AMIC – UGT DE CATALUNYA PRESENTARÀ DIMARTS 7 DE FEBRER LA SEVA MEMÒRIA D’ACTIVITAT A GIRONA

L’entitat va atendre l’any passat 824 consultes i per primer cop l’assessorament més demandat és el tràmit de la nacionalitat

Durant l’any passat les oficines d'AMIC van atendre 691 visites i 824 consultes. Les consultes més demanades van ser l’assessorament sobre el tràmit d’arrelament (33,80% del total de les consultes), les renovacions (22,70%) i el tràmit de la nacionalitat (11,61%).

De l’any 2012 al 2016 es duplica la població en situació irregular, que ja representa el 41,07% del total de la població atesa per AMIC.  També destaca la detecció exponencial de la població en irregularitat sobrevinguda  (que representa 19,41% del total de la població atesa en situación irregular), que ha patit la pèrdua de la seva regularitat administrativa després d’anys en situació de residencia legal, per la precarietat laboral, per no reunir els requisits econòmics i socials per a renovar la seva autorització.

A la roda de premsa hi intervindran:

Xavier Casas, Secretari General de la UGT Comarques Gironines

David Papiol, President d’AMIC-UGT

Mohamed Daouieb, assessor  en estrangeria i representant de l’entitat a la província de Girona

Dimarts, 7 de febrer de 2017. Sala de premsa de la UGT Comarques Gironines

 

 
FORMACIÓ DEL MÓDUL B: CONEIXEMENTS LABORALS, A L'ANY 2016

2017-02-02.jpg

 

Durant l’any 2016, en el marc del desplegament de la Llei d’Acollida de les persones immigrades i retornades a Catalunya, AMIC-UGT  va col·laborar amb diverses administracions  per a la realització de 38 tallers del Mòdul “B”: coneixements laborals, arreu de 15 municipis.

Concretament a Barcelona, Caldes de Montbui, Cubelles, Esplugues, Esterri d’Aneu, Hospitalet de Llobregat, Juneda, la Llagosta, Les Borges Blanques, Les Franqueses del Vallès, Mollet del Vallès, Montornès del Vallès, Sant Pere de Ribes, Sitges i Sort. 

Vam realitzar un total 658 hores de formació.

De les 567 persones que van participar, 522 van obtenir el certificat del Mòdul B i que és un document vàlid per a presentar conjuntament amb l’informe d’esforç d’integració o d’arrelament.

Estem convençuts que aquesta formació afavoreix la integració de les persones estrangeres, dotant-los de coneixements sobre els seus drets i deures com a treballadores i treballadors i facilitant així el seu accés i desenvolupament en el món laboral.

Si vols conèixer la nostra oferta formativa de l’any 2017, consulta la nostra agenda en aquesta web!

 

 

 

 
CONCENTRACIÓ STOP TRUMP, 4 DE FEBRER

stop_trump-1_001.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
<< Inici < Anterior 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Següent > Final >>

Resultats 129 - 136 de 414Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image