LA UGT DE CATALUNYA I AMIC CONDEMNEM L'ATENTAT TERRORISTA A BARCELONA PDF Imprimir a/e

La UGT de Catalunya vol expressar la seva consternació per l’atemptat terrorista comès avui a les Rambles de Barcelona contra ciutadans i turistes. Des del nostre sindicat condemnem fermament el brutal atac i traslladem el nostre condol i solidaritat als familiars i amics de les víctimes mortals i desitgem la ràpida recuperació de les desenes de persones ferides.

Des de la nostra organització rebutgem la massacre perpetrada a Barcelona, ciutat acollidora, oberta i defensora de la pau, de la mateixa manera que rebutgem la violència a qualsevol ciutat del món on s’agredeixen víctimes innocents.

No permetrem que ens imposin la por i l’odi. Des de la UGT de Catalunya i AMIC ens refermem més que mai en el nostre compromís amb la defensa de la llibertat, la tolerància, la pau i la democràcia.

També volem traslladar el nostre suport i confiança als treballadors i les treballadores de les forces de seguretat i dels serveis d’emergència i sanitaris, i demanem a la ciutadania plena col·laboració i solidaritat.

La UGT de Catalunya convoca aquest divendres, 18 d’agost, a les 12 hores un minut de silenci davant de les nostres seus a tot el territori com a mostra de rebuig a la violència i de solidaritat amb les víctimes. El nostre secretari general, Camil Ros, participarà a la concentració de la seu principal de la Rambla del Raval, 29-35, de Barcelona.

 

samarreta-i-love-bcn

 

 

 
< Anterior   Següent >BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image