AMIC-UGT S’ADHEREIX AL CONSELL ASSESSOR DEL CHARTER PER LA DIVERSITAT A CATALUNYA

Avui 17 d’octubre de 2011 a la Seu de CAIXAFORUM, la Fundación para la Diversidad ha celebrat el V acte de signatura i presentació del Consell Assessor del Charter de la Diversitat a Catalunya. L'acte va estar presidit per Javier Benavente Barrón, President de la Fundación para la Diversidad. Valentí Farras Company, Director de Caixa Fòrum, i  Xavier López i García, Director General d'Economía Social i Cooperativa i Treball Autònom, Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

raquelcharterdiv.jpg

 

Raquel Gil, la presidenta d’AMIC-UGT de Catalunya  i Samir Kollech, responsable de la Gestió de la diversitat cultural a les empreses (UGT), van participar en la signatura d’aquest acord que promou l’nclosió i l’antidiscriminació com mecanisme per millorar la qualitat de vida i de la feina.

AMIC-UGT de Catalunya, amb la seva adhesió, reforça el seu comprimís de potenciar els principis fonamentals d'igualtat, del respecte al dret de la inclusió  de totes les persones amb independència de les seves diversitats d’origen, culturals, socials, etcètera. I l’ implementació de polítiques  i actuacions en l’entorn laboral i social que tingui en compte la igualtat entre homes i dones, així com la diversitat de tots els col·lectius amb els reconeixement dels beneficis que aquestes actuacions poden comportar.

Més informació sobre el Charter per la Diversitat 

Article complet...
 
AMIC PARTICIPA A LA TROBADA D’ENTITATS D’IMMIGRANTS EL 23 D’OCTUBRE AL MOLL DE LA BARCELONETA

trobadaentitats2011.jpgAquest any de nou l’Ajuntament de Barcelona organitza la TROBADA D’ENTITATS Consell Municipal d’Immigració que tindrà lloc el diumenge 23 d’octubre de 12 a 18 hores al Moll de la Barceloneta.

Com sempre AMIC estarà present amb el seu stand per mostrar la nostra activitat a Barcelona i a Catalunya per promoure la integració laboral i social de les persones immigrades.

Vine i participa!

Més informació de la trobada aquí

 
NOU REGLAMENT D'ESTRANGERIA, LLEI D'ACOLLIDA DE CATALUNYA I DRETS I DEURES DELS/ES TREBALLADORS/ES.

 

L'ASSOCIACIÓ D'AJUDA MÚTUA D'IMMIGRANTS A CATALUNYA organitza sessions informatives dirigides per un/a expert/a de l'àmbit jurídic d'AMIC-UGT, sobre les implicacions del nou Reglament de la Llei d'Estrangeria i els itineraris recomanats per a les persones nouvingudes, la nova Llei d'Acollida de Catalunya i sobre informació bàsica en Drets i deures dels/les treballadors/es de Catalunya

 

Aquestes sessions es duran a terme a TARRAGONA, a la sala d'actes de la UGT de Tarragona (Carrer d'Ixart, 11, 3era planta) els següents dies:

  • 25 d'octubre de 18.30 a 20.00 hores. Sessió sobre el Reglament de la Llei d'Estrangeria
  • 27 d'octubre de 18.30 a 20.00 hores. Sessió sobre la Llei d'Acollida de Catalunya i formació sobre Drets i Deures dels/les treballadors/es.

Cal inscriure's-hi prèviament, ja que l'aforament de la sala és limitat, enviant un correu a Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la En el cas que la demanda superés l'aforament de la sala, valoraríem l'opció de fer més sessions.

Més informació:

AMIC-UGT Camp de Tarragona.

 

 

 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Següent > Final >>

Resultats 329 - 336 de 414Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image