AUTORITZACIÓ DE RETORN DURANT L’ESTIU PDF Imprimir a/e

AMIC T’INFORMA! 

Recorda que abans de sortir del país has d’informar-te be dels tràmits a realitzar per evitar problemes a l’hora de tornar. Les autoritzacions de retorn tenen una durada màxima de 3 mesos, i en cap cas pot estar fora d’Espanya mes de 6 mesos en un període de 12 mentre ets resident temporal, si no vols perdre la teva residència. Informat a les nostres Oficines d’AMIC.

¡AMIC TE INFORMA! 

Recuerda que antes de salir del país has de informarte bien sobre los trámites a realizar para evitar problemas a la hora de volver. Las autorizaciones de retorno tienen una duración máxima de 3 meses, y en ningún caso puedes estar fuera de España más de 6 meses en un periodo de 12 mientras eres residente temporal, si  no quieres perder tu residencia. Infórmate en las Oficinas de AMIC.

 

 

Si ets resident legal a Espanya i vols viatjar al teu país d’origen mentre la teva targeta està caducada i en tràmits de renovació has de demanar una autorització de retorn en els següents casos:     
  • Si no viatges en avió i penses tornar a Espanya entre el 14 de juny de 2010 i el 30 de setembre de 2010 no necessites demanar autorització de retorn.

 

  Hauràs de presentar en el moment de creuar la frontera per tornar a Espanya la següent documentació:

- Passaport en vigor

- Autorització de residencia caducad

- Sol·licitud de renovació de la mateixa. 

 

  • Si viatges en avió has de demanar autorització de retorn:

 

 -  NO pots demanar la autorització de retorn fins que la teva targeta de residencia estigui caducada, per tant hauràs de esperar a marxar a que caduqui la teva residencia i hagis demanat la autorització o be, tornar abans de la data de caducitat. Només en casos molt excepcionals en el que el Consolat o Ambaixada a Espanya del teu país d’origen certifiqui la necessitat et podran expedir l’autorització de retorn abans de que caduqui la residencia. -  Informat si es necessari demanar cita prèvia davant l’Oficina d’Estrangeria de la teva província per demanar l’autorització de retorn, però si vas personalment el dia abans del viatge amb els bitllets d’avió et podran atendre.

-  El tràmit es personal inclús en el cas de menors d’edat que hauran d’estar acompanyats del seu reagrupant.

 
< Anterior   Següent >Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image