Vaga General
Vaga General
Vaga general

Butlletí

Planta cara
Por un trabajo digno
xat
xat
ugt-a-twitter.jpg
AMIC al facebook

Subscriure's a aquesta font

Iniciar sessió


Recuperar contrasenya?
Vols registrar-te? Fes-ho aquí

Recomanan's

Recomana el Web d'AMIC als teus AMICS

Comptador de viistes

contador de visitas


DONA IMMIGRADA I MERCAT DE TREBALL

LES TREBALLADORES IMMIGRADES PATEIXEN UN 10% MÉS D'ATUR QUE LES AUTÒCTONES

Les dones d'origen estranger cobren un 50% menys que el sou mig d'un treballador home autòcton

La secretària d'Igualtat i Polítiques Socials de la UGT de Catalunya, Raquel Gil, i la Janette Vallejo, portaveu de l'Associació d'Ajuda Mútua d'Immigrants (AMIC-UGT de Catalunya) han presentat en roda de premsa l'informe 'Dona immigrada i mercat de treball. La precarietat, primer pas cap a l'explotació laboral', que se centra en les conseqüències que la crisi econòmica està tenint per a les dones immigrades, un col·lectiu doblement estigmatitzat pel mercat laboral.

Segons l'informe, les dones immigrades pateixen un 10% més l'atur que les treballadores autòctones. Tanmateix, el nostre sindicat denuncia que les dones d'origen estranger cobren de mitjana un 50% menys del que cobren de mitjana els treballadors homes autòctons.

En aquest enllaç podeu trobar l'informe 'Dona immigrada i mercat de treball. La precarietat, primer pas cap a l'explotació laboral',

Per a més informació podeu contactar amb la secretària d'Igualtat i Polítiques Socials de la UGT de Catalunya, Raquel Gil: 687 83 37 27.

 

5 d'agost de 2010

 

 
AUTORITZACIÓ DE RETORN DURANT L’ESTIU

AMIC T’INFORMA! 

Recorda que abans de sortir del país has d’informar-te be dels tràmits a realitzar per evitar problemes a l’hora de tornar. Les autoritzacions de retorn tenen una durada màxima de 3 mesos, i en cap cas pot estar fora d’Espanya mes de 6 mesos en un període de 12 mentre ets resident temporal, si no vols perdre la teva residència. Informat a les nostres Oficines d’AMIC.

¡AMIC TE INFORMA! 

Recuerda que antes de salir del país has de informarte bien sobre los trámites a realizar para evitar problemas a la hora de volver. Las autorizaciones de retorno tienen una duración máxima de 3 meses, y en ningún caso puedes estar fuera de España más de 6 meses en un periodo de 12 mientras eres residente temporal, si  no quieres perder tu residencia. Infórmate en las Oficinas de AMIC.

 

 

Article complet...
 
TREBALLEM PER LA DIGNIFICACIÓ DE LA FEINA. AMIC al SAIER

Active Image  El Servei d'Atenció a Immigrants, Estrangers i Refugiats (SAIER) de l'Ajuntament de Barcelona és un dels serveis de referència a la ciutat des de l’any de 1989.  20 anys treballant per a l'acollida de la població nouvinguda.

 Les accions que duu a terme el SAIER es fan en el marc d'un conveni en el qual participen ACSAR, CITE, AMIC , Creu Roja , el Col•legi d'Advocats i el Consorci per a la Normalització Lingüística.

El servei està adreçat a persones nouvingudes que tinguin necessitats d'atenció específiques relacionades amb el seu procés d'acollida (acompanyament de sol•licitants d'asil o refugi, assessorament legal, programes d'inserció social i laboral, acompanyament lingüístic i cultural, etc.).  

Les entitats que formen part del SAIER uneixen els seus esforços amb l’objectiu comú d’oferir un servei públic , gratuït i de qualitat a la ciutadania. En aquest sentit, l’Associació AMIC va a començar a prestar serveis al SAIER a partir de l’any de 1998. El objectiu de la nostra entitat és aconseguir la plena integració de la població immigrada. Treballem per la dignificació de la feina. Treballem per la feina de qualitat!

 

Article complet...
 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 Següent > Final >>

Resultats 329 - 336 de 352Image