JORNADA FORMATIVA PER A LA NO DISCRIMINACIÓ, 6 DE NOVEMBRE A BARCELONA

En el marc de la col·laboració d'AMIC amb entitats socials, la Fundació Bayt-Al-Thaqafa ens ofereix el dimarts 6 de novembre al matí dos tallers per reflexionar sobre la no discriminació. Aquests tallers s'adrecen al conjunt de la gent vinculada a la UGT de Catalunya: organismes, federacions, delegats/des sindicals, afiliats/des.

6 de novembre de 10 a 14hores.

Lloc: Seu d'AMIC-UGT. Rambla del Raval, 29-35. Barcelona

Confirmacions: Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la / 93 304 68 41

 

06_de_novembre_taller_amb_bayt-_al-thaqafa.jpg

 

 

 

 

 

 
AMIC-UGT a la Trobada d'entitats de Barcelona, 4 de novembre

 

cartel_trobada_dentitats.jpg
 
El proper diumenge 4 de novembre, el Consell Municipal d’Immigració de Barcelona (CMIB), les entitats i l’Ajuntament de Barcelona, organitzem un any més la Trobada BCN Ciutat Diversa, una diada festiva i reivindicativa adreçada a tota la ciutadania per mostrar, compartir i gaudir la diversitat de la nostra ciutat.

Enguany, el tema central de la trobada és    Persones immigrades i discriminació en el dret a l'habitatge

una problemàtica que afecta a tota la població i que té unes implicacions específiques en el cas de persones d'origen divers per la seva condició migrant. A les 18:30 la cercavila cridarà a la lectura del Manifest: Pel dret a un habitatge digne i sense discriminacions.  A Barcelona, hi cabem totes.

A l'escenari i a les diferents carpes o espais hi trobareu més de 80 activitats: actuacions musicals, teatre, col·loquis, exposicions, tallers, jocs interactius...  per a infants i adults, i molt més!
Hi haurà la biblioteca vivent, i també una Jornada, a la carpa Auditori, amb taules rodones i un audiovisual sobre el tema.
Consulta aquí tot el Programa.

Hi col·laborem prop de 60 entitats, la Oficina per la No Discriminació (OND) i el Programa BCN Interculturalitat.

Visita el nostre stand d'AMIC-UGT a la Carpa d'Acollida! 

 

 

 

 
25è Aniversari de l'Associació AMIC-UGT DE CATALUNYA

cabecera_twitter_amic3.png

 

L’Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya (AMIC) va néixer l’any 1993 al si de la UGT de Catalunya per a donar resposta al creixent fenomen de la immigració global a casa nostra. Tenim, per tant, 25 anys, i ho volem celebrar amb tu el proper 26 d’octubre a les 12 hores a la nostra nova seu a la Rambla del Raval, 29, baixos, de Barcelona.

Volem fer bagatge de la feina feta al servei de les persones nouvingudes. Avui UN MILIÓ de catalanes i catalans encara tenen la condició de persones “estrangeres” i, per tant, tenim per davant encara molta feina per fer als nostres 35 punts d’atenció repartits arreu del territori català. 

Comptarem, amb la participació de Josep M. Àlvarez, secretari general de la UGT i promotor indispensable del naixement d’AMIC; David Papiol, actual president de l’entitat; Rosa Guixes, coordinadora d’AMIC a les Terres de Lleida; Mariana Isla, directora d’AMIC, i Camil Ros, secretari general de la UGT de Catalunya. 

Vine a celebrar-ho amb nosaltres!

Confirmacions al correu: Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la / Telèfon: 93 304 68 41

 

 

 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 25 - 32 de 382BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image