SESSIONS INFORMATIVES SOBRE EL NOU REGLAMENT DE LA LLEI D'ESTRANGERIA

 AMIC-UGT de Catalunya amb la col·laboració d'algunes administracions i entitats, organitza xerrades informatives sobre les implicacions del nou Reglament de la Llei d'Estrangeria i els itineraris recomanats per a les persones nouvingudes. Experts de l'àmbit jurídic d'AMIC podran orientar-te sobre els procediments que contempla la Llei per sol·licitar o renovar una autorització de residència i treball a Espanya, entre altres tràmits. 

 SABIES QUE...
  • El nou Reglament de la Llei d'Estrangeria va entrar en vigor el 30 de juny de 2011.
  • El text es caracteritza per introduir més rigor en els procedimients i per facilitar la col·laboració entre les administracions.
  • El Reglament també exigeix major estabilitat als contractes entre ocupadors espanyols i treballadors estrangers. D'aquesta manera, la norma impedeix a l'ocupador que no hagi complert els compromisos assumits contractar a un altre treballador estranger en els tres anys següents.
  • Objectiva criteris necessaris per als tràmits que han de realitzar els ciutadans estrangers, agilitza els procediments i introdueix les noves tecnologies en les tramitacions.
  • La norma garanteix la cohesió social, potencia la mobilitat i el retorn voluntari.

 

INFORMA'T! 

8 de setembre

Lloc: Sala de columnes de la UGT (Públic en general)
Hora: de 18 a 20 hores
Rambla Santa Mònica, 10. Barcelona
Més informació: Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la / Tel: 93 304 68 41

Article complet...
 
AMIC-UGT SIGNA UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

raquel-dipulleida.jpg

 

El president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert,  la Secretaria general d’UGT a Lleida, Rosa Palau, i la presidenta de l’Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya (AMIC) d’UGT, Raquel Gil, han signat aquest dimarts el conveni de col·laboració per a l’orientació, formació i inserció de treballadors estrangers.

Aquest conveni, entre la Diputació i l’Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya (AMIC) que pertany a la UGT es dedica també a l’Assessorament i Informació als Treballadors Immigrants. Aquest va adreçat a la gestió de sis oficines, ubicades a la província de Lleida (Lleida, les Borges Blanques, Mollerussa, Tàrrega, la Pobla de Segur i Sort) per tal d’assessorar i informar als immigrants de les comarques de Lleida durant l’any 2011, amb l’aportació de 48.100 euros, dins que la Diputació de Lleida té com a finalitats pròpies i específiques, garantir els principis de solidaritat i equilibri intermunicipal en el marc de la política econòmica i social. El conveni té vigència des de l’1 de gener fins el 31 de desembre.

 

 

Article complet...
 
CAMPANYA DE LA FRUITA 2011

treballador_agricola.jpg

 

 

 

 

 

 

La UGT i AMIC a les Terres de Lleida han iniciat la campanya de la fruita 2011.

A través de la web http://www.ugtlleida.cat/ i de l'oficina d'AMIC a la província de Lleida, trobareu informació sobre el servei d'orientació, assessorament laboral i supervisió d'allotjaments, informació sobre els convenis col·lectius, seguretat social, borsa de treball, etc.

  Aquí podeu consultar el díptic de la campanya

 

 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Següent > Final >>

Resultats 321 - 328 de 393Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image