Butlletí

 

Planta cara
Por un trabajo digno
xat
xat
ugt-a-twitter.jpg
AMIC al facebook

Subscriure's a aquesta font

Recomanan's

Recomana el Web d'AMIC als teus AMICS

Comptador de viistes

contador de visitas


ASPECTES CLAU DE LA REFORMA DE LA LLEI D'ESTRANGERIA

porta-retalls01.jpgAMIC-UGT de Catalunya amb la col·laboracíó de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat organitza el dia 30 de juny a les 18.h una xerrada informativa sobre els aspectes clau de la reforma de la Llei d'Estrangeria.  Lloc: Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer (C/ Baldiri Aleu 6-8). 

Aquesta sessió està dirigida als usuaris i usuàries, professionals de la immigració i a qualsevol persona interessada en assistir.

 S’informarà sobre els nous procediments i la nova normativa d’autoritzacions inicials, modificacions i reagrupació familiar, així com les noves competències del Servei d’Ocupació de Catalunya.    

Més informació: AMIC-UGT de Catalunya  

Oficines a Sant Boi:

C/Badajoz, 2 (Casal Casa Blanca). Tel: 93 65 43 02

C/Pau Casals, 7 (Barri cooperativa). Tel: 93 65 44 85 /4

 

 

 

 

 

 
VAGA DEL SECTOR PÚBLIC
8 DE JUNY PLANTA CARA!  

planta_vaga.jpgLa UGT de Catalunya ha convocat els treballadors i les treballadores de la funció pública a mobilitzar-se contra la retallada dels seus salaris, la congelació de les pensions i altres retallades socials previstes en les mesures anunciades pel govern central i pel govern de la Generalitat.

A Catalunya estan convocats a la vaga més de mig milió d'empleats públics.

Manifestacions i concentracions: 

 

  •  Barcelona. 12 hores. Manifestació de Plaça Universitat a Plaça Sant Jaume. Al final de la manifestació, es llegirà el manifest. Assistirà el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez.  
  • Girona. 12 hores.  Manifestació.  De la subdelegació del Govern (Avinguda 22 de juny)  fins a la seu de la Generalitat.      
  • Tarragona. 12 hores.  Manifestació.   De Plaça de l'Ajuntament  a la subdelegació del govern (Plaça imperial Tarraco).        
  • Lleida. 18 hores.  Manifestació. Inici: Plaça Víctor Siurana (davant del rectorat de la Universitat)   fins a la subdelegació de Govern
  • Tortosa. 12 hores. Concentració. Plaça Alfons XII.

 
 
MOSTRA D’ENTITATS DEL BESÒS I EL MARESME 2010

standamic.jpg AMIC –UGT de Catalunya a la MOSTRA D’ENTITATS FESTA MAJOR 2010. Organitza: Les Associacions de veïns i veïnes   

Són molts i diversos els agents que intervenen a Catalunya en el camp de la integració social, hi ha una gran diversitat d’entitats que, majoritàriament representen, defineixen i coordinen els col·lectius presents al nostre territori. AMIC en aquest sentit, participa en les activitats dutes a terme per les entitats que promouen la inclusió social de les persones immigrades.    

  traves de la mostra d'entitats informem per a empoderar.  La base per a l’empoderament dels grups més vulnerables (principalment les dones i joves immigrants) és l’accés a la informació, i al coneixement.  En aquest sentit, estem reforçant la nostra participació en la societat a través de jornades, mostres d’entitats, fòrums diversos, etc per a fer arribar a la població immigrada i que difícilment accedeix a les nostres oficines, tota la informació necessària per a assolir la seva autonomia laboral i social.    

 ¡Visita l’estand d’AMIC!   12 DE JUNY DE 2010 De 10h a 20h Rambla Prim /Ferrer Bassa  

 

 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 45 46 Següent > Final >>

Resultats 345 - 352 de 363Taller “situa’t i practica” per a fer servir el català!!! Inscripcions obertes 

Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 

ALTRES INFORMACIONSImage