CURS D'ORIENTACIÓ PROFESSIONAL PER A PERSONES IMMIGRADES_AMIC-UB
imatge_curs_dorientaci_professional.jpg
L'Associació d'Ajuda Mútua d'Immigrants a Catalunya (AMIC-UGT) i l' Universitat de Barcelona (Màster en Psicopedagogia), organitzen un curs gratuït d'orientació i assessorament professional per a persones immigrades amb desitjos d'iniciar, millorar o reorientar la seva trajectòria professional, del 4 al 28 de juliol de 2011. El curs estarà a dirigit per Ruth Gabriel Zarco, alumna del Màster en Psicopedagogia i responsable del projecte.

Horari: de dilluns a dijous, de 15:30 a 19 hores (total 56 hores)
Lloc: UGT de Catalunya (Rambla Santa Mònica, 10. 08002 Barcelona)

Requisits:
Qualsevol persona major de 20 anys, immigrada, amb ganes d'iniciar, millorar o reorientar la seva trajectòria professional i invertir temps i esforç per formar-se i millorar la seva qualitat de vida a través de la promoció de la seva qualificació professional.

Més informació i inscripcions:
AMIC-UGT de Catalunya
Rambla Santa Mònica, 10. 08002 Barcelona
Tel: 93 304 68 41
Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la
Pots consultar la programació aquí
 
JORNADA "DRETS HUMANS I CINEMA A TARRAGONA"
 
L’Associació Allende de Tarragona, amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i  la col·laboració d’AMIC-UGT, de l’Institut de Drets Humans de Catalunya i de Casa Amèrica de Catalunya, organitza les jornades “Drets Humans i Cinema”, del 16 al 19 de juny a Tarragona.
 
Podeu consultar la programació aquí
 
 
 
DAVANT LA POLÍTICA RACISTA I XENÒFOBA QUE VE

AMIC-UGT demana a la societat, ara més que mai, defensar la integració i cohesió social de Catalunya.

La nostra entitat vol expressar la seva preocupació per els resultats electorals produïts el passat 22 de Maig a les eleccions municipals, en relació a la consecució de regidors i regidores per part de forces polítiques xenòfobes i contràries als valors democràtics. Ens estem referint als 67 regidors i regidores obtinguts per Plataforma per Catalunya, un partit clarament feixista, i també a la victòria electoral a la ciutat de Badalona de Xavier García Albiol, aconseguida a un discurs anti immigració irresponsable i visceral.

Per tot això, cal redoblar i intensificar els esforços per defensar la integració i la cohesió social a Catalunya.  D'una banda, cal un compromís ferm de les forces polítiques democràtiques d'aïllar aquestes actituds, sense ambigüitats.

Cal continuar treballant de valent per fer entendre a la societat catalana que els reptes d'integració de la immigració no són una cosa nova per a Catalunya. El progrés d'aquest país s'ha fet de successives onades migratòries que han necessitat de molta feina i molta lluita per assolir la cohesió social i la igualtat d'oportunitats. Ara estem en un context nou, el de la globalització, que produeix el fenomen de la immigració global. Cal un canvi cultural i d'actituds perquè aquesta realitat de la diversitat cultural no té volta de fulla. Com deia el Francesc Candel al llibre "El altres catalans", de l'any 1964, "Amb els immigrants d'ara es produirà el mateix procés que amb els d'abans i amb els de sempre. Seran catalans. Qui ho dubta!"


Text complet
25 de maig de 2011
 
 
 
 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Següent > Final >>

Resultats 345 - 352 de 414Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image