport per a l’homologació de títols i que podeu consultar a la nostra web (Materials d’AMIC) o obrir directament

 

 

 

 
UGT DIU PROU! CONTRA EL RACISME I LA XENOFÒBIA

 

cartell_web1.jpgRepresentants d'entitats catalanes i sindicats hem participat en la signatura del manifest "Diguem Prou! Contra el racisme i la xenofòbia, en defensa de la democràcia" per simbolitzar el seu suport a la crida de mobilització convocada per SOS Racisme-Catalunya sota el mateix lema, pel proper dissabte 19 de març.
 
Des de la UGT de Catalunya i AMIC us animem a participar en l'acció "Diguem Prou!"

Adherint-vos al manifest (www.diguemprou.org) fent difusió de l'acte, sumant-vos a la mobilització del dia 19 de març al  Passeig Lluís Companys (Arc de Triomf, Barcelona).
Participant en l'acció virtual "Tu a què dius prou?" (www.flickr.com/photos/diguemprou)
Participant a través de les xarxes socials: www.twitter.com/diguem_prou; facebook/pages/Diguem-Prou

 

 

 

 
PRESENTACIÓ DE LA MEMÒRIA 2010 D’AMIC UGT COMARQUES GIRONINES

karimjanna.jpg 

 

A la roda de premsa intervindran Dolors Bassa, secretària general de la UGT a les comarques gironines, Janette Vallejo, portàveu d’ Amic UGT Catalunya i Karim Sabni, coordinador d’Amic UGT Comarques Gironines.

En el marc del conveni de col·laboració amb la Diputació de Girona i dels acords establerts amb algunes administracions d'aquesta província, durant l'any 2010 AMIC-UGT comarques gironines ha atès per primera vegada més persones de col·lectiu femení que masculí. El nombre de consultes ha augmentat en relació al 2009.

 

Tweet
 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Següent > Final >>

Resultats 353 - 360 de 410Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image