NOVA CONVOCATÒRIA ACREDITACIÓ DE COMPETÈNCIES PROFESSIONALS PDF Imprimir a/e

Moltes persones han adquirit competències professionals en el seu lloc de treball mitjançant l'experiència professional o la formació no oficial i, per tant, són persones que tenen les competències professionals però no l'acreditació oficial corresponent. El procés d'avaluació i acreditació permet que aquestes persones puguin obtenir la certificació oficial.

En la convocatòria de juliol de 2019 es porta a terme en diversos instituts del Departament d'Educació un nou procés d'avaluació i acreditació de les competències professionals per atendre 722 persones en 8 àmbits professionals.

S'hi pot presentar tothom qui vulgui obtenir una acreditació oficial, sempre que disposi dels requisits d'experiència professional en algun dels 8 sectors que es convoquen: acció social, biocides, condicionament físic i ioga, dependència i teleassistència, emergències sanitàries, microinformàtica i confecció i publicació de pàgines web, salvament i socorrisme, treball de neteja.

Per participar-hi cal emplenar telemàticament la sol·licitud de preinscripció i presentar en els instituts la documentació justificativa dels requisits de participació. Aquesta documentació ha de lliurar-se presencialment al centre demanat en primera opció o, excepcionalment, avançar-la un cop escanejada, mitjançant correu electrònic a l'adreça indicada a l'apartat Instituts i nombre de places. La documentació original s'ha de presentar obligatòriament el primer cop que es vagi a l'institut, per fer-ne la verificació. La falsedat en les dades aportades comportarà la pèrdua del dret a participar en aquesta convocatòria.

Preinscripció

  • Termini de presentació de la sol·licitud de preinscripció: del 5 al 19 de setembre de 2019

MÉS INFORMACIÓ

http://acreditat.gencat.cat/ca/aacp-201907/

 

DEMANA CITA AL NOSTRE SERVEI D'INFORMACIÓ I ORIENTACIÓ DEL PROGRAMA ACREDITA'T

 

amic_punt_dinformaci_acreditat_1.jpg

 

 

 

 

 
< Anterior   Següent >Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image