ENTREGA DE DIPLOMES CURS DE MILLORA DE LA QUALITAT EN EL SERVEI A LA FLECA I A LA PASTISSERIA

Acte d’entrega de diplomes el 13 de desembre de 2010 a les 12.00 h.  UGT del Vallès Oriental, c/ Esteva Terrades, 30-32

El Curs de millora de la qualitat en el servei a fleques i pastisseries (del programa PROFIT) organitzat per AMIC-UGT amb la col·laboració del Consorci de Comerç d’Artesania i Moda de Catalunya i Granollers Mercat, va tenir per objectius: formar futurs o actuals treballadors i treballadores per tal que adquireixen les tècniques de servei específiques de l’ofici i, donar resposta a les necessitats dels establiments del nostre país, ja que avui en dia, es necessita poder disposar d’un personal ben preparat que prestigiï l’ofici i pugui satisfer en tot moment les necessitats de la clientela.

L’acte d’entrega de diplomes de finalització del curs i aprofitament estarà presidit per el Sr. Jordi Profitós i Martí, Cap de l’Unitat de Formació Profit; Oscar Riu, secretari general de la UGT al Vallès Oriental; Janette Vallejo, portaveu de l’Associació AMIC-UGT; Maria Antonia Piojan, de Granollers Mercat i, Mohamed Daoudieb, referent d’AMIC-UGT al Vallès Oriental. 

 

 

 

 
JORNADA SOBRE EL PROCÉS PER TRAMITAR LA TARGETA PER COMPTE PROPI

jornada_ctac-_2_de_desembre_a_lleida.jpg

 La Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC) amb el suport de la Secretaria per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya, organitza la Jornada sobre el procés per tramitar la targeta per compte propi dels nous immigrants autònoms.

Dijous 2 de desembre, Sala Jaume Magre c/Bisbe Torres 2, Lleida. 

Durant la sessió és presentaran els continguts dels informes d'avaluació d'aquests projectes, les característiques més recurrents dels plans empresarials de persones estrangeres, els aspectes que limiten actualment la viabilitat d'alguns projectes empresarials i les vies de millora que existeixen. 

 

Article complet...
 
PER LA PARTICIPACIÓ POLÍTICA DELS IMMIGRANTS

En el marc de la campanya “I tu, pots votar?  Votem junts a les escoles, votem junts a les empreses. A les nostres ciutats volvem votar amb tu”,  la UGT de Catalunya i AMIC organitzen accions informatives a diversos pobles, viles i ciutats de Catalunya.

Amb el suport d’associacions d’immigrants, aquesta acció consistirà en la repartició de díptics per informar a les persones immigrades residents en el municipi sobre la inscripció al cens electoral dels nacionals de països amb acords amb Espanya, i que podran exercir el dret a vot en les properes eleccions municipals. L'inscripció al cens electoral té com termini del 1 de desembre de 2010 al 15 de gener de 2011.

AMIC-UGT vol promoure la participació política de les persones immigrades ja que seria una eina eficaç per a lluitar contra l’ instrumentalització de la immigració;  Els permetria a les persones immigrades defensar-se dels prejudicis, del racisme i la xenofòbia, i a l'hora desenvolupar-se com a ciutadanes i ciutadans.

Més informació de la campanya: http://amicdretalvot.wordpress.com/

 

 

 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 48 Següent > Final >>

Resultats 345 - 352 de 384BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image