Butlletí

Planta cara
Por un trabajo digno
xat
xat
ugt-a-twitter.jpg
AMIC al facebook

Subscriure's a aquesta font

Recomanan's

Recomana el Web d'AMIC als teus AMICS

Comptador de viistes

contador de visitas


VISITA AL CONSOLAT DEL MARROC A TARRAGONA

La directora de l’Associació AMIC-UGT, juntament amb la coordinadora del servei a Tarragona i el Secretari de la UGT de Tarragona, visiten el Consolat del Marroc d’aquesta ciutat, on van ser rebuts per al Consol General del Marroc a Tarragona. L’encontre dona inici a relacions més properes entre el Consolat i AMIC.

Des d’AMIC s’han presentat els serveis que dona l’entitat als usuaris i usuàries en aquest territori, des de renovacions d’autoritzacions fins a homologació i convalidació d’estudis, passant per programes d’acollida, formació i altres projectes. Ha estat una oportunitat per a intercanviar punts de vista i les millors pràctiques

En resum, va ser una visita molt interessant i profitosa i una bona oportunitat per donar a conèixer l’entitat i mirar de trobar punts de treball en comú.

 
JORNADES EL DRETS LABORALS I ECONÒMICS DE LES PERSONES MIGRADES

En les Jornades sobre derechos laborales y derechos económicos de les persones migrades organitzades per l'Assemblea Catalana per la Pau amb la col·laboració d'AMIC-UGT, Fundació Sindicalistes Solidaris (UGT), Fundació Pau i Solitaritat i CITE DE CCOO de Catalunya. 

Jornada 2- Sinergies en la defensa dels drets humans i laborals en el cicle migratori, amb  amb especial incidència en la situació de les donesmigrades, aquí a Catalunya amb la MarianaIsla de Associació AMIC-UGT i a Tunísia, amb la Fathiya Azmani-Saidi de l'Union de l'Action Féministe Tanger. També ha intervingut la Naima Haj M’Barek ep. Hammani de la UGTT -  que ha dit que les dones pateixen molt més que els homes en les migracions: violència i precarietat molt més intensa encara.

 jornada_sobre_los_derechos_de_las_personas_migrantes_acpp_1.jpg

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 33 - 40 de 355Taller “situa’t i practica” per a fer servir el català!!! Inscripcions obertes 

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 

ALTRES INFORMACIONSImage