Butlletí

 

Planta cara
Por un trabajo digno
xat
xat
ugt-a-twitter.jpg
AMIC al facebook

Subscriure's a aquesta font

Recomanan's

Recomana el Web d'AMIC als teus AMICS

Comptador de viistes

contador de visitas


AMIC I UGT PARTICIPEN EN L'HOMENATGE A LLUIS COMPANYS
 
16gt4aca6kw3yucagmmctgcams6c2ecanr555lcaz3ix4uca9cacf0ca8lrkk3cazqwbxucaz47ycocajk1ny2ca8elsikca6xwmqhcaez3s00cae0w85mca6wioqmca4y9vjrcayl3c5wca90ajzdcahnvkljcannqswtca5lknnbcandcbyz.jpg
En el 70è aniversari de l'afusellament del President Lluís Companys, AMIC i UGT van participar en l'homenatge a una figura clau en la lluita per la defensa dels drets socials i dels drets nacionals del poble de Catalunya. En aquests moments, més que mai, recordem a una figura que va lluitar contra les injustícies socials i contra la repressió en contra dels treballadors i en contra de Catalunya.
 
 
 
UGT I AMIC PARTICIPEN ACTIVAMENT EN LA CONFECCIÓ DEL NOU PLA D'INCLUSIÓ I COHESIÓ SOCIAL A TARRAGONA
 
UGT i AMIC del Camp de Tarragona participen en la confecció del nou Pla Local d'Inclusió i cohesió social, que impulsa l'Ajuntament de Tarragona, en el marc europeu de lluita contra l'exclusió social i la pobresa. A través d'aquest pla, diferents actors del municipi acorden actuar conjuntament en el territori. El resultat final ha de ser un model consensuat de ciutat inclusiva i cohesionada, on s'explicitin els compromisos adoptats per cada actor.
Aquest Pla es configura com a instrument d'ordenació i de direcció estratègica de les accions d'inclusió i de cohesió social realitzades al territori, emprant una visió més global dels serveis socials que incorpori altres àmbits, com poden ser l'educació, l'habitatge, el treball, la salut... És una nova manera de fer polítiques socials, vers una cultura de la planificació de l'acció social, que implica abordatges integrals i transversals, des de la proximitat i amb el protagonisme d'agents i recursos del territori; i amb la voluntat de construir una Tarragona més inclusiva i cohesionada.
Des d'AMIC valorem positivament la iniciativa per que entenem que només amb la participació activa de la societat, a través de les institucions, entitats i associacions que la representen, podem construir un model de societat més justa, més inclusiva i que respongui a les necessitats i reptes de tots i totes.
AMIC, entitat de referència en l'àmbit del treball per la integració socio-laboral de la ciutadania nouvinguda, aporta el seu bagatge i experiència en aquest camp per tal de facilitat el coneixement, a la resta de participants, de qüestions relacionades amb col·lectiu de nouvinguts i nouvingudes i aportar propostes de solucions que ajudin a millora la cohesió de tota la societat.
 
 
 
 
 
 
AMIC-UGT A LA FESTA CIUTADANA DIA DEL MIGRANT 2010

24 d’octubre, Moll de la Barceloneta. De 12 a 18 hores. 

diamigrantbannerdef1-1.jpgL'Associació d'Ajuda Mútua d'Immigrants a Catalunya (AMIC-UGT) com membre del Consell Municipal d'Immigració de l'Ajuntament de Barcelona, és complau en convidar-te a la Festa Ciutadana Dia del Migrant 2010 que organitza l'Ajuntament de Barcelona, Direcció d'Immigració i les entitats del Consell.

Visita l’estand i l’exposició d'AMIC-UGT

 “Treballant com tu” mostra l’aportació del treball dels immigrants estrangers al desenvolupament de l’economia catalana, però també vol apuntar alguns aspectes fonamentals de les causes que generen aquests fluxos migratoris i de les grans dificultats a que`s enfronten els immigrants en la nostra societat per tal d’assolir el seu objectiu: aconseguir una feina.
 
Article complet...
 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 45 46 Següent > Final >>

Resultats 329 - 336 de 364Taller “situa’t i practica” per a fer servir el català!!! Inscripcions obertes 

Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 

ALTRES INFORMACIONSImage