AMIC-UGT A LA FESTA CIUTADANA DIA DEL MIGRANT 2010

24 d’octubre, Moll de la Barceloneta. De 12 a 18 hores. 

diamigrantbannerdef1-1.jpgL'Associació d'Ajuda Mútua d'Immigrants a Catalunya (AMIC-UGT) com membre del Consell Municipal d'Immigració de l'Ajuntament de Barcelona, és complau en convidar-te a la Festa Ciutadana Dia del Migrant 2010 que organitza l'Ajuntament de Barcelona, Direcció d'Immigració i les entitats del Consell.

Visita l’estand i l’exposició d'AMIC-UGT

 “Treballant com tu” mostra l’aportació del treball dels immigrants estrangers al desenvolupament de l’economia catalana, però també vol apuntar alguns aspectes fonamentals de les causes que generen aquests fluxos migratoris i de les grans dificultats a que`s enfronten els immigrants en la nostra societat per tal d’assolir el seu objectiu: aconseguir una feina.
 
Article complet...
 
AMIC-UGT A LA V FIRA D’ENTITATS SOLIDÀRIES A LLEIDA

v_fira_dentitats_solidries_a_llleida.jpg17 d’octubre, davant l'Auditori. De 11 a 20 hores. Exposició de materials i recursos de les diferents entitats de Lleida.

VISITA'NS! En l'estand d'AMIC-UGT trobaràs informació per els treballadors i treballadores immigrants, guies per a la recerca de feina, suport jurídic sobre els diversos tràmits en estrangeria, guies contra l'explotació laboral, entre altres materials d'interès.
Més informació sobre les activitats:
http://www.solidarium.cat/pages/solidarium/home.aspx

 

 

 
AMIC-UGT APOSTA PER LA FORMACIÓ

profit2.jpgDel 2 al 26 de novembre de 2010 l’Associació d’Ajuda Mútua d’immigrants a Catalunya (AMIC-UGT) oferirà el curs de millora de la qualitat en el servei de fleca i pastisseria a Granollers, Tarragona i Lleida.  Amb la col·laboració de la UGT, Granollers Mercat, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya dins el programa PROFIT.

Els curs s’adreça a les persones immigrades amb permís de residència que estiguin en situació d’atur.

Aquest curs té com objectiu formar futurs o actuals treballadors i treballadores, millorar la formació i el reciclatge professional del col·lectiu immigrant per tal que adquireixen les tècniques de servei específiques de l’ofici i, donar resposta a les necessitats dels establiments del nostre país, ja que avui en dia, es necessita poder disposar d’un personal ben preparat que prestigiï l’ofici i pugui satisfer en tot moment les necessitats de la clientela.

Requisits  

  • Dirigit a persones immigrades amb permís de residència que estiguin en situació d’atur.
  • Cal omplir un full d'inscripció a les oficines d'AMIC  a  Granollers, Tarragona i Lleida.
  • Cal aportar fotocòpia del NIE/ DNI. Currículum vitae actualitzat.
  • Places  limitades.  Es confirmarà l’admissió al curs via telefònica.

Data d’inici i lloc de realització dels cursos:

·         Granollers: del 2  al 26 de novembre de 2010. Horari de matins.  Lloc: A Granollers Mercat, Masia Les Tres Torres 18-20. 08401 de Granollers.

·         Tarragona: del 2 al 26 de novembre de 2010. Horari de matins.  Lloc: A la seu d’AMIC-UGT de Catalunya. C/ Ixart, 11, 3ª planta. 43003 de Tarragona

·         Lleida: del 2 al 26 de novembre de 2010. En horari de matins. Lloc: IDFO (institut per el Desenvolupament de la Formació i Ocupació) Av. Catalunya 2, 2ª planta, 25002 Lleida.

 

Més informació:

Tel: 93 304 68 41

Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la

www.associacioamic.cat

 

 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Següent > Final >>

Resultats 353 - 360 de 386BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image