Agenda
Mes anterior Dia anterior Dia segçent Mes segçent
Mostra any Mostra mes Mostra setmana Mostra avui Cercar Ves a un mes en concret
TALLER "HISTÒRIES DE VIDA DE DONES REFUGIADES" Imprimir
dijous, 20. setembre 2018, 10:00 - 12:00 Accessos : 319

Amb la crisi de persones refugiades a Europa, emergeixen o prenen més força diverses manifestacions de la violència masclista contra les dones refugiades i sol·licitants d’asil. Diversos organismes i institucions internacionals han assenyalat la urgència de promoure mesures per a prevenir la violència masclista contra les dones refugiades.

En el marc del projecte europeu "Building a safety net for migrant and refugee women", la Fundació Surt, amb la col·laboració d'AMIC-UGT de Catalunya, organitza el taller "Històries de vida de dones refugiades".

El taller, amb una metodologia participativa, busca oferir una imatge dels procesos migratoris actuals de les dones, afavorir la reflexió a partir de històries de vida reals i aportar exemples de bones pràcticas per a donar-lis veu. 

 El taller és gratuït i va adreçat al conjunt de professionals i càrrecs de la UGT i 'd'AMIC i  tindrà lloc els dijous 20 de setembre de 10h a 12h a la sala de reunions d'AMIC als baixos de la Rambla del Raval, 29.

Confirmació d'assistència al mail Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la , o tlf 933046841. L'espai té cabuda per a 20 persones.

 Us hi esperem!

cartell_taller_histries_de_vida_de_dones_refugiades_001.jpg

Torna

JEvents v1.4.3 SVN   Copyright © 2006-2007
Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments
Image