CONVOCATÒRIA 18 DE DESEMBRE

image002.pngLa UGT de Catalunya, conjuntament amb Comissions Obreres, USOC i I-CSC, convoquen dissabte que ve 18 de desembre a les 17:00 h (sortida des de Pl. Universitat) a una manifestació contra les retallades de drets laborals i socials, i en defensa del benestar i la cohesió social.


18 de desembre, una data significativa per a la nostra societat ja que aquest dia es portaran a terme diverses accions per tot el món per reivindicar protecció als drets dels treballadors.

 

 
AMIC-UGT APOSTA PER LA FORMACIÓ A LLEIDA

ACTE D’ENTREGA DE DIPLOMES CURS DE MILLORA DE LA QUALITAT EN EL SERVEI A LA FLECA I A LA PASTISSERIA.

16 de desembre de 2010 a les 12.00 hores. Sala d'actes de la UGT de Lleida. Av. Catalunya, 2. 

profit2.jpg

El Curs de millora de la qualitat en el servei a fleques i pastisseries (del programa PROFIT) organitzat per AMIC-UGT amb la col·laboració de la Federació Agroalimentària de la UGT  i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, va tenir per objectius: formar futurs o actuals treballadors i treballadores per tal que adquireixen les tècniques de servei específiques de l’ofici i, donar resposta a les necessitats dels establiments del nostre país, ja que avui en dia, es necessita poder disposar d’un personal ben preparat que prestigiï l’ofici i pugui satisfer en tot moment les necessitats de la clientela.

L’acte d’entrega de diplomes de finalització del curs i aprofitament estarà presidit per el Sr. Jaume Profitós i Martí, Cap de l’Unitat de Formació Profit; Rosa Palau, secretaria general de la UGT de Lleida i  Rosa Guixes, coordinadora territorial de l’Associació AMIC-UGT. 

 

 

 
JORNADA DE SENSIBILITZACIÓ SOBRE IMMIGRACIÓ

cartel_dactivitats_jornada.jpg

 

Des d'AMIC-UGT ens complau convidar-li a la Jornada de sensibilització sobre immigració que organitza l’Associació Frères des Hommes i la COCAT, amb la col·laboració de la Fundació Autònoma Solidària i la nostra entitat.  16 de desembre a la Plaça Cívica de la Universitat Autòmoma de Barcelona (UAB) DE 11:00 a 18 hores.

Un dels objectius d'aquesta jornada és generar un espai per a el diàleg, la reflexió entre els estudiants, els professors, les entitats i tothom que hi vulgui participar.

Us esperem!

 

 

 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 48 Següent > Final >>

Resultats 337 - 344 de 379Image