MANIFESTACIÓ UNITÀRIA A SALT

Convoquem a tots els ciutadans i ciutadanes a la manifestació unitària per la convivència. Dissabte a les 12 hores, plaça dels Peixos.

Des d’MIC-UGT de Catalunya  lamentem els esdeveniments succeïts aquest darrers dies a Salt, que han tingut com conseqüència la mort d’una persona i els posteriors aldarulls que han posat en perill la convivència entre els residents d’aquest municipi.  

Creiem que hem de ser prudents fins que s’aclareixen completament els fets per evitar que la situació derivi en una confrontació entre els ciudatans. La solució dels problemes d’aquest municipi no pot ser només policial. Cal diàleg i un ampli consens amb la participació de tots: Administració, Ajuntament, partits polítics, sindicats, comunitats de veïns, associacions d’immigrants, centres educatius i cívics, per tal de garantir la convivència. 

Davant actituds discriminatòries i xenòfobes, AMIC-UGT apel·la per el civisme, la tolerància i la integració. Cal un esforç de tots per tal que aquests lamentables fets no es tornin a repetir, ni a Salt ni a cap altra municipi. 

21 de gener de 2011

 

 

 
ACTE D’ENTREGA DE DIPLOMES A MALGRAT DE MAR

CURS DE MILLORA DE LA QUALITAT EN EL SERVEI A LA FLECA I A LA PASTISSERIA

pastisseria_i_fleca.jpg

20 de gener de 2010 a les 12.00 hores a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Malgrat de Mar (C/ Carme 30, 1ª planta).

L’acte d’entrega de diplomes de finalització del curs i aprofitament estarà presidit per l’alcaldessa de Malgrat de Mar, Sra. Conxita Campoy i Martí; La regidora d’Acció Social i Ciutadania, Sra. Anna Raja; Marta Sendra en representació del Cap de l’Unitat de Formació Profit de la Generalitat i Janette Vallejo, portaveu d’AMIC-UGT de Catalunya.

 

El Curs de millora de la qualitat en el servei a fleques i pastisseries (del programa PROFIT) organitzat per AMIC-UGT amb la col·laboració del  Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, va tenir per objectius: formar futurs o actuals treballadors i treballadores per tal que adquireixen les tècniques de servei específiques de l’ofici i, donar resposta a les necessitats dels establiments del nostre país, ja que avui en dia, es necessita poder disposar d’un personal ben preparat que prestigiï l’ofici i pugui satisfer en tot moment les necessitats de la clientela.  

 

 

 
UGT DE CATALUNYA A LA CONCENTRACIÓ DE SOLIDARITAT AMB LA RESISTÈNCIA CIVIL DE TUNÍSIA I ALGÈRIA
               El dijous dia 13 de gener a les 19h a la Pl. Sant Jaume.

El secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, farà una intervenció aquesta tarda durant la concentració que diferents entitats socials han convocat a les 19 hores a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona en solidaritat amb la joventut i la resistència civil a Tunísia i Algèria.

Amb aquest acte es vol mostrar el rebuig a la violenta repressió de les protestes en demanda de millores socials i llibertats; repressió que ha causat en els darrers dies més de mig centenar de morts a Tunísia i prop d'una desena a Algèria.

 

 

Article complet...
 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Següent > Final >>

Resultats 345 - 352 de 393Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image