PEL DRET A VOT DE LES PERSONES ESTRANGERES PDF Imprimir a/e

AMIC-UGT s'adhereix a la plataforma pel dret a vot de les persones estrangeres

La nostra entitat fa anys que venim reivindicant aquest dret per a les persones estrangeres residents a Catalunya, ja que considerem que el dret a vot no és tan sols un dret objectiu de tots els ciutadans i ciutadanes, és també un mecanisme d'integració i de concreció de la democràcia.

Malauradament, al nostre país milers de ciutadans i ciutadanes estrangeres que fa temps que resideixen en aquest país, no són convocats a participar en els diferents processos electorals. No poden elegir als seus representants polítics ni ser escollits.

Creiem que la participació política i el dret de vot de les persones estrangeres és una qüestió que tard o d’hora s’ha d’abordar amb serietat i amplitud en la nostra societat, perquè no és normal tenir milers de persones exclosos del sistema polític i que no puguin decidir sobre el seu futur.

I és de aquesta perspectiva que recolzem les iniciatives que promouen diverses entitats i institucions que reivindiquen aquest dret.

 

CARTELL_low.jpg

 

Acte de presentació de la plataforma impulsada per SOS Racisme

Divendres 1 de desembre a les 19h  

Sala de Conferències de Cotxeres de Sants. Carrer de Sants, 79 de Barcelona

Presentació de la Plataforma pel Dret a Vot de les Persones Estrangeres: entitats promotores, manifest, web i vídeo de la campanya i Taula Rodona amb les intervencions de:

  • Oumou Balde, integradora social, membre de Salt Antiracista
  • Fatiha El Mouali, economista, membre de Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR).
  • Marco Aparicio, Doctor en Dret Públic i professor agregar de dret Constitucional a la UdG.
  • Karlos Castilla, Doctor en Dret, especialista en Drets Humans i membre de SOS Racisme Catalunya i de l’Institut de Drets Humans de Catalunya

Conduirà l’acte Omaira Bertran, periodista i membre de Llatins de Catalunya

 

 

 
< Anterior   Següent >Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image