JORNADA SOBRE EL PROCÉS PER TRAMITAR LA TARGETA PER COMPTE PROPI

jornada_ctac-_2_de_desembre_a_lleida.jpg

 La Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC) amb el suport de la Secretaria per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya, organitza la Jornada sobre el procés per tramitar la targeta per compte propi dels nous immigrants autònoms.

Dijous 2 de desembre, Sala Jaume Magre c/Bisbe Torres 2, Lleida. 

Durant la sessió és presentaran els continguts dels informes d'avaluació d'aquests projectes, les característiques més recurrents dels plans empresarials de persones estrangeres, els aspectes que limiten actualment la viabilitat d'alguns projectes empresarials i les vies de millora que existeixen. 

 

Article complet...
 
PER LA PARTICIPACIÓ POLÍTICA DELS IMMIGRANTS

En el marc de la campanya “I tu, pots votar?  Votem junts a les escoles, votem junts a les empreses. A les nostres ciutats volvem votar amb tu”,  la UGT de Catalunya i AMIC organitzen accions informatives a diversos pobles, viles i ciutats de Catalunya.

Amb el suport d’associacions d’immigrants, aquesta acció consistirà en la repartició de díptics per informar a les persones immigrades residents en el municipi sobre la inscripció al cens electoral dels nacionals de països amb acords amb Espanya, i que podran exercir el dret a vot en les properes eleccions municipals. L'inscripció al cens electoral té com termini del 1 de desembre de 2010 al 15 de gener de 2011.

AMIC-UGT vol promoure la participació política de les persones immigrades ja que seria una eina eficaç per a lluitar contra l’ instrumentalització de la immigració;  Els permetria a les persones immigrades defensar-se dels prejudicis, del racisme i la xenofòbia, i a l'hora desenvolupar-se com a ciutadanes i ciutadans.

Més informació de la campanya: http://amicdretalvot.wordpress.com/

 

 

 
MANIFEST CONTRA LA UTILITZACIÓ POLÍTICA DE LA IMMIGRACIÓ

uvas.jpgDotze entitats socials catalanes, entre elles la UGT de Catalunya, han lliurat aquest matí al president del Parlament de Catalunya el "Manifest contra l’augment del racisme i la xenofòbia en la política catalana".

Al manifest es denuncia que, durant els darrers mesos, a Catalunya hem viscut un augment i una extensió preocupants del discurs racista i xenòfob. Alguns partits polítics catalans, en la seva cursa frenètica per aconseguir més vots i oblidant la seva responsabilitat social, han apropat el seu discurs al de l’extrema dreta, i alguns fins i tot n’han assumit els posicionaments, fent bandera del racisme i de la criminalització de les minories, i exacerbant el discurs contra les persones immigrades.

Les entitats promotores del manifest són SOS Racisme, UGT de Catalunya, CONC, Òmnium Cultural, Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya, Federació d'Associacions Gitanes de Catalunya, Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Catalunya, Amical de Mathausen, Federació d'Entitats Llatinoamericanes de Catalunya, Federació d'ONG de Drets Humans i Associació Sociocultural IBN BATUTA. Però ja s'han adherit al manifest una seixantena d'entitats més.

Podeu consultar el manifest i el llistat complet d'entitats:

 Manifest immigració

 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 48 Següent > Final >>

Resultats 345 - 352 de 383Image