LA UGT DE CATALUNYA DÓNA SUPORT AL POBLE EGIPCI A LA VAGA GENERAL CONVOCADA AVUI AL PAÍS

gipte.jpgTambé recolzen la concentració d'avui (20h) a la Plaça Sant Jaume de Barcelona convocada pel Centre Euroàrab i la Casa d’Egipte

 

 

La UGT de Catalunya i CCOO de Catalunya volem mostrar el nostre suport a la convocatòria de vaga general d’avui a Egipte. Volem enviar la nostra solidaritat a tota l’oposició d’aquest país que en aquests moments està lluitant per la democràcia, les millores socials i els drets fonamentals. Cal que el règim autocràtic i il·legítim  de Mubarak deixi pas a la democràcia.

 

 

 
Article complet...
 
PRESENTACIÓ DE LA CAMPANYA "EL TEU SILENCI ÉS LA SEVA IMPUNITAT"
AMIC-UGT dóna suport a la campanya "El teu silenci és la seva impunitat. El racisme i la xenofòbia poden ser actes criminals", que impulsa el Centre Euro Àrab de Catalunya.

Demà divendres, 28 de gener a les 19:30h al Saló de Cròniques de l'Ajuntament de Barcelona, es farà la presentació de la campanya i es comptarà amb la intervenció del Fiscal del Servei de Delictes d'Odi i Discriminació de la Fiscalia Provincial de Barcelona, qui explicarà la importància de conèixer la possibilitat de denunciar aquests fets.

Informat!

 

 

 
MANIFESTACIÓ UNITÀRIA A SALT

Convoquem a tots els ciutadans i ciutadanes a la manifestació unitària per la convivència. Dissabte a les 12 hores, plaça dels Peixos.

Des d’MIC-UGT de Catalunya  lamentem els esdeveniments succeïts aquest darrers dies a Salt, que han tingut com conseqüència la mort d’una persona i els posteriors aldarulls que han posat en perill la convivència entre els residents d’aquest municipi.  

Creiem que hem de ser prudents fins que s’aclareixen completament els fets per evitar que la situació derivi en una confrontació entre els ciudatans. La solució dels problemes d’aquest municipi no pot ser només policial. Cal diàleg i un ampli consens amb la participació de tots: Administració, Ajuntament, partits polítics, sindicats, comunitats de veïns, associacions d’immigrants, centres educatius i cívics, per tal de garantir la convivència. 

Davant actituds discriminatòries i xenòfobes, AMIC-UGT apel·la per el civisme, la tolerància i la integració. Cal un esforç de tots per tal que aquests lamentables fets no es tornin a repetir, ni a Salt ni a cap altra municipi. 

21 de gener de 2011

 

 

 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 48 Següent > Final >>

Resultats 329 - 336 de 379Image