FORMACIÓ DEL MÒDUL B: "CONEIXEMENTS LABORALS", A L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

mar_cartell_formaci_mdul_b_coneixements_laborals_001.jpg

 

En el marc del Servei d'Acollida, l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat amb la col·laboració d'AMIC-UGT de Catalunya  i amb el suport de la Generalitat de Catalunya, organitza la formació del Mòdul “B”: Coneixements laborals.

El curs consta de 4 sessions en total: 14, 15, 16 i 17 de MARÇ

Horari: 2 sessions de 10:00 a 14:00 hores i 2 sessions de 10:00 a 13:30 hores.

Lloc: C/ Canigó, 10. L'Hospitalet de Llobregat.

Destinataris:

  • Persones immigrades i retornades empadronades al municipi
  • Usuaris/ries del Servei d'Acollida (inclosos les persones que necessiten tramitar l'arrelament social)
  • Usuaris /ries que necessiten tramitar l'informe d'esforç d'integració.
 

Per a més informació i inscripcions:

Tel: 93 403 69 25/ Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la

Contactar amb: Hugo Marzá, responsable del Servei d'Acollida de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat.

 

 

 

Article complet...
 
27F 12h Barcelona. Exigim VIES SEGURES per a les refugiades i migrants

AMIC-UGT de Catalunya s'adhereix a la convocatòria de la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat

cartell_manifestaci_davant_la_comissi_ue_a_barcelona_refugiats.jpg

 

El 27 de febrer de 2016, ens mobilitzem a diverses ciutats europees per manifestar-nos a favor d’una Europa humana i solidària, no només responsable i fidel a la legalitat i al dret humà d’asil, sinó també d’una Europa que reconeix la seva responsabilitat en el drama de les persones refugiades.

Les persones refugiades fugen de la guerra, la persecució i la fam, situacions de les quals els governs de la Unió Europea en són directament responsables per la seva complicitat amb d’altres actors i amb tercers països involucrats directament en el conflicte, en el comerç d’armes i en les intervencions militars en els països d’origen.
Contradient la seva responsabilitat moral i legal envers les persones refugiades, els governs europeus alcen murs, militaritzen el Mediterrani i vulneren drets fonamentals:
• Des de principis de 2016, en només 40 dies, més de 410 persones han mort ofegades a la mar Mediterrània.
• De les 160 000 persones pendents de reubicació a la Unió Europea, només 459 han estat reubicades.
• Les condicions inhumanes en què viuen les persones refugiades als campaments de Calais, Dunkerque o a la frontera sud espanyola empitjoren dia a dia.
• S’aproven lleis discriminatòries que estigmatitzen les persones refugiades i fomenten la xenofòbia.
• Segons l’Europol, 10.000 nens refugiats i migrants no acompanyats han desaparegut dins les nostres fronteres sense deixar rastre i aquesta xifra podria augmenter.

Llegir més

http://www.ccar.cat/27f-12h-barcelona-exigim-vies-segures-per-a-les-refugiades-i-migrants/

 

 


 

 
JUDICI POPULAR CONTRA EL CIE. MOBILITZACIÓ 30 DE GENER DE 2016

tanquem_el_cie_mobilitzaci_30_de_gener.jpg

 

Condemnem el CIE a formar part del passat

El dia 30 de gener, jutjarem els Centres d’Internament per a persones estrangeres (CIE) i posarem en el punt de mira les persones responsables de perpetuar aquestes presons racistes, on es vulneren els drets humans amb total impunitat. 

Amb el judici popular, pretenem fer un exercici de memòria i denúncia per evitar la reobertura del CIE de Barcelona. Cap obra de millora de les instal·lacions justifica la seva existència. La privació de llibertat de persones per no tenir permís de residència, per haver-lo perdut o no poder-lo renovar, és una vulneració de drets flagrant. Com a societat, no podem tolerar les terribles conseqüències d’aquests centres i de la maquinària racista, alimentada per la política migratòria estatal i europea. 

Aquest judici popular és fruit de la resistència al carrer, com ho van ser en el seu dia les marxes de Selma a Montgomery, on es reivindicava el dret a vot de la comunitat afroamericana; a les protestes contra les lleis segregacionistes de l’Apartheid; al judici a l’Imperialisme de l’Estat espanyol per part de l’organització internacionalista Askapena, o en les reivindicacions de les comunitats zapatistes, entre molts altres exemples de resistència i lluita social. 

Per vergonya, per justícia, per dignitat… Perquè no volem ser còmplices. El dia 30 de gener, exigirem a les institucions que compleixin els seus compromisos en la lluita contra els CIE. I assenyalarem aquells que ordenen detencions arbitràries basades en prejudicis racistes i classistes, que converteixen faltes administratives en delictes, que criminalitzen la pobresa i priven de llibertat a persones innocents. 

Ja no hi ha marxa enrere. Entre totes, tancarem els CIE i demostrarem la capacitat transformadora de la nostra societat civil organitzada. Et sumes a la lluita?

Judici Popular contra el CIE 
Dissabte 30 de gener del 2016 – 11h 
Carrer E, 40 Zona Franca – Barcelona 

www.tancaremelcie.cat


Article complet...
 
<< Inici < Anterior 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Següent > Final >>

Resultats 129 - 136 de 391Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image