Legislació i impresos

Fulls informatius

Butlletí

 

Por un trabajo digno
xat
xat
ugt-a-twitter.jpg
AMIC al facebook

Subscriure's a aquesta font

Recomanan's

Recomana el Web d'AMIC als teus AMICS

Comptador de viistes

contador de visitas


AMIC-UGT INFORMA A LES PERSONES IMMIGRADES SOBRE ELS MOTIUS DE LA VAGA GENERAL

AMIC-UGT de Catalunya fa unes setmanes ha iniciat una campanya informativa sobre els motius de la Vaga general del proper 29 de setembre

Aquesta campanya està dirigida a totes les persones immigrades que hi viuen a casa nostra.  Es tracta d’explicar als treballadors i treballadores d’origen estranger la Reforma laboral que proposa el Govern i com afecta a la classe treballadora. Perquè han convocat la vaga general els sindicats i perquè és necessari participar-hi.

 

Article complet...
 
ÉS L'HORA! A LA VAGA GENERAL

cartell_conjunt_vaga_29-s_web.jpg

Les organitzacions sindicals convocants d’aquesta vaga general UGT, CCOO USOC i Intersindical CSC de Catalunya, així com els treballadors i les treballadores immigrants, rebutgem les polítiques  socials i laborals que estan suposant una retallada del nostre sistema de protecció social i la supressió de drets laborals que està tirant endavant el Govern.  

És l’hora de plantar cara i que la ciutadania d’origen immigrant s’afegeixi al crit unànime de Així no! que es donarà a la vaga general del 29 de Setembre. Aquest dia paralitzarem les nostres activitats, a les empreses públiques o privades, als comerços, als hospitals, a les empreses de serveis, de transports, a tot arreu.

 

Article complet...
 
AMIC - UGT PROMOU UN MANIFEST EN DEFENSA DE LA LLEI D'ACOLLIDA

03 de setembre de 2010

Una cinquentena d'entitats s'han adherit a l'escrit, que s'ha enviat avui a la defensora del poble en funcions i a la Generalitat

L’Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya (AMIC – UGT de Catalunya) ha promogut la redacció d’una manifest en defensa de la llei d’acollida de les persones immigrades i retornades a Catalunya, al qual s’han adherit una cinquantena d’entitats. Les organitzacions signants del manifest ens oposem al recurs promogut per la defensora del poble en funcions, María Luisa Cava de Llano, ja que la llei és el resultat d’un ampli debat en el qual les entitats d’immigrants, així com d’altres agents socials i sindicals, vam participar de forma activa. Finalment, la llei d’acollida va ser consensuada i aprovada al Parlament de Catalunya amb un 90% dels vots. El manifest s'ha enviat avui a la defensora del poble en funcions i a la Secretaria d'Immigració de la Generalitat de Catalunya. 

Manifest i entitats adherides 

http://amicblog.wordpress.com

 

 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 Següent > Final >>

Resultats 345 - 352 de 371Taller “situa’t i practica” per a fer servir el català!!! Inscripcions obertes 

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image