I TU, POTS VOTAR? I TU, POTS PARTICIPAR?

Ens complau convidar-te a la jornada de reflexió “I tu, pots votar? I tu, pots participar?”, organitzada per l’AMIC-UGT de Catalunya amb el suport de l’Ajuntament de Lleida, l’Observatori Permanent de la Immigració (OPI) i la Biblioteca Pública de Lleida. Aquest acte es durà a terme a la sala d’actes de la Biblioteca Pública de Lleida,  el dia 12 de maig de 2011, de 19 a 20:30 hores.

En la jornada podrem escoltar la ponència “La participació ciutadana i política de les persones immigrades” a càrrec de Jordi Garreta, professor de sociologia de la Universitat de Lleida i coordinador de l’Observatori Permanent dela Immigració, i d’Héctor Silveira, professor de filosofia de la UdL i director adjunt del Observatori del Sistema Penal i dels Drets Humans (OSPDH) de la Universitat de Barcelona.

Més informació:  Rosa Guixes, Coor. d'AMIC  a les Terres de Lleida. Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la

 

Consulta el programa aquí

 
PER UNA CAMPANYA ELECTORAL NETA I RESPONSABLE

L'Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya (AMIC-UGT)  fa una crida al conjunt dels partits polítics en aquestes eleccions del 22 de maig, perquè la immigració no sigui utilitzada amb finalitats partidistes i s'eviti tot tipus de missatges racistes i demagògics en els discursos i les propostes electorals. El contrari afavoriria l'increment d'actituds i conductes xenòfobes que danyen la convivència i posen en perill la cohesió social de barris, pobles i ciutats.

Per una campanya electoral neta i responsable amb la societat, amb la immigració.

6 de maig de 2011

 

 
FINS AL 10 DE MAIG VISITA L'EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA D'AMIC

Pati Jaume I de l'Ajuntament de Tarragona, de dilluns a divendres de 9 a 21h i dissabtes i diumenges de 10 a 14 h.

expo_tarragona.jpg
Dins la nostra campanya de sensibilització social entorn a la immigració, "Dos Continents, dues famílies, un lloc on viure: Catalunya" vol ser una mostra fotogràfica que reflecteixi la normalitat que suposa viure en un mateix lloc. Una mirada fotogràfica sobre persones immigrades i les seves inquietuds, esperances, ganes de viure, participant a nivell social, portant els fills a l'escola, anant a la plaça, gaudint de les tradicions, en resum participant de tot com qualsevol ciutadà"

Amb el suport de l'Ajuntament de Tarragona i la Fundació Privada Mútua Catalana

 

 

 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Següent > Final >>

Resultats 329 - 336 de 393Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image