Agenda
Mes anterior Dia anterior Dia segçent Mes segçent
Mostra any Mostra mes Mostra setmana Mostra avui Cercar Ves a un mes en concret
SESSIO INFORMATIVA SOBRE DRETS LABORALS Imprimir
dimarts, 23. octubre 2018, 17:00 - 19:15 Accessos : 207

El Consell Municipal d'Immigració de l'Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració del Punt de Defensa dels Drets Laborals (PDDL), Barcelona Activa i amb la participació del CITE-CCOOi de l'AMIC-UGT de Catalunya (entitats membres del Consell), organitza aquesta xerrada.

Adreçada a les entitats que formen el Consell d'Immigració, especialment a persones tècniques, per poder orientar a les persones usuàries o sòcies.

Adreçada a les entitats que formen el Consell d’immigració, especialment a persones tècniques, per poder orientar a les persones usuàries o sòcies.

PROGRAMA

  • 17h. Drets laborals. Joana Badia. Advocada del PDDL. "Quins són el principals rumors al voltant dels drets laborals? quins abusos cometen les empreses? presentació del servei i experiències pràctiques."
  • 18:30h. Torn de preguntes i intervencions.
  • 18:45h. Carles Bertran. CITE-CCOO. Presentació dels serveis que ofereix. Drets laborals des de la perspectiva de la immigració i la llei estrangeria. Els Convenis laborals.
  • 19:00 Mariana Isla, d' AMIC-UGT. Presentació dels serveis que ofereix. Breu introducció sobre Serveis d’orientació i suport a la inserció laboral, què ofereixen i formes de recerca.
  • 19:15. Torn final de preguntes i intervencions.

   

Lloc:     Punt de Defensa de Drets Laborals de Ciutat Vella

C/ Salvador Seguí,  16-17 (Plaça de la Filmoteca). Raval.

 


Torna

JEvents v1.4.3 SVN   Copyright © 2006-2007
Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments
Image