FINS AL 10 DE MAIG VISITA L'EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA D'AMIC

Pati Jaume I de l'Ajuntament de Tarragona, de dilluns a divendres de 9 a 21h i dissabtes i diumenges de 10 a 14 h.

expo_tarragona.jpg
Dins la nostra campanya de sensibilització social entorn a la immigració, "Dos Continents, dues famílies, un lloc on viure: Catalunya" vol ser una mostra fotogràfica que reflecteixi la normalitat que suposa viure en un mateix lloc. Una mirada fotogràfica sobre persones immigrades i les seves inquietuds, esperances, ganes de viure, participant a nivell social, portant els fills a l'escola, anant a la plaça, gaudint de les tradicions, en resum participant de tot com qualsevol ciutadà"

Amb el suport de l'Ajuntament de Tarragona i la Fundació Privada Mútua Catalana

 

 

 
1 DE MAIG "OCUPACIÓ DIGNA, SÍ; RETALLADES SOCIALS, NO!"

 

Benvolgut company / Benvolguda companya,

 

S’apropa el Primer de Maig, aquest any els treballadors i treballadores sortirem al carrer per reivindicar els nostres drets que, avui més que mai, es troben amenaçats.

Aquest mes de maig toca rebel·lar-nos. Cal que sortim al carrer per dir la nostra i, junts, demostrar que no estem disposats a deixar-nos arrabassar els drets pels quals hem lluitat tants anys i que tant ens ha costat d’aconseguir. Si plantem cara, podem canviar les coses. Igual que amb el 29-S vam aconseguir que el Govern no imposés la jubilació obligatòria als 67 anys, ara hem d'aturar les retallades del nostre model social.

Hem de fer-nos sentir com en els darrers dies, en què els i les professionals de la sanitat i els treballadors i treballadores de l'administració pública han col·lapsat el centre de Barcelona per defensar els seus llocs de treball i la qualitat dels serveis públics. Per això t'hi esperem el proper diumenge, 1 de Maig, a les següents manifestacions:

 

·         Barcelona: 10.30h, Ronda de Sant Pere/Plaça Urquinaona

·         Girona: 12h, Plaça de la Independència

·         Lleida: 12h, Plaça del Treball

·         Tarragona: 12h, Plaça Imperial Tarraco

·         Tortosa: 11.30h, Plaça del Carrilet

 

I el dissabte 14 de maig, a les 11 hores, a la Plaça de Catalunya de Barcelona,  ho tornarem a repetir, i ben alt. Aquesta vegada, sortirem de nou al carrer per dir "Prou retallades!", acompanyats de moltes altres entitats i organitzacions socials del país que s'han unit en aquest clam comú en defensa de l'estat del benestar.

 

 

 
AMIC PRESENTA LA MEMÒRIA D'ACTIVITATS 2010

portada_memria_dactivitats_2010.jpg

Posem a la seva disposició la memòria d'activitats 2010 d'AMIC-UGT de Catalunya, que és una mostra de conjunt de l'activitat que fa l’entitat.

Per a l’AMIC, la situació econòmica actual ha mostrat clarament que s’ha de seguir treballant per aconseguir una plena igualtat de drets i oportunitats per a la població nouvinguda. La població immigrada és la que està patint més intensament el moment de crisi econòmica i financera, especialment si parlem d’augment de taxa d’atur. La destrucció de tants llocs de treball en els sectors principalment ocupats per població immigrada, especialment als sectors de la construcció, els serveis i la indústria, demana que entitats com la nostra continuïn esmerçant esforços per afrontar de manera molt directa els nous reptes.

 Aquests esforços han de centrar-se en l’orientació i la inserció laboral dels usuaris, i evitar, en la mesura que sigui possible, que es generin situacions de risc d’exclusió social, però sense deixar de banda totes les altres línies d’actuació, especialment les que s’adrecen a la sensibilització, ja que en moments de crisi és quan una societat ha de demostrar realment la seva capacitat d’acollida i convivència.


Presentació de la Memòria 2010
Informe de gestió a la Xarxa d'Oficines
Informe d'acollida a l'empresa
Informe de participació social
Premsa AMIC i ressò mediàtic
Xarxa d'Oficines d'AMIC

 

 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Següent > Final >>

Resultats 329 - 336 de 391Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image