Vaga General
Vaga General
Vaga general

Butlletí

Planta cara
Por un trabajo digno
xat
xat
ugt-a-twitter.jpg
AMIC al facebook

Subscriure's a aquesta font

Recomanan's

Recomana el Web d'AMIC als teus AMICS

Comptador de viistes

contador de visitas


ÉS L'HORA! A LA VAGA GENERAL

cartell_conjunt_vaga_29-s_web.jpg

Les organitzacions sindicals convocants d’aquesta vaga general UGT, CCOO USOC i Intersindical CSC de Catalunya, així com els treballadors i les treballadores immigrants, rebutgem les polítiques  socials i laborals que estan suposant una retallada del nostre sistema de protecció social i la supressió de drets laborals que està tirant endavant el Govern.  

És l’hora de plantar cara i que la ciutadania d’origen immigrant s’afegeixi al crit unànime de Així no! que es donarà a la vaga general del 29 de Setembre. Aquest dia paralitzarem les nostres activitats, a les empreses públiques o privades, als comerços, als hospitals, a les empreses de serveis, de transports, a tot arreu.

 

Article complet...
 
AMIC - UGT PROMOU UN MANIFEST EN DEFENSA DE LA LLEI D'ACOLLIDA

03 de setembre de 2010

Una cinquentena d'entitats s'han adherit a l'escrit, que s'ha enviat avui a la defensora del poble en funcions i a la Generalitat

L’Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya (AMIC – UGT de Catalunya) ha promogut la redacció d’una manifest en defensa de la llei d’acollida de les persones immigrades i retornades a Catalunya, al qual s’han adherit una cinquantena d’entitats. Les organitzacions signants del manifest ens oposem al recurs promogut per la defensora del poble en funcions, María Luisa Cava de Llano, ja que la llei és el resultat d’un ampli debat en el qual les entitats d’immigrants, així com d’altres agents socials i sindicals, vam participar de forma activa. Finalment, la llei d’acollida va ser consensuada i aprovada al Parlament de Catalunya amb un 90% dels vots. El manifest s'ha enviat avui a la defensora del poble en funcions i a la Secretaria d'Immigració de la Generalitat de Catalunya. 

Manifest i entitats adherides 

http://amicblog.wordpress.com

 

 
DONA IMMIGRADA I MERCAT DE TREBALL

LES TREBALLADORES IMMIGRADES PATEIXEN UN 10% MÉS D'ATUR QUE LES AUTÒCTONES

Les dones d'origen estranger cobren un 50% menys que el sou mig d'un treballador home autòcton

La secretària d'Igualtat i Polítiques Socials de la UGT de Catalunya, Raquel Gil, i la Janette Vallejo, portaveu de l'Associació d'Ajuda Mútua d'Immigrants (AMIC-UGT de Catalunya) han presentat en roda de premsa l'informe 'Dona immigrada i mercat de treball. La precarietat, primer pas cap a l'explotació laboral', que se centra en les conseqüències que la crisi econòmica està tenint per a les dones immigrades, un col·lectiu doblement estigmatitzat pel mercat laboral.

Segons l'informe, les dones immigrades pateixen un 10% més l'atur que les treballadores autòctones. Tanmateix, el nostre sindicat denuncia que les dones d'origen estranger cobren de mitjana un 50% menys del que cobren de mitjana els treballadors homes autòctons.

En aquest enllaç podeu trobar l'informe 'Dona immigrada i mercat de treball. La precarietat, primer pas cap a l'explotació laboral',

Per a més informació podeu contactar amb la secretària d'Igualtat i Polítiques Socials de la UGT de Catalunya, Raquel Gil: 687 83 37 27.

 

5 d'agost de 2010

 

 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 45 Següent > Final >>

Resultats 329 - 336 de 354Taller “situa’t i practica” per a fer servir el català!!! Inscripcions obertes 

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


ALTRES INFORMACIONSImage