AMIC PRESENTA LA MEMÒRIA D'ACTIVITATS 2010 PDF Imprimir a/e

portada_memria_dactivitats_2010.jpg

Posem a la seva disposició la memòria d'activitats 2010 d'AMIC-UGT de Catalunya, que és una mostra de conjunt de l'activitat que fa l’entitat.

Per a l’AMIC, la situació econòmica actual ha mostrat clarament que s’ha de seguir treballant per aconseguir una plena igualtat de drets i oportunitats per a la població nouvinguda. La població immigrada és la que està patint més intensament el moment de crisi econòmica i financera, especialment si parlem d’augment de taxa d’atur. La destrucció de tants llocs de treball en els sectors principalment ocupats per població immigrada, especialment als sectors de la construcció, els serveis i la indústria, demana que entitats com la nostra continuïn esmerçant esforços per afrontar de manera molt directa els nous reptes.

 Aquests esforços han de centrar-se en l’orientació i la inserció laboral dels usuaris, i evitar, en la mesura que sigui possible, que es generin situacions de risc d’exclusió social, però sense deixar de banda totes les altres línies d’actuació, especialment les que s’adrecen a la sensibilització, ja que en moments de crisi és quan una societat ha de demostrar realment la seva capacitat d’acollida i convivència.


Presentació de la Memòria 2010
Informe de gestió a la Xarxa d'Oficines
Informe d'acollida a l'empresa
Informe de participació social
Premsa AMIC i ressò mediàtic
Xarxa d'Oficines d'AMIC

 

 
< Anterior   Següent >Agenda d'AMIC-UGT

Sense esdeveniments

BLOCS DE LES NOSTRES CAMPANYES


 


Image