VAGA GENERAL I MANIFESTACIONS 29 DE SETEMBRE

Per la defensa dels nostres drets!  

En aquests moments que el Govern ha decidit fer front a la crisi amb una retallada molt important de la despesa social i amb una reforma laboral que ens afecta, és l’hora de plantar cara i que la ciutadania d’origen immigrant, el conjunt de la classe treballadora, s’uneixi al crit unànime d’Així, NO!  

MANIFESTACIONS 29-S 

  • Barcelona: 18 h- Pg. Gràcia / Avda. Diagonal
  • Girona: 18 h- Plana de la Copa (Pg. de la Devesa)
  • Lleida: 18 h-  Centre de Cultures, C. Jaume II, 67
  • Tarragona: 18 h- Pl. de la Font
  • Tortosa: 12h- Pl. del Mercat
 
 
AMIC-UGT INFORMARÀ SOBRE LA VAGA GENERAL A LA MOSTRA D'ASSOCIACIONS DE BARCELONA

En el marc de la campanya de mobilització contra la reforma laboral i de participació a la vaga general del 29 de setembre, la UGT de Catalunya i AMIC organitzen una acció informativa a la Plaça Catalunya, dins la 15ª Mostra d’Associacions de Barcelona, Mercè 2010.

L’acció consistirà en el repartiment de material informatiu (octavetes en diversos idiomes, cartells, entre altres) i explicarem com la Reforma laboral afecta als treballadors i treballadores, i com tindrà una incidència especial en la població estrangera no comunitària sotmesa a la normativa d’estrangeria i que ja forma part del mercat de treball espanyol.

Aquesta serà del 24 al 26 de setembre, de 11:00 del matí a les 20 hores.

 

 
PRESENTACIÓ DEL MANIFEST DE LES ENTITATS SOCIALS EN SUPORT A LA VAGA GENERAL

Avui dilluns, 20 de setembre, tindrà lloc a les Cotxeres de Sants la presentació del manifest d'entitats socials de Catalunya en suport a la vaga general del 29-S. Fins al moment, un total de 107 organitzacions de tots els àmbits s'han adherit al manifest: http://www.vagageneral.cat/

.Prèviament a l'acte, a les 18 hores, es realitzarà la foto de família de les entitats socials i una representació del món cultural i acadèmic que recolzen la convocatòria de la vaga general. 

 

Article complet...
 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 48 Següent > Final >>

Resultats 353 - 360 de 382BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image