Butlletí

Planta cara
Por un trabajo digno
xat
xat
ugt-a-twitter.jpg
AMIC al facebook

Subscriure's a aquesta font

Recomanan's

Recomana el Web d'AMIC als teus AMICS

Comptador de viistes

contador de visitas


REBUIG AL CONCEPTE D'IMMIGRACIÓ IRREGULAR COM AMENAÇA ALS VALORS D'ESPANYA

Els membres del Consell Municipal d’Immigració de l’Ajuntament de Barcelona (en el qual l’AMIC-UGT forma part) rebutgem la inclusió del concepte “immigració irregular” com amenaça als valors en un projecte de materials curriculars dirigits a alumnes de primària i proposat pels Ministeris de Educación, Cultura y Deporte i de Defensa.

Demanen:

  • Que s’elimini totalment qualsevol menció a la immigració com amenaça en aquest o d’altres materials educatius.
  • Que qualsevol model educatiu d’un país democràtic estigui basat en el respecte i la defensa dels drets humans, en la no discriminació, la convivència i l’acollida.
  • Ha de promoure la resolució no violenta dels conflictes, la democràcia, la igualtat, el respecte i la cultura de pau.
  • Ha de lluitar contra idees, valors i estereotips que fomentin la violència i la discriminació, i ha de promoure la convivència i la cohesió social.
  • Que els Ministeris de Educación, Cultura y Deporte i de Defensa retirin el projecte o modifiquin aquest apartat.   
  • Que en cas de que el projecte tiri endavant, des de la Generalitat de Catalunya, en l’àmbit de les seves competències, no s’incorpori ni s’autoritzi l’ús d’aquests materials.

En aquest enllaç trobareu el Comunicat del Consell Municipal d’Immigració de Barcelona

Barcelona, 22 de març de 2018

 

 

 

 
CONCENTRACIÓ DAVANT EL PARLAMENT EUROPEU A BARCELONA: #FREEOPENARMS

SEA RESCUE IS NOT A CRIME

 20180324_212316-collage.jpg

  

AMIC-UGT de Catalunya s’adhereix i dóna suport a la convocatòria de voluntaris i voluntàries que han participat en misions de Proactiva Open Arms, per a demanar l'alliberament del vaixell d'aquesta ONG, immovilitzat preventivament en Pozzallo, Itàlia. Aquesta detenció es va realitzar el diumenge 18 de març, desprès del rescate de 218 migrants al Mediterràni.

Concentració davant el Parlament Europeu a Barcelona, 24 de març de 2018.

#LlibertatProactivaOpenArms 

#SalvarVidesNOesDelicte

#ProuMortsalMediterrani

#RescatarPersonesNoesDelicte

 

 
FORMACIÓ DEL MÒDUL B: CONEIXEMENTS LABORALS, A BARCELONA
Sample Image

Avui, 23 de març de 2018, hem finalitzat a l'AMIC-UGT de Catalunya la formació del "Mòdul B: Coneixements laborals" de les formacions impulsades per la Xarxa Laboral de la Fundació Tot Raval, formació dirigida a persones en situació irregular.

Les entitats membres de la Xarxa Laboral del Raval (XLR) han posat en marxa dos itineraris formatius per a persones en situació irregular amb l’objectiu de dotar de més eines a aquestes persones i començar a elaborar estratègies conjuntes entre les entitats que els atenen. Aquesta iniciativa sorgeix després que des de la XLR s’hagi detectat un increment de demandes de persones en situació irregular amb situacions molt complexes i la indefensió i manca de recursos de les entitats i l'administració per atendre’ls.

Entitats de la Xarxa Laboral Tot Raval: AMIC- UGTAnem per Feina, Associació Estel Tàpia, Associació per a joves TEB, Càritas, Casal dels Infants per l’acció social als barris, Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, El Lloc de la Dona, Fundació C.O. Joan Salvador Gavina, Fundació Escó, Fundació SURTImpulsem SCCL, Probens, Ravalnet, Servei Solidari, USOC (Àrea Immigració), Fundació Benallar i Fundació Tot Raval.

 

 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 25 - 32 de 355Taller “situa’t i practica” per a fer servir el català!!! Inscripcions obertes 

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 

ALTRES INFORMACIONSImage