AMIC-UGT PRESENTA LA MEMÒRIA D’ACTIVITATS A LES COMARQUES DE LLEIDA, 2010.

Rosa Palau, Secretaria general de la UGT Terres de Lleida, Janette Vallejo, Portaveu d'AMIC-UGT i Rosa Guixés Coordinadora d'AMIC-UGT Terres de Lleida, donaran a conèixer en roda de premsa, 1 de març, la memòria d’activitats durant el període 2010 i, faran un anàlisis de la situació actual a les comarques de Lleida.

En el marc del conveni de col·laboració amb la Diputació de Lleida i dels acords establerts amb alguns Ajuntaments i Consells Comarcals d'aquesta província , al llarg de l'any a les oficines d'AMIC-UGT s'han atès un total de 1.365 usuaris. El 21,6% dels quals són procedents del Marroc i 11,2% del Senegal.

Les principals consultes de la població atesa s’ha centrat en l’arrelament, les renovacions de permisos, informació entorn a les campanyes agrícoles i residència de llarga durada.

El 22% de les persones ateses al 2010 tenen un nivell de formació mitjà o alt, és a dir, havien realitzat estudis de formació professional o bé universitaris.

La gran majoria d’usuaris, el 93% del total, no tenen els estudis homologats. Això comporta situacions de desaprofitament productiu i de desequilibri entre la formació adquirida i el estatus professional.

Per més informació sobre les dades obtingudes aquest 2010, podeu consultar la memòria en aquest enllaç:

www.lleidaparticipa.cat/public/431/docs/16fa497af88adabc7f060cb9ac2d71d7.pdf 

Roda de premsa AMIC-UGT
DIA: 1 de Marc de 2011
HORA: 11:30 hores
LLOC: Sala de la UGT Terres de Lleida. Av. Catalunya, 2. 3ª.
dscf9400.jpg 
Associació AMIC
28 de febrer de 2011 (data publicació de la notícia)
 
AMIC-UGT PRESENTA LA MEMÒRIA D'ACTIVITATS 2010 A TARRAGONA
Roda de premsa: 24 de febrer a les 11 hores. Sala d'actes de la UGT del Camp de Tarragona. Carrer d'Ixart 11, 3era planta. Tarragona
dsc01898.jpg
Jordi Salvador, Secretari general de la UGT del Camp de Tarragona, Janette Vallejo, Portaveu d'AMIC-UGT i Jordi Gené Coordinador d'AMIC-UGT a Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre, donaran a conèixer les dades del servei d'AMIC-UGT i faran un repàs a la situació social actual.

En el marc del conveni de col·laboració amb la Diputació i administracions de la província de Tarragona, al llarg de l'any a les oficines d'AMIC-UGT de Catalunya s'han atès un total de 1.960 usuaris. El 43% dels quals són procedents de l'Africa i 37 % de l'Amèrica Llatina. Les principals consultes de la població atesa s'ha centrat en l'arrelament, les renovacions de permisos i assessorament laboral.

En aquest any 2010, hem estat colpejats per una crisi econòmica i financera que s'ha encebant amb un dels col·lectius més vulnerables, i de manera especial amb la classe treballadora d'origen immigrant. Aquests ciutadans ocupen els llocs més precaris i volàtils del sistema i pateixen les pitjors condicions de precarietat de l'escala social i econòmica. Situació que, a més a més, s'agreuja per l'augment de la xenofòbia i el racisme està sent alimentat imprudentment pels sectors dretans de la política i la societat, contravenint obertament els pactes per la societat per aconseguir una societat cohesionada.
 
PRESENTACIÓ DE LA MEMÒRIA D’AMIC 2010 AL VALLÈS ORIENTAL

RODA DE PREMSA: DIMARTS, 15 DE FEBRER DE 2011 A LES 11:30 H

Seu UGT Vallès Oriental - c/ Esteve Terrades, 30-32. Granollers.

 El secretari comarcal de la UGT al Vallès Oriental, Òscar Riu , i la secretària d'Igualtat i Polítiques Socials de la UGT de Catalunya, Raquel Gil, presentaran en roda de premsa el proper dimarts, 15 de febrer, la memòria de l'Associació d'Ajuda Mútua d'Immigrants a Catalunya de la comarca del Vallès Oriental durant l'exercici de 2010.

Al llarg de l'any, les oficines d'AMIC-UGT de Catalunya al Vallès Oriental han atès un total de 1.498 usuaris, el 46,7% dels quals són procedents de l'Amèrica Llatina i 32 % dels països del Magreb. El nombre de consultes ha augmentat respecte el 2009, i enguany s'han centrat en les renovacions de permisos, l'arrelament i el reagrupament familiar.

 

 

 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Següent > Final >>

Resultats 337 - 344 de 391Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image