Vaga General
Vaga General
Vaga general

Butlletí

Planta cara
Por un trabajo digno
xat
xat
ugt-a-twitter.jpg
AMIC al facebook

Subscriure's a aquesta font

Iniciar sessió


Recuperar contrasenya?
Vols registrar-te? Fes-ho aquí

Recomanan's

Recomana el Web d'AMIC als teus AMICS

Comptador de viistes

contador de visitas


LOS 9 TÓPICOS SOBRE INMIGRACIÓN QUE HAY QUE DESMENTIR

Con motivo del Día Internacional de la Eliminación de la Discriminación Racial, que se celebra el domingo, 21 de marzo, UGT ha elaborado un informe sobre los 9 tópicos sobre inmigración que hay que desmentir:

  • Hay que desmentir: “Demasiados inmigrantes”
  • Hay que desmentir: “Leyes demasiado tolerantes”
  • Hay que desmentir: “El trabajo para los españoles”
  • Hay que desmentir: “Los españoles primero en materia de asistencia sanitaria y educación”
  • Hay que desmentir: “Los extranjeros tienen demasiadas ayudas”
  • Hay que desmentir: “Los extranjeros deterioran los servicios”
  • Hay que desmentir: “Expulsar a los delincuentes”
  • Hay que desmentir: “Los extranjeros parados tienen que marcharse”
  • Hay que desmentir: “Frenar la concesión de asilo”
  • Los 9 tópicos sobre inmigración que hay que desmentir

Article complet...
 
CURS DE MILLORA DE LA QUALITAT EN EL SERVEI A LA FLECA I A LA PASTISSERIA

Acte d’entrega de diplomes el. 12 de març de 2010 a les 10.00 h. Sala de Columnes de la UGT de Catalunya, Rambla Santa Mònica, 10. Barcelona

 

pastisseria_i_fleca.jpg

El Curs de millora de la qualitat en el servei a fleques i pastisseries (del programa PROFIT) organitzat per AMIC, la Federació Agroalimentària de la UGT i la Secretaria de Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya, va tenir per objectius: formar futurs o actuals treballadors i treballadores per tal que adquireixen les tècniques de servei específiques de l’ofici i, donar resposta a les necessitats dels establiments del nostre país, ja que avui en dia, es necessita poder disposar d’un personal ben preparat que prestigiï l’ofici i pugui satisfer en tot moment les necessitats de la clientela. L’acte d’entrega de diplomes de finalització del curs i aprofitament estarà presidit per el Sr. Jordi Cuyàs, Director de Promoció del Comerç de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Raquel Gil, presidenta de l’Associació AMIC-UGT i la Sra. Trinidad Orante Cañete, Secretària de Formació i Política d'Igualtat de la Federació Agroalimentària de la Unió General de Treballadors

 
"DOS CONTINENTS, DUES FAMILIES, UN LLOC PER VIURE".

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA. Granollers 6 de març

porta-retalls0152.jpgAmb aquesta mostra fotogràfica l’Associació AMIC UGT de Catalunya volem sensibilitzar a la població i mostrar com les persones immigrants conviuen i participen en la societat d’acollida.

“Dos continents, dues famílies - una d'Amèrica i un altra d’Africà, un sol lloc on viure- Catalunya”, vol ser una mostra fotogràfica, que a mode d’exemple, ja que podien haver estat altres dues famílies qualsevol, ens deixi veure la realitat de la normalitat que suposa viure a Catalunya, indiferentment si has nascut al Marroc, o a l’Argentina, o a Barcelona, o a qualsevol altre població Espanyola. És dins d’aquesta normalitat, que la mirada fotogràfica de Raimon Moreno ha vist a persones amb les seves inquietuds, esperances, ganes de viure, participant a nivell social en entitats i activitats al carrer, portant els seus fills a les escoles,  comprant als mercats i supermercats, gaudint de les tradicions, en resum participant de tot com a qualsevol ciutadà, i només vosaltres direu si aquest treball us transmet aquest sentiment, perquè realment ha estat l'objectiu.

 

 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 Següent > Final >>

Resultats 345 - 352 de 352Image