ÚLTIMS DIES PER A DEMANAR AQUESTA SUBVENCIÓ

 Vols demanar la subvenció per a la contractació de persones en l'àmbit del Treball de cura de es persones grans o dependents a la llar? 

Fins al 10 de setembre de 2020 podeu presentar la vostra sol·licitud

Aquesta subvenció consisteix en un pagament únic a les persones que ofereixin un contracte laboral per un mínim de 12 mesos a persones que no hagin estat donades d'alta a la Seguretat Social en els darrers 2 anys. Poden ser beneficiades d'aquest ajut les persones que oferiran un contracte perque necessiten rebre atenció i cures a domicilio o una altra persona de la mateixa unitat de convivència.

En aquest enllaç consulta el manual del procediment, llista de punts d'informació i suport per a la tramitació, formulari, etc. 

https://treball.gencat.cat/ca/ambits/ocupacio/curallar/ajutcontractaciocuradelallar/

 

 

 

 
YA PUEDES CONSULTAR NUESTRO BOLETÍN NÚM. 6
 
portada_boletn_nm.6.jpg

Descarga aquí el Boletín de AMIC-UGT
 

 

 
 
 

 
 
SUBVENCIÓ PER A LA CONTRACTACIÓ DE PERSONES PEL TREBALL DE CURA A PERSONES GRANS O DEPENDENTS

 

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, properament obrirà una convocatòria de subvencions per al foment i la creació de nova ocupació en l'àmbit del treball domiciliari de cures de persones grans i dependents.

Una mesura inèdita que promourà la contractació, amb la voluntat de crear ocupació de qualitat, en condicions justes i amb contracte de treball.  

La subvenció consistirà en un pagament únic a les persones que ofereixin un contracte laboral per un mínim de 12 mesos a persones que no hagin estat donades d'alta a la Seguretat Social en els darrers 2 anys. Poden ser beneficiàries d'aquest ajut les persones que oferiran un contracte perquè necessiten rebre atenció i cures a domicili o una altra persona de la mateixa unitat de convivència. 

PER QUÈ ES PUBLICA AQUESTA CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS? 

  • Perquè la cura de les persones grans o dependents s’ha de fer en condicions justes i amb un contracte de treball.
  • La subvenció pot ajudar a #regularitzar la situació administrativa de moltes persones que es dediquen a aquesta feina.  

QUI POT SER CONTRACTAT?

  • Les persones contractades haurà de fer 2 anys que no cotitzen a la seguretat social.
  • En el cas que siguin persones estrangeres sense permís de residència i treball, hauran de complir totes les condicions que fixa l’Estat per accedir a l’arrelament social: 3 anys o més de permanència a l’Estat espanyol. Sense antecedents penals.
  • Disposar de l’informe INF02 de la Generalitat de Catalunya. 

A través de les nostres oficines podeu rebre assessorament sobre aquest procediment.  

Més informació  https://treball.gencat.cat/ca/ambits/ocupacio/curallar/ajutcontractaciocuradelallar/ 

(Descarrega el manual per a les persones treballadores, pe a les persones contractants i sobre el procediment d'arrelament social. Punts d'atenció i suport a la tramitació).

cartell_ajut_subvencio_cures.jpeg

 

 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 1 - 8 de 408Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image