SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE LA NACIONALITAT ESPANYOLA PER RESIDÈNCIA

 

 

El Centre de Formació d'Adults El Carmel, amb la col·laboració d'AMIC-UGT, organitza una sessió informativa sobre la nacionalitat espanyola per residència a celebrar el dia 9 de juny de 2017

Aquesta forma part de les activitats que es portaran a terme en la Setmana Cultural organitzada per el CFA El Carmel i compta amb el suport del Consorci d'Educació, l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Destinataris i objectius:
Dirigida a persones immigrades i personal tècnic amb l’objectiu que els participants disposin d’informació bàsica sobre les vies d’accés a la nacionalitat espanyola per residència.

També esta dirigida al personal tècnic i altres públics que treballen en l’àmbit de la immigració.

Divendres, 9 de juny de 2017 de 10:00 a 12:00 h

CFA El Carmel. Farnés,54. 08032 Barcelona. 934 200 268
Confirmar assistència Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la

Article complet...
 
AMIC-UGT COL·LABORA AMB LA UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI
 
La Universitat Rovira i Virgili ha convidat a la nostra entitat a participar en l'acollida d'estudiants a través del Programa d'Aprenentatge Servei
 
L'Aprenentatge Servei és una proposta educativa que combina processos d'aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte, de manera que es converteix en un instrument de formació integral de l'estudiantat.El seu objectiu principal és la formació de professionals socialment responsables, ja que, juntament amb l'aprenentatge de continguts, competències i habilitats pròpies de cada titulació, es desenvolupa el compromís cívic i social a partir de la pràctica reflexiva. Es tracta d'una proposta que té un gran impacte en la docència, en tant que permet a l’estudiantat universitari desenvolupar la seva implicació social amb el territori, al mateix temps que duen a terme els seus estudis universitaris.
 
 
 
 
 
PRESENTACIÓ DE LA MEMÒRIA D'ACTUACIONS D'AMIC-UGT A LLEIDA, 2016

 

IMG_4591

L’Associació d’Ajuda Mútua d'Immigrants i la UGT-Terres de Lleida hem presentat el dilluns 29 de maig els resultats de la Memòria corresponent al 2016, que recull les atencions a usuaris i usuàries immigrants a la Província de Lleida. El treball s’ha pogut portar  a terme gràcies al suport de la Diputació de Lleida, l'Ajuntament de Lleida i la Generalitat Catalunya.

L’AMIC-UGT atén 1.830 persones immigrades durant el 2016 a Lleida, la majoria interessades en obtenir la nacionalitat espanyola L’AMIC-UGT va atendre va incrementar durant el 2016 el nombre d’usuaris que va atendre a les comarques de Lleida, arribant a les 1.212, segons es desprèn de la memòria del servei que s’ha presentat aquest dilluns a la capital del Segrià. En concret, va rebre 1.517 visites i va atendre 1.830 consultes de persones immigrades, a les quals s’adreça aquest servei de l’organització sindical. El perfil dels usuaris és d’una persona d’entre 25 i 39 anys, sobretot homes (un 61% del total) amb més de deu anys de residència a l’Estat. Tot i això, cal destacar també l’increment de les atencions a persones de 40 a 64 anys, així com les facilitades a persones nouvingudes amb menys d’un any de residència a Catalunya o a l’estat espanyol.

La majoria dels usuaris atesos a la demarcació de Lleida són treballadors del sector agrari originaris del Marroc (30,6% del total), del Senegal (13,5%) i de l’estat espanyol, en aquest darrer cas, persones que han obtingut la nacionalitat en els últims anys o bé que disposen de doble nacionalitat. El tràmit per obtenir la nacionalitat degut a la reforma dels mecanismes per accedir a la ciutadania espanyola per residència, encapçala les consultes rebudes per aquest servei a Lleida. També destaca l’augment de la població en ‘irregularitat sobrevinguda’ que acudeix a l’AMIC-UGT, és a dir, persones que han patit la pèrdua de la seva regularitat administrativa després d’anys en situació de residencia legal a Lleida per no reunir els requisits econòmics i socials en quedar-se sense feina per tal de poder renovar la seva autorització. L’AMIC-UGT compta amb quatre oficines d’atenció a les comarques lleidatanes, en concret a Lleida, Tàrrega, les Borges Blanques i Sort.

Memòria d'AMIC-UGT comarques de Lleida

 

 

 

 
<< Inici < Anterior 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Següent > Final >>

Resultats 113 - 120 de 414Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image