Vaga General
Vaga General
Vaga general

Butlletí

Planta cara
Por un trabajo digno
xat
xat
ugt-a-twitter.jpg
AMIC al facebook

Subscriure's a aquesta font

Recomanan's

Recomana el Web d'AMIC als teus AMICS

Comptador de viistes

contador de visitas


AMIC APOSTA PER LA FORMACIÓ!
image_gallery_copy.png 

Oferint el curs de Millora de la qualitat en el servei de fleca i pastisseria a Lleida i Barcelona

 

Organitzat per AMIC amb la col·laboració del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya i l’UGT Agroalimentària,dins del marc del Programa Profit (www.profit.cat).

 

Aquest curs té com objectiu formar futurs o actuals treballadors i treballadores, millorar la formació i el reciclatge professional del col·lectiu immigrant per tal que adquireixen les tècniques de servei específiques de l’ofici i, donar resposta a les necessitats dels establiments del nostre país, ja que avui en dia, es necessita poder disposar d’un personal ben preparat que prestigiï l’ofici i pugui satisfer en tot moment les necessitats de la clientela.

El curs consta de 70 hores de durada i comença el proper dia 24 de maig a Lleida i el 7 de Juny Barcelona

 

Article complet...
 
S'HA DE GARANTIR EL PRESSUPOST DE LA LLEI D'ACOLLIDA D’IMMIGRANTS PERQUE SIGUI EFECTIVA

L'Associació d'Ajuda Mútua d'Immigrants a Catalunya (AMIC-UGT de Catalunya) considera positivament l'aprovació aquest matí de la nova Llei d'Acollida d'Immigrants

Després d'un llarg procés de debat, aquesta llei és un reconeixement a la tasca que des de fa anys, quan la immigració començava a ser un fet incipient, venen desenvolupant els ajuntaments, consells comarcals i els sindicats, així com la resta d'agents de la societat civil compromesos amb la integració de la població immigrada.

Aquesta tasca s'ha fet moltes vegades fruit de les iniciatives locals i amb precarietat de recursos. AMIC-UGT de Catalunya espera que la llei serveixi per donar coherència i universalitzar els principis i serveis d'acollida a tot el territori català, tenint en compte el bagatge acumulat.

Però, com sempre, una llei necessita del recolzament financer per poder assolir els seus objectius i mesures. Estem en un context de retallada de pressupostos pel que fa la integració de la població nouvinguda i la immigració. El Govern central ha retallat per a l’any 2010 un 65% el fons d’integració dels immigrants, una mesura que té efectes en cascada en les polítiques d’acollida i integració dels ens locals i la societat civil. Per tant AMIC-UGT de Catalunya considera que és l’hora, amb l’aprovació i aplicació d’aquesta llei, de què la Generalitat garanteixi unes partides pressupostàries adequades perquè aquesta llei no quedi en paper mullat, i s’assoleixin els objectius que consagra i persegueix.

28 d'abril de 2010

 

 
NOVA WEB D'AMIC-UGT

 

L’Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya (AMIC-UGT de Catalunya) us dóna la benvinguda  a aquest portal que té com a objectiu continuar oferint serveis de qualitat i donar resposta a les necessitats i exigències d’un món cada vegada més virtual. 

El nou portal s’adreça a tots els públics, des de tècnics i professionals dels diversos àmbits relacionats amb la immigració fins a les persones nouvingudes a Catalunya, així com a qualsevol persona interessada a conèixer la realitat de la immigració i del treball de l’Associació AMIC.

Posem a la vostra disposició aquesta eina, un espai per a la reflexió i coneixement del fet migratori per fer front a un dels reptes socials més importants del nostre temps: la interculturalitat.

 

 

 
<< Inici < Anterior 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Següent > Final >>

Resultats 305 - 312 de 317Taller “situa’t i practica” per a fer servir el català!!! Inscripcions obertes 

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


ALTRES INFORMACIONSImage