UGT DIU PROU! CONTRA EL RACISME I LA XENOFÒBIA

 

cartell_web1.jpgRepresentants d'entitats catalanes i sindicats hem participat en la signatura del manifest "Diguem Prou! Contra el racisme i la xenofòbia, en defensa de la democràcia" per simbolitzar el seu suport a la crida de mobilització convocada per SOS Racisme-Catalunya sota el mateix lema, pel proper dissabte 19 de març.
 
Des de la UGT de Catalunya i AMIC us animem a participar en l'acció "Diguem Prou!"

Adherint-vos al manifest (www.diguemprou.org) fent difusió de l'acte, sumant-vos a la mobilització del dia 19 de març al  Passeig Lluís Companys (Arc de Triomf, Barcelona).
Participant en l'acció virtual "Tu a què dius prou?" (www.flickr.com/photos/diguemprou)
Participant a través de les xarxes socials: www.twitter.com/diguem_prou; facebook/pages/Diguem-Prou

 

 

 

 
PRESENTACIÓ DE LA MEMÒRIA 2010 D’AMIC UGT COMARQUES GIRONINES

karimjanna.jpg 

 

A la roda de premsa intervindran Dolors Bassa, secretària general de la UGT a les comarques gironines, Janette Vallejo, portàveu d’ Amic UGT Catalunya i Karim Sabni, coordinador d’Amic UGT Comarques Gironines.

En el marc del conveni de col·laboració amb la Diputació de Girona i dels acords establerts amb algunes administracions d'aquesta província, durant l'any 2010 AMIC-UGT comarques gironines ha atès per primera vegada més persones de col·lectiu femení que masculí. El nombre de consultes ha augmentat en relació al 2009.

 

Tweet
 
AMIC-UGT PRESENTA LA MEMÒRIA D’ACTIVITATS A LES COMARQUES DE LLEIDA, 2010.

Rosa Palau, Secretaria general de la UGT Terres de Lleida, Janette Vallejo, Portaveu d'AMIC-UGT i Rosa Guixés Coordinadora d'AMIC-UGT Terres de Lleida, donaran a conèixer en roda de premsa, 1 de març, la memòria d’activitats durant el període 2010 i, faran un anàlisis de la situació actual a les comarques de Lleida.

En el marc del conveni de col·laboració amb la Diputació de Lleida i dels acords establerts amb alguns Ajuntaments i Consells Comarcals d'aquesta província , al llarg de l'any a les oficines d'AMIC-UGT s'han atès un total de 1.365 usuaris. El 21,6% dels quals són procedents del Marroc i 11,2% del Senegal.

Les principals consultes de la població atesa s’ha centrat en l’arrelament, les renovacions de permisos, informació entorn a les campanyes agrícoles i residència de llarga durada.

El 22% de les persones ateses al 2010 tenen un nivell de formació mitjà o alt, és a dir, havien realitzat estudis de formació professional o bé universitaris.

La gran majoria d’usuaris, el 93% del total, no tenen els estudis homologats. Això comporta situacions de desaprofitament productiu i de desequilibri entre la formació adquirida i el estatus professional.

Per més informació sobre les dades obtingudes aquest 2010, podeu consultar la memòria en aquest enllaç:

www.lleidaparticipa.cat/public/431/docs/16fa497af88adabc7f060cb9ac2d71d7.pdf 

Roda de premsa AMIC-UGT
DIA: 1 de Marc de 2011
HORA: 11:30 hores
LLOC: Sala de la UGT Terres de Lleida. Av. Catalunya, 2. 3ª.
dscf9400.jpg 
Associació AMIC
28 de febrer de 2011 (data publicació de la notícia)
 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Següent > Final >>

Resultats 337 - 344 de 393Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image