NOU EDIFICI DEL SAIER

 

saier.jpg
Foto: Ajuntament de Barcelona

 

L’edifici nou del Servei d’Atenció a Immigrants, Emigrants i Refugiats de Barcelona (SAIER)  ha obert les portes per adaptar-se a les noves necessitats d’atenció, amb una millora del servei que té en compte l’increment de l’arribada de persones sol·licitants d’asil a la ciutat.

El SAIER és un servei municipal que ofereix informació i assessorament sobre immigració, refugi, emigració i retorn voluntari a qualsevol persona que visqui a la ciutat de Barcelona. L’Ajuntament de Barcelona comparteix amb diferents entitats la gestió d’aquest servei públic, gratuït i especialitzat.

El nou espai disposa del servei de primera acollida (c/ Tarragona, 141). Per mitjà d’entrevistes, el personal municipal detecta les necessitats i el grau d’emergència de les persones usuàries i n’analitza la situació per oferir-los el millor assessorament. En aquest edifici també es troben els serveis gestionats per l’Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants de Catalunya (AMIC) i els del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).

Però aquest no és l’únic edifici: a l’avinguda del Paral·lel i al carrer de la Font Honrada hi ha els altres equipaments que formen la totalitat del SAIER.
 

Més informació: https://ajuntament.barcelona.cat/novaciutadania/es/servicio-de-atencion-inmigrantes-emigrantes-y-refugiados-saier

 

 

 
Manifest unitari pels drets i les llibertats

 manifest_unitari_pels_drets_i_llibertats.jpg

Les entitats socials sotasignades, representants de diferents sectors del nostre país i compromeses amb els valors de la pau i el diàleg com a principis indestriables de tota societat democràtica,

MANIFESTEM:

PRIMER: Entenem que aquesta sentència significa la culminació d’un procés de judicialització de la política, punt al qual mai no s’hauria d’haver arribat.

SEGON:

  • Manifestem el nostre desacord amb la sentència, que no resol el conflicte polític, i denunciem la injustícia a la que s’enfronten totes les persones condemnades.
  • Denunciem les conseqüències greus que aquesta sentència té sobre els drets polítics de la ciutadania i els drets de manifestació, d’expressió, de lliure associació i de dissidència política, suposant un retrocés per la qualitat democràtica de la nostra societat.
  • Denunciem les greus conseqüències que la sentència té per la normalitat política a Catalunya i els seus efectes per a l’autogovern de la Generalitat.

TERCER:

  • Treballarem per la llibertat dels condemnats des d’amplis espais de consens socials i polítics a Catalunya i Espanya.
  • Fem una crida als partits polítics i institucions públiques per trobar el camí de la política posant fi a la judicialització d’un conflicte polític.
  • Fem una crida a la ciutadania a participar a les mobilitzacions de tots els espais compartits que contribueixen a reforçar la cohesió i la convivència des de la fermesa en les reivindicacions dels drets democràtics i les llibertats.

El llistat d’entitats adherides el podeu consultar en aquest enllaç.

 

 

 

 
NOVA CONVOCATÒRIA ACREDITACIÓ DE COMPETÈNCIES PROFESSIONALS

 

amic_punt_dinformaci_acreditat_1.jpg

 

 

 

 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 33 - 40 de 408Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image